Newsmill > Opinion

Saturday, 04 July, 04:38

Newsmill - 30 okt 11 kl. 12:51

Inget belägg för förskjuten leveranstidpunkthttp://www.newsmill.se/trackback/40510I det gällande inriktningsbeslutet för Försvarsmakten anges att insatsorganisationen jämte förbandsreserv ska ha utvecklats "senast till utgången av 2014". Mot den bakgrunden är det naturligtvis av stort intresse vilka formella "kvittenser" Försvarsmakten de facto erhållit?, skriver Allan Widman (FP) i replik till Försvarsmaktens informationsdirektör..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Försvarsmakten, Allan Widman, Försvarsmaktens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, beläggför , förskjuten, leveranstidpunkt
BT - 01 jun 14 kl. 15:49

Vi i vården vilseleds från alla olika håll

Det finns ingen koppling mellan heltid åt alla och att ta bort delade turer. Och inte heller något samband med årsarbetstid, timbank och resurspass. Heltid åt alla och att ta bort delade turer påverkar inte alla anställda särskilt mycket, men de är hjärtefrågor för politiker och fackförbundet Kommunal i rödgrönstyrda Borås stad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.