Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 02:31

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 14:21

Skånska löften med bra flytEtt par hundra ungdomar från Skåne har i helgen simmat ikapp i Höganäs. En del av dem siktar redan på OS och VM. Den nya hösttävlingen ger samtidigt hemmaklubben välbehövliga intäkter..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Skåne, Höganäs, OS, VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånska, löftenmed , bra, flyt
Skånskan - 02 apr 18 kl. 22:02

Medaljer för skånska skyttar

BÅGSKYTTE De skånska bågskyttarna tog för sig rejält i det SM som avgjordes under två hektiska påskdagar i Eslövshallen med Stockamöllans IF som prisad arrangör.– Bra flyt och positiv stämning, berättar Patrik Wilhelmsson, sekreterare i SM-värdklubben Stockamöllan IF.
– Och många besökare, även andra än skyttarna själva.

Sydsvenskan - 23 mar 16 kl. 22:56

Rosengård kanvända detta medlite intjänat flyt

När man haft så mycket uppförsbacke som FC Rosengård, så måste den någon gång ta slut.Det innebär inte att man nödvändigtvis hamnar i utförsbacken, för det låter ju inte bra. Men någon gång måste det vända, det måste bli nerför, lite lättare att få bara åka med och känna lite flyt.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 06:00

Skånska författare om bokrean

Bokstaplar, trängsel, röda prislappar - i dag går startskottet för årets bokrea. Vi passade på att fråga ett antal skånska författare om deras relation till denna klassiska begivenhet som började redan på 1920-talet för att förlagen ville bli av med sina restlager.Susanna Alakoski Vem?

Skånskan - 04 nov 19 kl. 18:33

Gott om stjärnämnen i skånska division 1-klubbar

FOTBOLL På Tele 2 arena möts de 32 största talangerna i division 1 den 15 november. Hela åtta löften finns från de skånska klubbarna i Söderettan.Morgondagens stjärnor-matchen har blivit till en pålitlig hösttradition efter att seriespelet har avslutats.

YLE - 17 feb 16 kl. 18:22

Fantasy med flyt - Maria Turtschaninoffs böcker vinner brett gehör

Författaren Maria Turtschaninoff har bråda dagar. Hon skriver men hinner också med att berätta om sina böcker, men balansen är svår. - Jag håller på och reder ut vart min arbetstid går.

Skånskan - 12 aug 18 kl. 16:47

Få vallöften i Harlösadalen

HARLÖSA Vägföreningar, småskolor, kollektivtrafik, cykelvägar, äldreomsorgen och bostadsbyggande ...
Det var några av diskussionsämnena när Harlösa byalag på söndagsförmiddagen kallade till snart traditionell valdebatt som man kallat Harlösadalen efter sin gotländska förebild.Några större vallöften eller sensationer serverades väljarna inte.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 15 kl. 18:59

Bättre med brutna löften

Regeringspartierna måste vara beredda att bryta viktiga vallöften. En ny rapport från Finanspolitiska rådet talar för det . Svensk finanspolitik 2015, som presenterades på tisdagen, har mest uppmärksammats för sin kritik mot regeringens syn på överskottsmålet, men flera andra avsnitt är väl så intressanta.

Sydsvenskan - 12 maj 15 kl. 18:59

Bättre med brutna löften

Regeringspartierna måste vara beredda att bryta viktiga vallöften. En ny rapport från Finanspolitiska rådet talar för det . Svensk finanspolitik 2015, som presenterades på tisdagen, har mest uppmärksammats för sin kritik mot regeringens syn på överskottsmålet, men flera andra avsnitt är väl så intressanta.

Skånskan - 24 feb 19 kl. 10:00

Kritiserar Liberalerna för brutna vallöften

höör Liberalerna sysslar med osant intygande och deras väljare borde känna sig grundlurade. Det menar tidigare kommunalrådet Stefan Lissmark (S) som nu sitter i opposition.
– Liberalerna var mest högljudda i valrörelsen.

Skånskan - 27 feb 19 kl. 22:14

Ny attack mot L för svikna vallöften

höör Liberalerna fullföljde inte sitt vallöfte om att återinföra skolvärdarna på kommunens högstadieskolor. Det fick man kritik för på onsdagskvällens kommunfullmäktige.
– Du gör rätt analys.

