Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 05 June, 09:19

Västerbottens Folkblad - 30 okt 11 kl. 15:42

Nedlagd gravsten i RobertsforsROBERTSFORS Gravstenen var inte omkullvrkt. Bara nedlagd. ROBERTSFORS Gravstenen var inte omkullvrkt. Bara nedlagd som en skerhetstgrd. Men det visste inte den ordningssamme beskaren p kyrkogrden i Robertsfors.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedlagd, gravsteni , Robertsfors
Västerbottens Folkblad - 05 jan 12 kl. 09:32

Den kidnappade mannen hittades i Robertsfors

I dag hålls häktningsförhandlingar mot den man och kvinna som misstänks för att ha kidnappat en 25-årig student. Mannen hittades i en nedlagd byaskola i Robertsfors kommun. Läs även: Polisen: Han mår bra efter omständigheterna, Kidnappad man hittad utanför Umeå ?

BT - 01 nov 14 kl. 08:16

Vad ska det stå på din gravsten?

Frågan kanske är fånig, kanske riktar den sig mer till mig själv än till den tillfrågade, men jag brukar ställa den då och då: Vad ska det stå på din gravsten? Om jag riktar den till mig själv blir även jag svaret skyldig. Men jag funderar på den då och då, kanske allt oftare, så här när jag passerat 50-strecket.

Hela Gotland - 31 maj 11 kl. 10:21

Vält gravsten, skadad gravsten och kors mot bil

En vält gravsten, en skadad gravsten och ett gravkors som kastats in genom en bilruta. Tre händelser som anmälts till polisen i dagarna..

Västerbottens Folkblad - 28 jun 11 kl. 00:25

Robertsfors sluter upp bakom cup

ROBERTSFORS Sju föreningar sluter upp bakom Robertsfors nya fotbollscup. Nästa år blir det cupfotboll i Robertsfors. FOTO: PER A ADSTEN.

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 22:10

Robertsfors och Teg på samma poäng

UMEÅ Robertsfors och Teg har nu samma poäng efter dagens omgång. UMEÅ Robertsfors och Teg har nu samma poäng efter dagens omgång. ROBERTSFORS IK?

Nyheter 24 - 23 okt 11 kl. 16:23

Flicka omkom efter att ha fått gravsten över sig


En åttaårig flicka har omkommit efter att ha fått en gravsten över sig på Bollebygds kyrkogård. Klockan 13.50 fick polisen in ett larm om att en flicka skadats svårt av en gravsten på Bollebygds kyrkogård i Västergötland.

Barometern - 18 feb 14 kl. 09:15

Gravsten har vandaliserats

En familjegrav på kyrkogården i Långasjö har vandaliserats vid upprepade tillfällen. I förra veckan upptäckte Magdalen Thiel ännu en gång att åverkan hade gjorts på hennes mors gravsten. Det var tredje gången sedan i somras.

YA - 22 okt 14 kl. 06:30

En gravsten utan namn

Foto: Torun Börtz
Det har gått två och ett halvt år sedan 15-åriga Donia Hassan dog i lunginflammation i ett familjehem. På gamla kyrkogården står hennes gravsten. Utan namn.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 23:06

Bil voltade i Robertsfors

ROBERTSFORS En bil upptäcktes ligga upp och ner i diket i Robertsfors. När polisen kom till platsen fanns ingen person kvar i bilen. ROBERTSFORS En bil upptäcktes ligga upp och ner i diket i Robertsfors.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 11 kl. 08:08

Skoterstöld i Robertsfors

ROBERTSFORS Vid femtiden på måndagsmorgonen anmälde en skoterägare att hans skoter blivit stulen i Robertsfors. ROBERTSFORS Vid femtiden på måndagsmorgonen anmälde en skoterägare att hans skoter blivit stulen i Robertsfors. Skoterägaren kunde följa spår, där mötte han två yngre män ?

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.