Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 01:49

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 04:00

Inte lätt ta ut pengar på bankKerstin Johansson i Tågarp åkte till sin bank i Landskrona för att ta ut en större summa pengar. Det skulle bli en present till ett barnbarn. Men det visade sig svårare än hon trodde..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Johansson, Tågarp, Landskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte lättta ut , pengar, bank
Expressen Dina Pengar - 20 dec 11 kl. 11:27

Bank of America tyngd av skuldoro

Spekulation om att Bank of America kan behöva kapitaltillskott har pressat ner bankjättens aktiekurs till under fem dollar - den lägsta nivån sedan mars 2009. Räknat från årsskiftet har kursen fallit med 63 procent, skriver Reuters. .

Expressen Dina Pengar - 22 dec 11 kl. 15:44

Det ska bli lättare att byta bank - och sänka sitt bolån

Det ska bli lättare att byta bank för att sätta press på bankernas vinstmarginaler. Bland annat ser regeringen över möjligheten att få ta med sig kontonumret. - Det blir då praktiskt enklare.

Expressen Dina Pengar - 06 mar 14 kl. 09:45

Danske Bank väljer att sänka sina boräntor

Danske Bank sänker räntorna på bolån med bindningstider på 1–2 år, men lämnar övriga räntor oförändrade, skriver banken i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - 09 maj 14 kl. 09:18

Danske Bank sänker boräntor

Danske Bank sänker räntan för bolån med bindningstider mellan två och tio år med 0,02 till 0,15 procentenheter..

Expressen Dina Pengar - 18 aug 14 kl. 08:42

Danske Bank sänker vissa boräntor

Danske Bank sänker listräntan för treåriga bolån med 0,05 procentenheter till 2,63 procent och femårsräntan med 0,1 procentenheter till 3,05 procent..

Expressen Dina Pengar - 27 dec 19 kl. 17:47

Tekniska problem för Danske Bank – kunder kan inte betala

Storbanken Danske Bank har drabbats av tekniska problem.Flera kunder upplever problem med att betala via appen och internetbanken.”Vi arbetar med högsta prioritet på att lösa problemen”, skriver banken på Facebook..

Expressen Dina Pengar - 24 jan 11 kl. 10:50

Så sparar du pengar på elen

Småhusägare kan spara stora pengar på att aktivt välja elavtal. Och de fasta avtalen kan skilja avsevärt mellan olika elhandlare och orter. Detta enligt Villaägarnas första nationella jämförelse av elbolagens priser..

Expressen Dina Pengar - 02 maj 11 kl. 16:57

Spyker: Vi har fixat fram pengar till Saab

Saab-ägaren Spyker Cars säger sig nu ha fixat fram pengar för att starta produktionen igen. Målet är att få igång produktionen inom en vecka, skriver Spyker i ett pressmeddelande. Spyker lånar 30 miljoner euro (cirka 270 miljoner kronor) av Gemini Investment Fund Limited.

Expressen Dina Pengar - 12 jul 11 kl. 22:48

Mer pengar för studenter och pensionärer

Nästa år kan bidragen höjas. Efter flera års stiltje får studenter, pensionärer och sjuka då mer pengar varje månad. - Det här är ju egentligen den första höjningen på tre år, säger Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea.

Expressen Dina Pengar - 11 sep 11 kl. 14:16

Inget brott att inte redovisa alla pengar

TROLLHÄTTAN. Jo, Saab har nog en del pengar som inte redovisats för kronofogden tidigare. Men det var knappast brottsligt av ledningen att inte berätta det.

Expressen Dina Pengar - 29 apr 13 kl. 12:25

Så gör du för att få pengar till midsommar

Nu är det bara tre dagar kvar tills deklarationen ska vara inne. Och inför i år finns det flera nyheter som du bör hålla koll på för att vara säker på att få tillbaka pengar till midsommar..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Miljarder liter avlopp släpps ut

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten i Öresund från Danmark sköts i söndags upp till hösten. Men det utsläppet skulle bara vara en droppe i havet jämfört med vad danska kommuner redan har släppt ut, rapporterar Sveriges Radio Eko.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fortsatt snabb spridning i Chile

Över en veckas "total karantän" i huvudstaden Santiago har inte hjälpt, covid-19 sprids snabbt i Chile. Under måndagen rapporterades 5 000 smittofall, den hittills högsta dagliga ökningen. Totalt är 74 000 smittade, varav 90 procent i Santiago.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Villabrand utanför Sjöbo – en till sjukhus

En person har förts med ambulans till sjukhus i samband med en villabrand i Sjöbo kommun. Larmet om branden kom vid 23-tiden. – Den ska tydligen vara delvis övertänd i alla fall, så de får jobba med att se till att det inte sprider sig, säger Nina Janow.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Taipei filmfestival anordnas trots pandemi

Filmfestivalen i Taipei äger rum i juni. men i år utan några besökare från utlandet, rapporterar Variety. Det blir den första filmfestivalen att anordnas sedan coronapandemin startade.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Hundratals migranter återförda till Libyen

Libyens kustbevakning har stoppat och återfört närmare 400 migranter i fem olika båtar som försökt ta sig över Medelhavet, enligt FN:s internationella migrationsorganisation IOM. Det rör sig 317 migranter som återfördes till läger i Libyen i söndags kvä.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Dansk ”kattnappare” dömd till böter

Flera katter försvann i Rønne på den danska ön Bornholm. Polisen hade inga spår, men efter att ha fått in ett antal tips riktades misstankarna mot en 50-årig man. Mannen misstänktes för att fram till den 14 mars i fjol fångat in minst sju katter i en fä.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Man misshandlad i Ängelholm – förd till sjukhus

En man utsattes under måndagskvällen för en misshandel i Ängelholm. Han hade stick- eller skärskador när han fördes med ambulans till sjukhus, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Miljarder liter kloakvatten ut i Öresund

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten från Köpenhamn i Öresund under fem dagar har väckt uppståndelse i både Sverige och Danmark. Planerna har skjutits upp men nu avslöjas att betydligt större mängder kloakvatten har släppts ut i.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Vanligare med streetrace i nedstängt Frankrike

När de franska gatorna ligger tomma under nedstängningen på grund av coronapandemin passar unga fartdårar med motorcyklar på. Antalet illegala streetrace med motorcykel har ökat kraftigt under nedstängningen, enligt inrikesminister Christophe Castaner..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Ökad inlämning av elavfall

Över 147 000 ton elektronik lämnades till återvinning under 2019, enligt statistik från El-Kretsen. Det är en liten viktuppgång jämfört med 2018. Även antalet dumpade elprodukter ökade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.