DN > Ekonomi

Sunday, 07 June, 05:37

DN - 30 okt 11 kl. 14:41

Sms och chatt ökar snabbt i jobbetSnart är den fasta jobbtelefonen dumpad för gott, numera föredrar vi att använda epost och prata i mobil i jobbet. Men i informellare sammanhang och när det är bråttom väljer vi allt oftare att messa eller chatta..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smsoch , chatt, ökar, snabbti , jobbet
YLE - 14 dec 14 kl. 09:00

Resistens ökar snabbt i sjukvården

Allt flera patienter på finländska sjukhus bär på resistenta bakterier. Särskilt de resistenta kolibakterierna, ESBL-smittorna ökar snabbt och det verkar inte finnas någon ände på deras frammarsch. Helena Harjunmaa har en obstruktiv lungsjukdom, och nu dras hon dessutom med en infektion i höftleden som antibiotikan inte vill hjälpa mot.

VBL - 18 jun 12 kl. 14:08

E-fakturorna ökar snabbt

Antalet företag som skickar elektroniska fakturor ökar snabbt. En undersökning från Finansbranschens centralförbund och Finlands näringsliv EK visar att två tredjedelar av de finländska företagen använder sig av e-fakturor..

SN - 25 jul 13 kl. 06:48

Behovet av tvångsvård ökar snabbt

Det tunga alkohol- och narkotikamissbruket ökar snabbt i Nyköping. Antalet vårddygn som beviljas är det högsta på flera år. I Oxelösund har antalet vårddygn också ökat.

Västerbottens Folkblad - 16 nov 14 kl. 08:42

TV: Hockeyintresset ökar snabbt i Umeå

När Trixa drog i gång satsningen på flickishockey 2011 var de totalt 15 tjejer – nu har den siffran ökat kraftigt. Intresset bland unga tjejer för att spela ishockey ökar snabbt i Umeå. På lördagen genomfördes ett matchsammandrag där Trixa, Clemensnäs och Munksund deltog – och det var också första gången som tjejerna i Trixa […].

SR - 29 maj 15 kl. 13:09

Dödliga doser heroin ökar snabbt i USA

I USA visar nya siffror att antalet dödliga överdoser av heroin ökar snabbt. På tre år har heroinöverdoserna blivit tre gånger fler, och just nu dör minst en amerikan i timmen efter en överdos..

SR - 10 maj 17 kl. 06:00

Multiresistent tbc ökar snabbt i flera länder

Antalet resistenta tuberkulos-fall ökar snabbt i flera drabbade länder. I Ryssland väntas en tredjedel av landets tbc-smittade inte längre bli hjälpta av de vanligaste medicinerna om 20 år, visar en ny studie. FN-målet att stoppa sjukdomen blir då mycket svårt att nå..

SR - 13 sep 18 kl. 08:26

Inaveln ökar snabbt bland svenska hundraser

Inavel och förlust av genetisk variation ökar snabbt i de hundraser som har sitt ursprung i Sverige, enligt forskning från Stockholms universitet..

Expressen - 07 apr 20 kl. 21:27

Dödsfall inom äldreomsorgen ökar snabbt i Stockholm

Dödsfallen i covid-19 ökar snabbt inom äldreomsorgen, enligt SVT.Allvarligast är det i Stockholm, där 159 personer – mer än 40 procent av alla döda i regionen – har avlidit på äldreboenden.Samtidigt testas ”chockerande” många i personalen positivt, skriver Dagens industri.

YLE - 05 aug 15 kl. 06:16

Antalet långtidsarbetslösa ökar snabbt

Antalet långtidsarbetslösa i huvudstadsregionen ökar i rasande takt, skriver Helsingin Sanomat. Över 15 000 människor har varit utan jobb i över 12 månader. Sedan 2013 har antalet långtidsarbetslösa fördubblats i Helsingfors.

YLE - 05 aug 15 kl. 06:16

HS: Antalet långtidsarbetslösa ökar snabbt

Antalet långtidsarbetslösa i huvudstadsregionen ökar i rasande takt, skriver Helsingin Sanomat. Över 15 000 människor har varit utan jobb i över 12 månader. Sedan 2013 har antalet långtidsarbetslösa fördubblats i Helsingfors.

IDG - 26 jun 13 kl. 12:28

Android ökar snabbt i Europa

En ny rapport visar att Android växer snabbt i Europa samtidigt som Iphone tappar andelar..

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 22:24

Dömd i Falcon Funds-härvan godtar dom

En av de två huvudmännen i Falcon Funds-härvan, en 63-årig amerikan, drar tillbaka sin överklagan av tingsrättens dom, bekräftar hans….

DN - Igår: 18:39

Eva lurades av bitcoinbedragarna – nu har ARN klargjort bankens ansvar

Sex månader har gått sedan Eva, 63, berättade för DN om hur hon dragits djupt in i ett av de så kallade bitcoinbedrägerierna..

DN - Igår: 13:01

Fritt att resa i sommar – då vågar konferensanläggningen anställa

När regeringen meddelade att reserestriktionerna i Sverige hävs, vände sig Helen Åkerström Hartman till sin restaurangchef, Joel Eriksson….

DN - Igår: 06:11

Skandiabanken: ”Uppdämt behov av konsumtion”

Skandiabankens vd Johanna Cerwall tror att hävda reserestriktioner kommer att släppa loss en del av det ”tvångssparande” som pandemin lett….

DN - I förrgår: 18:43

Flygplatschef: Beslutet kommer att ge möjlighet för flygbolagen att skala upp

De hävda reserestriktionerna är en lättnad för flyg- och transportbolagen i Sverige..

DN - I förrgår: 17:10

”Räddar inte bara sommaren 2020, utan Gotlands framtid”

Nancy Yussef sa först att hon blivit mållös. Hon äger en Tapasrestaurang i Visby och två hårsalonger och är ordförande i Företagarna….

DN - I förrgår: 16:45

Svårt få tågbiljetter till midsommar

Redan minuterna efter regeringens besked om att öppna för resande i Sverige ökade besöken på SJ:s sajt till närmare 5000..

DN - I förrgår: 12:46

Merkels spenderbyxor ska rädda Europas största ekonomi

Med hjälp av det största konjukturpaketet någonsin vill Tysklands regering få fart på ekonomin i coronakrisens spår..

DN - I förrgår: 08:16

LO räknar med 10,6 procents arbetslöshet nästa år

Staten pumpar ut runt 350 miljarder kronor i coronakrisen. Mycket går till företagsägare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.