Skånskan - 07 jul 16 kl. 09:30

Ett mellanår för Skånska Operan

recension/opera SCEN
Askungen
Opera av Gioacchino Rossini med libretto av Jacopo Ferretti i översättning av Magnus Lindman och bearbetning av Ola Hörling
Regi och koreografi: Ola Hörling
Musikaliskt ansvarig: Max Lörstad
Kapellmästare: Rebecka Elsgard
Scenografi: Leif Persson
Kostym: Fredrika Lillius
Producent: Åsa Jensen
Medverkande: Erika Tordeus, William Baker, Tor Lind, Michael Axelsson, Freja Frisk, Felicia Gyllenstig Serrao, Mattias Nilsson, Mia Gisselsson, Sandra Lundgren, Wictor Koch
Skånska Operan på Bäckaskogs slott 5 juli.”Innan säsongen är slut kommer alla att förälskat sig i min Askungen, innan ett år har gått kommer hon att sjungas över hela Italien, och inom två år har hon besegrat både Frankrike oc

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Minnesota utreder polisens agerande

Den amerikanska delstaten Minnesota anmäler Minneapolis polismyndighet för att ha brutit mot landets antidiskrimineringslagar när George Floyd dödades av polis vid ett ingripande i staden den 25 maj. Delstaten meddelar att man också kommer att utreda om.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Robotservitör serverar i Maastricht

En restaurang i Maastricht i Nederländerna har valt att komplettera servitörskaran med Amy, Aker och James. De tre robotarna levererar drinkar till borden på restaurang Dadawan: "Hej, här är din beställning, var god tag den från brickan, jag lämnar dig.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Infantino: Applådera protesterna i Bundesliga

Flera spelare i Bundesliga krävde i helgen rättvisa för George Floyd – och kan nu straffas. Helt fel, tycker Fifa-ordföranden Gianni Infantino. – De förtjänar en applåd, säger han i ett uttalande enligt AFP.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Ukrainsk klubb i karantän – 25 smittade

Samtliga i den ukrainska fotbollsklubben Karpaty Lviv kan se fram emot två veckor i karantän. Anledningen? Spelartruppen och personalen har testats för coronaviruset – där hela 25 provsvar var positiva.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Dieselutsläpp orsakar ekokatastrof i Sibirien

Lokala myndigheter i Sibirien, Ryssland, har utfärdat katastrofläge sedan 20 000 liter dieselbränsle läckt ut i en flod nära den arktiska staden Norilsk. Dieseln kom från fabriksanläggningen Norilsk Nickel, en av världens största nickelindustrier. Olyck.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Wall Street fortsatte uppåt

Den amerikanska börsuppgången fortsatte uppåt under tisdagen. Uppgången tog fart när det närmade sig stängning. De kraftiga protesterna runt om i landet mot polisiärt våld mot svarta skakar USA, men investerarna fortsätter att lockas av tecken på en eko.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Skådespelaren Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf", har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom, skriver Göteborgs-Posten. – Hon har betytt ovärderligt mycket, hon var en varm och levande människa, säg.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Tv-producent sparkad efter hot om våld

"Law & order"-skaparen Dick Wolf tolererar inte medarbetare som hotar att skjuta ihjäl andra människor. Så när hans kollega Craig Gore twittrade att han inte skulle tveka inför att meja ner alla som eventuellt tänkt plundra hans egendom, tillsammans med.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Uråldriga matstölder kan förklara sex

Svenska forskare har upptäckt att redan de allra tidigaste djuren var drabbade av parasiter, som stal maten ur munnen på dem. Den unika upptäckten kan kasta mer ljus över varför djur fortplantar sig sexuellt i stället för att bara klona sig. Små, vita s.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Första kvinnliga ordföranden i tennisförbundet

För första gången i sin 114-åriga historia har Svenska tennisförbundet (SvTF) valt en kvinna som ordförande. Det handlar om Åsa Hedin som blir ny på posten ett drygt år efter att hon tog plats i styrelsen i maj 2019. "Jag behövde ingen betänketid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.