SvD > Kultur

Tuesday, 26 May, 18:17

SvD - 30 okt 11 kl. 01:00

?Det okända skrämmer?Ruben Östlund är aktuell med Play, historien han hämtat från verkligheten där svarta killar rånar vita..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Östlund, Play

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det okända, skrämmer
YLE - 20 aug 13 kl. 04:42

Föräldrar skrämmer bort ungdomar från Facebook

Färre tonåringar använder Facebook. Orsaken är bland annat ungdomarnas föräldrar också använder sig av tjänsten och det här skrämmer bort ungdomarna. Men nya tjänster konkurrerar också med Facebook.

Sydsvenskan - 26 maj 14 kl. 14:43

Resultatet i EU-valet skrämmer

Nu är de här. Valresultaten. Siffrorna.

Skånskan - 02 jul 16 kl. 12:51

Ajvides noveller både skrämmer och kittlar

Recension/litteratur BOK
Våran hud vårat blod våra ben
Författare: John Ajvide Lindqvist
Förlag: OrdfrontMellan del två och del tre i Ajvide Lindqvists planerade trilogi (Himmelstrand, Rörelsen och Platserna) kommer den här novellsamlingen. Den består av en längre novell som tidigare varit publicerad som e-novell (Tjärven) och sex andra mer eller mindre nyskrivna alster.
Ajvide Lindqvist säger i efterordet att skriva noveller, det är som att sätta upp ett cykelskjul.

BT - 26 jun 14 kl. 11:31

Ledare: Bilden som skrämmer huvustaden

Tanken på ett riktigt höghastighetståg Oslo-Göteborg-Köpenhamn för att bygga det som döpts till ”8 million city” frestar med rätta de flesta i vår landsdel. En bild som skrämmer huvudstaden. Kan ointresset i Stockholm handla om rädsla för att förlora makt?

BT - 26 jun 14 kl. 11:31

Bilden som skrämmer huvustaden

Tanken på ett riktigt höghastighetståg Oslo-Göteborg-Köpenhamn för att bygga det som döpts till ”8 million city” frestar med rätta de flesta i vår landsdel. En bild som skrämmer huvudstaden. Kan ointresset i Stockholm handla om rädsla för att förlora makt?

BT - 16 nov 14 kl. 06:27

Utrikesministern: Ryssland skrämmer

Sveriges nya utrikesminister Margot Wallström (S), slår fast att det är "helt fel" att dra in stödet till de svenska Medelhavsinstituten och hon konstaterar att Ryssland skrämmer svenska medborgare. - Här är svenskar, för första gången på allvar, rädda. Rädda för Ryssland, för vad de ska ta sig till, säger Margot Wallström i en intervju i Svenska Dagbladet, där hon också betonar att Sverige är ett fredligt land.

YLE - 09 maj 16 kl. 12:09

Kamera skrämmer tjuvarna - bilder lockar

I och med värmen beger sig folk också ut till sina sommarstugor igen. Men inte enbart de som hör hemma där. Det är också nu som inbrottssäsongen sätter igång.

BT - 02 sep 13 kl. 13:51

Förgiftningen av miljön skrämmer allra mest

Tyvärr blev det som man kunde ana med reaktionen mot Anders Anderssons (Naturskyddsföreningen Borås) smått naiva artikel om ?pågående global temperaturhöjning?. Intresset för det verkligt skrämmande problemet försvinner i dimmor kring irrelevanta temperaturer och klimatmodeller, vilket Sture Åström klargjorde med önskvärd tydlighet i sitt inlägg.

Nyheter 24 - 15 jan 14 kl. 09:33

"Djävulsbarnet" går till attack – är det här världens bästa prank?Skrämmer ihjäl kompis

USA. "Djävulsbebisen" ligger och gråter i vagnen när förbigående människor nyfiket tittar till den. Plötsligt ställer sig bebisen upp i vagnen och skrämmer ihjäl folk.

Eurosport - 30 maj 13 kl. 11:39

Fotboll - TV: Här skrämmer Ribéry fansen - fransosen låtsas vara skyltdocka

Bayern-stjärnan Franck Ribéry skrämmer säkert en och annan försvarare. Här skrämmer han folk som passerar förbi det skyltfönster där han står placerad..

YLE - 18 okt 16 kl. 14:15

Clowner skrämmer folk i Jakobstad

Den amerikanska trenden där människor i clownkostymer skrämmer folk har nått Österbotten. Clowner ska bland annat ha setts på Optimas parkeringsplats, i Gamla hamn, vid Bonäs skola och Länsinummen koulu i Jakobstad, skriver Pohjalainen. Christian Porthin som är rektor på Bonäs skola säger att ingen ur skolans personal sett några clowner.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:45

En rak, rå b-film utan nonsens

”Sleepless” är en Hollywoodversion av den franska filmen ”Nuit blanche”. Den franska förlagan andas mera skaparglädje och risktagande, den amerikanska nyinspelningen bastantare hantverk. .

SvD - 04 maj 17 kl. 15:30

Äktenskap skakas i grunden i socialt vågspel

Den prisbelönta italienska filmen ”Vad döljer du för mig?” handlar om en grupp vänner som förvandlar en parmiddag till en avslöjande lek – med mobilen som insats..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Han tar över Svensk form

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Robin Bengtsson har hittat formen

Robin Bengtsson har genomfört sin andra repetition i Ukraina. Nu börjar numret falla på plats inför Eurovision-semifinalen på tisdag. – Vi är princip helt i hamn, säger han till TT..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Två hoppar av Band of Horses

SvD - 04 maj 17 kl. 13:30

Konstig Emma Watson i dystopi om sociala medier

Dave Eggers dystopiska sociala medier-roman ”The Circle” blir varken thriller eller satir. Den enda som glänser är Bill Paxton..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:00

Ilon Wiklands flykt blir opera

Barnboken "Den långa långa resan" handlar i grunden om Ilon Wikland. Den älskade illustratören var en gång ett ensamkommande flyktingbarn. Nu blir hennes självbiografiskt inspirerade berättelse opera..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Filmjätte stäms för sextrakasserier

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Silvana Imam-dokumentär får stöd

SvD - 04 maj 17 kl. 10:00

Hur tänker en scenkritiker?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.