BT > Nyheter

Monday, 25 May, 08:57

BT - 30 okt 11 kl. 14:57

Man gått loss med golfklubba i TranemoPolisen fick på eftermiddagen in ett larm om en man som går bärsärkargång med en golfklubba på Solgårdsgatan i Tranemo.
Enligt Thomas Andersson, inre befäl vid Boråspolisen, kan det röra sig om en omfattande skadegörelse.
De misstänker att mannen är narkotikapåverkad.
Hur stora skador han kan ha åstadkommit är oklart i nuläget.
Enligt polisens ledningscentral är ett flertal fönsterrutor sönderslagna.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Tranemo, Solgårdsgatan, Thomas Andersson, Boråspolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man gått, lossmed , golfklubbai , Tranemo
BT - 30 okt 11 kl. 14:57

Man går loss med golfklubba i Tranemo

Polisen fick vid 15-tiden in ett larm om en man som går bärsärkargång med en golfklubba på Solgårdsgatan i Tranemo. Enligt Thomas Andersson, inre befäl vid Boråspolisen, kan det röra sig om en omfattande skadegörelse. De misstänker att mannen är narkotikapåverkad.

BT - 30 okt 11 kl. 14:57

Man gick loss med golfklubba i Tranemo

Polisen fick på eftermiddagen in ett larm om en man som gick bärsärkargång med en golfklubba på Solgårdsgatan i Tranemo. Enligt Thomas Andersson, inre befäl vid Boråspolisen, kan det röra sig om en omfattande skadegörelse. De misstänker att mannen är narkotikapåverkad.

Expressen - 21 dec 18 kl. 08:26

Ung man gick loss med golfklubba – vandaliserade flera bilar

Flera bilar vandaliserades under natten – på samma gata som det bara någon timme tidigare hade brunnit en bil.En ung man gick loss med en golfklubba och krossade flera rutor. – Det är väl inte otänkbart att de båda händelserna hänger ihop, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.

BT - 19 mar 12 kl. 14:14

Förstörde dörr med golfklubba

En man i 25-årsåldern, hemmahörande i Tranemo kommun, åtalas för skadegörelse och ringa narkotikabrott. Det var i oktober i fjol som mannen slog en golfklubba genom entrén till Tranemobostäders entrédörr och orsakade därmed skador för cirka 2?000 kronor.

BT - 23 jun 11 kl. 07:22

Litauisk liga fast i Tranemo efter grovt rån

En litauisk liga som avslöjats i Tranemo misstänks för en serie brott i Västsverige. Fem män har häktats för hälerier och en sjätte för ett brutalt rån mot en jordgubbsodlare utanför Vara. Den 63-årige mannen överfölls i sitt hem av maskerade män som band honom med silvertejp och tejpade för hans ögon.

Kristianstadsbladet - 11 maj 13 kl. 08:30

Monica jagade iväg varg med golfklubba

Foto: Bosse Nilsson
Det är inte bara Tigrar som jagas med golfklubba. Konceptet fungerar på varg också. Tidigt i fredags morse skrämde Cecilia Birke i Maglehem bort en varg genom att kasta en golfklubba på den.

BT - 01 nov 18 kl. 17:50

Allians för Tranemo presenterar sitt budgetförslag

Skolan, sociala investeringar och sänkta tomtavgifter för industrimark. Det vill ”Allians för Tranemo”, bestående av oppositionspartierna C och M, satsa på i sitt budgetförslag. För att få loss pengar till satsningarna föreslås en generell besparing på samtliga verksamheter..

BT - 07 nov 11 kl. 14:18

Finns det plats för gymnasiet i Tranemo?

Tranemos politiker har själva bäddat för elevflykt till skolor i andra kommuner. Nu måste gymnasieskolan i kommunen spara och får därför ta orättvisa konsekvenser av den politiska maktens tillkortakommanden, menar Christofer Ramsing. För närvarande pågår arbetet i Tranemo med att ta fram en budget inför nästa år.

BT - 26 okt 12 kl. 08:22

Investera för framtiden i Tranemo

Då var det dags för kommunpolitikerna i Tranemo att fatta beslut om ny budget inför 2013. Liksom förra hösten står åter gymnasieskolan i skottlinjen för politikernas besparingar. I det förslag som är lagt ska två av gymnasieskolans program, teknikprogrammet och barn- och fritidsprogrammet, tas bort.

BT - 21 jul 14 kl. 08:47

Ingen bra idé med industrier vid Ljungsnäs i Tranemo

Skyltläge Ljungsnäs? Vi konstaterar i den nya detaljplanen för Gudarp 24:192 med flera att Tranemo kommun planerar att anlägga ett industriområde vid Ljungsnäs. Vi ifrågasätter starkt dessa tankar då det tänkta industriområdet kommer att ligga på odlad och hävdad mark.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Finputsad revolutionär har fått sin mustasch

Thomas Sankara blickar åter ut över Burkina Fasos huvudstad Ouagadougou. Men hans efterträdare på presidentposten håller sig fortsatt borta från åtal för Sankaras död..

BT - 45 minuter sedan

Mest upp på Asiens börser

BT - 1 timme sedan

Timbuktu får Ganneviksstipendiet

Jason "Timbuktu" Diakité är en av årets sex mottagare av Ganneviksstipendiet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.