Sydsvenskan > Nyheter

Friday, 05 June, 11:38

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 13:58

BILDSPEL: Hubertusmässa
Foto: Karl Melander
Hubertus är jaktens skyddshelgon. I dag hölls en mässa till hans ära i Arlöv. I kyrkan bjöds på musik.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bildspel, Melander Hubertus, Arlöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BILDSPEL, Hubertusmässa
Jönköpingsnytt - 14 mar 20 kl. 14:04

Bildspel: Skivmässa lockade hundratals

CD- och LP-skivor i tusental och besökare i hundratal. Lite av ett musikmecka, om arrangören själv får beskriva Jönköpings skivmässa.
.

SN - 23 nov 13 kl. 20:51

Bildspel: Tomtemössa på – även på herr och fru dromedar

I helgen tog man på sig tomtemössan på Öster Malma i samband med den årliga julmarknaden. Precis som tidigare år präglades marknadsstånden av ett tydligt vilttema, där allt från strutskött till gårdsskjutna fasaner fanns med på delikatesslistan. För de som hellre ville hälsa på de levande djuren fanns Roman och Munick på plats, de sociala dromedarerna..

SN - 16 mar 14 kl. 18:46

Bildspel: Bomässa för alla sinnen

När bomässan som anordnades i Nyköping i helgen firade 20-årsjubileum stod mat som nytt tema på menyn. I tre hallar hade 185 utställare dukat en skopa mat, en näve hantverksarbete, hälsoråd och en stor portion inspiration att sätta i verket..

Jönköpingsnytt - 09 nov 19 kl. 16:46

Bildspel: Skivmässa lockade entusiaster

Under lördagen var det dags för Stora Skivmässan i Huskvarna som lockade upp mot tusen personer. På plats fanns ungefär 75 säljare och i caféet spelade bandet ANC4 live i samband med att de släppte sin debutplatta.
.

Västerbottens Folkblad - 04 okt 13 kl. 16:24

Bildspel: Hösthelg i Vilhelmina är i gång

Nu är hösthelgen i Vilhelmina i gång. Se bildspel här. Det är marknad i dagarna tre och jakt-, hem- och fritidsmässa på fredag och lördag.

Västerbottens Folkblad - 02 nov 12 kl. 06:05

Tillbaka från gigantisk mässa

Företaget Lapplands Viltprodukter AB i Vilhelmina är nyss hemkomna från ?världens största kvalitativa matmässa?. Se ett urval bilder här: Se bildspel Andreas Lidström och Kajsa Fjellström [...

Västerbottens Folkblad - 21 feb 15 kl. 18:17

Bildspel: Sleds and Wheels på Liljaskolan

Många besökare ville se vad Liljaskolans motormässa visade upp på lördagen. Liljaskolan i Vännäs arrangerade under lördagen en motormässa som blev välbesökt. - Skulle tippa att vi haft omkring 350 personer på besök och det är mycket bra.

ÖstersundsPosten - 30 aug 15 kl. 16:48

Bildspel: Glada vinnare slog till med kantarelltortillas på matmässa i Tänndalen

Nytt får årets matmässa i Tänndalen var en matlagningstävling med lag från olika byar i västra Härjedalen. Sex byar ställde upp med två deltagare i varje lag. Varje lag fick en renrostbiff att laga till med hjälp av två valfria ingredienser från respektive hemby.

Västerbottens Folkblad - 28 maj 16 kl. 16:32

Välbesökt Utemässa i Lycksele

Lördagens Utemässa var välbesökt av människor i alla åldrar. Bland annat uppträdde Örjan Bengtsfors med sin humorakt Småstadsliv. Se bilder från dagen i Folkbladets bildspel..

Jönköpingsnytt - 04 feb 18 kl. 12:30

Bildspel: Poppis retromässa trots vädret

Under helgen arrangerades för 27 året en antik- och retromässa i Huskvarna folkets park. 70 utställare fanns på plats och under lördagen kom det 1 200 besökare, vilket anses vara bra med tanke på vädret.
.

Barometern - 08 okt 18 kl. 13:39

Bildspel: Lång väntan i skogen: ”Färre älgar i år”

Björkarna skiftar i gult i skogen vid Överby strax söder om Oskarshamn. I ett jakttorn vid Nymossen sitter Peter Törnström på pass med bössa och orange mössa. – Det här är ett av mina favoritställen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.