Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 27 May, 14:15

Västerbottens Folkblad - 30 okt 11 kl. 13:30

Dalen hade inte gjort sin hemläxaSöndag, 29 oktober, kl 13.30 Warbergs plump nådde Umeå ? ändå gick Dalen i exakt samma fälla som SM-finalisterna.¨ Det var nog inte många som missade Warbergs plump mot superliganykomlingen Jönköping i förra veckan. 11-7 vann Jönköping med då och ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Warbergs, Umeå, Dalen, SM, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dalenhade inte gjort sin , hemläxa
SVT Debatt - 06 sep 13 kl. 13:53

Stockholm rensades på hemlösa inför Obamas besök

HEMLÖSA Under Barack Obamas Sverigebesök var de hemlösa som bortblåsta från Stockholms innerstad. Nu kommer förklaringen. Poliser och andra hade inför den amerikanske presidentens möte med Fredrik Reinfeldt tvingat bort de hemlösa från gatorna, som det verkar för att Stockholm skulle framträda i ?

SVT Debatt - 07 jan 14 kl. 06:00

Bry er inte bara om hemlösa på julen

HEMLÖSHET I december öppnar företag och privatpersoner plånböckerna för att hjälpa hemlösa, skillnaden märks varje år. I januari är medmänskligheten som bortblåst. Visst vill människor väl när de skänker innan jul, men det verkliga problemet är att det finns för lite bostäder.

Uppsalanyheter.se - 17 sep 14 kl. 01:55

Sirius i premiär borta mot Dalen

SSL Herr: I går tjuvstartade herrarnas superliga med två matcher, i dag onsdag är det dags för övriga lags säsongsdebuter. Sirius åker till Umeå för att möta Dalen, ett lag som man haft svårt att vinna mot.I går tjuvstartade herrarnas superliga med två matcher, i dag onsdag är det dags för övriga lags säsongsdebuter.

Alliansfritt Sverige - 06 maj 13 kl. 17:56

Alliansen sviker löfte till hemlösa

Uppsala. UPPSALA. Uppsala har liksom många andra kommuner hemlöshetsproblematik, en problematik som alliansen har lovat att komma till rätta med.

YLE - 28 dec 13 kl. 17:48

Dalen lyfter på kepsen för Kowalczyk

Finlands chefstränare Magnar Dalen ger de finländska damerna godkänt betyg efter prologen i Tour de Ski. Dalen tycker att Kowalczyks beslut att hoppa av touren var bra. Anne Kyllönen var bästa finländska dam i prologen i damernas Tour de Ski.

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 15 kl. 11:07

Antalet personer som är hemlösa i Helsingborg ökar ständigt

De tre ledande kommunalpolitikerna i Miljöpartiet Marcus Friberg, Annika Roman och Ann-Christine Borgman, hävdar i ett svar till signaturen "Lurad väljare" på min mening i HD den 3 november att deras parti ställer upp på stadens hemlösa, trots att de medverkat till stängningen av Hemlösas hus övernattningsplatser. Deras syn stämmer inte med verkligheten. Antalet personer som saknar ett hem i Helsingborg ökar ständigt.

Skånskan - 15 nov 19 kl. 16:56

Hemlösheten minskar rejält

Malmö Hemlösheten har minskat med cirka 40 procent i Malmö. I oktober fanns det 1355 vuxna som var hemlösa och 692 barn.Socialstyrelsens definition från 1999: ”Som hemlös räknas person som saknar egen eller förhyrd bostad och som inte bor i något stadigvarande inneboendeförhållande eller andrahandsboende samt är hänvisad till tillfälliga boendealternativ eller är uteliggare”.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 04:00

Vi driver tydlig politik för att skapa boende för alla hemlösa

Replik på "Krävs härbärge som fångar upp de mest behövande", HD 6/8.Tisdagen den 4/8 hölls ett arrangemang i Grytan vid Slottshöjden i Helsingborg, där en grupp människor som har eller haft problem med hemlöshet uppträdde, varefter ett antal av våra kommunalpolitiker frågades ut om vad de gör för att lösa boendesituationen för de utsatta individerna.Huvudarrangör var eldsjälen Birgitta Möller som länge jobbat ideellt på Värmestugan, som ligger i de lokaler Hemlösas hus tidigare hade.

Skånskan - 09 jan 17 kl. 07:54

Hemlösheten ökar mest i Malmö

Av Sveriges storstäder är det i Malmö som hemlösheten ökar mest. Och störst är ökningen bland nyanlända. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 06 aug 14 kl. 21:27

Dalen slog Dalen i Dm-semin

Storasyster visade sig vara störst. IBK Dalen besegrade IBF Dalen med 3-2 i DM-semifinalen på onsdagskvällen. IBF Dalen kvalade mot SSL i fjol och är ett av Sveriges bästa division-I-lag.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 15 kl. 01:46

Storvretaförlust mot Dalen

SSL Herr: Storvreta förlorade söndagens match mot Dalen från Umeå med 2-4. Gästerna gick fram till en två målsledning men Storvreta jobbade sig ikapp, föll dock efter en spännande slutperiod.Storvreta förlorade söndagens match mot Dalen från Umeå med 2-4.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.