Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 25 May, 05:52

Trelleborgs Allehanda - 30 okt 11 kl. 15:30

Jazzfirande på KulturhusetPå scenen stod födelsedagsbarnet själv, Rolf Uddeskog. Där rev han med sin trumpet av det ena stycket efter det andra tillsammans med familjemedlemmar och vänner i banden Trelleborgs storband, Rolf med vänner och Rolf Uddeskog jazz ensemble.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Kulturhuset, Mårtensson Kulturhuset, Valldammsgatan, Uddeskog, Trelleborgs, Rolf Uddeskog, Anders, Heidi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jazzfirande, Kulturhuset
SVT Debatt - 24 jun 13 kl. 14:55

Kulturhuset sopar antisemitism under mattan

ANTISEMITISM Kulturhuset i Stockholm visar just nu en stor utställning med satirkonstnären Lars Hillersberg. Ambition är att visa hela hans gärning ? men trots det utelämnas en viktig detalj: Hillersbergs antisemitiska satirteckningar.

SVT Debatt - 24 jun 13 kl. 14:55

Skäms Kulturhuset ? ni sopar antisemitismen under mattan

ANTISEMITISM Kulturhuset i Stockholm visar just nu en stor utställning med satirkonstnären Lars Hillersberg. Ambitionen är att visa hela hans gärning ? men trots det utelämnas en viktig detalj: Hillersbergs antisemitiska satirteckningar.

Kristianstadsbladet - 10 nov 11 kl. 06:30

Kulturhuset är nu med på banan

Foto: Johanna Wallin
Det var en gång en gång som slutade i tomma intet. Nu går den äntligen hela väget till Kulturhuset.
När kulturhuset stod klart var det meningen att man skulle göra en storsatsning på utemiljön.

News55 - 19 mar 18 kl. 17:01

Kulturhuset Stadsteatern: Benny Fredriksson tog sitt liv

I lördags informerade Kulturhuset Stadsteatern att den tidigare vd:n Benny Fredriksson avlidit under en vistelse i Australien. Han utsågs till teaterchef 2002 och blev 2013 vd för Kulturhuset Stadsteatern, men i början av december i fjol avgick Fredriksson från sin tjänst efter att ha fått omfattande kritik i media för sin ledarstil, bl a genom ett upprop från ett 40-tal anställda som i Aftonbladet krävde hans avgång. Samtidigt hade han i sitt arbete byggt upp en mycket framgångsrik teater med många stora publiksuccéer.

Kristianstadsbladet - 17 mar 13 kl. 10:48

Nya kulturhuset har fått tre år på nacken

Foto: Lasse Ottosson
Kulturhuset Vita Skolan i Broby har nu funnits i tre år. Några besökare och anställda berättar hur de ser på kulturens betydelse i samhället.
I Vita Skolan i Broby samsas biblioteket och musikskolan med lokaler för konserter, utställningar, släktforskning, författarbesök med mera.

YLE - 27 okt 15 kl. 13:20

Kulturhuset Ax invigdes i Pedersöre

Nu samsas kulturavdelningen och huvudbiblioteket i Pedersöre under ett och samma tak. Kulturhuset Ax invigdes på måndagen med pomma och ståt: festtal, bandklippning och blåsorkester. - Det här är en historisk händelse, säger kulturchef Ulrika Stenmark om att kulturbyrån, ungdomsbyrån, idrottsbyrån och medborgarinstitutet nu är samlade.

News55 - 19 mar 18 kl. 17:01

Kulturhuset Stadsteatern: Benny Fredriksson tog sitt liv

I lördags informerade Kulturhuset Stadsteatern att den tidigare vd:n Benny Fredriksson avlidit under en vistelse i Australien. Han utsågs till teaterchef 2002 och blev 2013 vd för Kulturhuset Stadsteatern, men i början av december i fjol avgick Fredriksson från sin tjänst efter att ha fått omfattande kritik i media för sin ledarstil, bl a genom ett upprop från ett 40-tal anställda som i Aftonbladet krävde hans avgång. Samtidigt hade han i sitt arbete byggt upp en mycket framgångsrik teater med många stora publiksuccéer.

Alingsås tidning - 16 jun 16 kl. 05:30

Nyöppning nära för kulturhuset

I morgon fredag är det dags – då slår det nyrenoverade Alingsås kulturhus upp portarna. Och det arbetas in i det sista för att allt ska bli klart. Sedan ett år tillbaka har Alingsås kulturhus genomgått en förvandling och totalrenoverats.

PI - 09 apr 11 kl. 22:21

Facebook-inläggen som Kulturhuset gav vika för

CENSUR PI skrev om det i veckan men vi tar det igen från början. Förra helgen stoppade/censurerade den konstnärlige ledaren och gummiryggen på Kulturhuset i Stockholm, Eric Sjöström (bilden), evenemanget ?Celebration of Womanhood?

BT - 13 jan 12 kl. 07:46

Kulturhuset läcker - igen

Kulturhuset i Borås läcker. Det regnar in. Igen.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Ökningen av nyblivet arbetslösa mattas av

Många trelleborgare har förlorat jobbet i coronakrisens kölvatten. Men nu mattas ökningen av antalet nyinskrivna på arbetsförmedlingen av..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Frihetsberövad: Man misstänkt för grov olaglig körning och drograttfylleri

Vid 21-tiden på söndagskvällen stoppade en polispatrull en personbil på E6, i närheten av Hårslöv. Mannen som körde bilen är misstänkt för grov olaglig körning och drograttfylleri..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Prognos: Kommunen missar budget med 21 miljoner

Enligt prognosen för 2020 kommer Trelleborgs kommun gå 54 miljoner kronor plus i år. Men eftersom man satt ett mål om att gå 75 miljoner kronor plus varje år ser man ändå ut att missa budget..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Fastan bröts utan moskébesök

När familjen Kadenic-Zejnilovic bröt fastan under söndagsmorgonen var det en ovanlig ramadan de satte punkt för. Även om coronapandemin har tvingat moskén att hålla stängt har Trelleborgsfamiljen hållit liv i traditionerna så gott de har kunnat..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Liljeborgsskolan prisas för digitalt arbetssätt

Liljeborgsskolan är en av två skolor som under tisdagen fick ta emot pris för sitt digitala arbete med eTwinning. Priset delades ut av Universitets- och högskolerådet, med syfte att uppmuntra digitalt samarbete mellan skolor i länder inom Europa. .

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Nederlagstippat Pingvin grävde guld i huvudstaden

Lördagen den 4 oktober 2003. Datumet står med dubbel guldskrift i Pingvins historieböcker. Två nederlagstippade lag åkte till Stockholm, vann sina finaler, struntade i förbundets bankett och stack hem med SM-bucklorna för att fira på Pilevallen.

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Skåne har nu över 1500 bekräftade coronafall

Skåne har under helgen passerat 1500 fall av covid 19. Ytterligare sex personer har avlidit..

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

De har myror som husdjur – massor av myror

Myror som husdjur? Myror ska man väl ändå hålla ute ur huset, till varje pris? Det tyckte paret Anders Zetterberg och Karin Madebrink också.

Trelleborgs Allehanda - Igår: 05:00

Stor oro hos företagare i Trelleborg

Besöksnäringen, detaljhandeln och underleverantörer till fordonsindustrin har det tufft under coronakrisen. Det visar en rundringning som Trelleborgs kommun har gjort..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 19:10

Meriterade målvakten stannar i Tif Vikings

Meriterade målvakten Tim Hulstrand återvände till Tif Vikings under föregående säsong. Nu står det klart att han fortsätter i klubben..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.