Expressen > Nyheter

Friday, 05 June, 07:22

Expressen - 30 okt 11 kl. 12:05

Syrien varnar väst: Lägg er inte iI sju månader har de blodiga striderna mot civila i Syrien rasat. Nu varnar president Bashar al-Assad väst att lägga sig i. Han säger att det kan bli en "jordbävning" och ett "nytt Afghanistan." - Hela regionen kommer att brinna, säger han i Sunday Telegraph..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Syrien, Bashar, assad, Afghanistan, Sunday Telegraph

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syrien, varnar, väst, Lägger inte i
Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 10:34

Syrien varnar väst

President Bashar al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i vad han menar är Syriens interna angelägenheter. Han säger att det skulle skapa "ännu ett Afghanistan" och sätta hela Mellanöstern i brand.
STOCKHOLM.

Sydsvenskan - 09 okt 11 kl. 14:27

Syrien varnar för SNC-erkännande

Foto: Dimitri Messinis/AP
Syriens utrikesminister Walid Muallem varnar för "avsevärda åtgärder" mot länder som överväger att erkänna det nybildade oppositionsrådet Syriens nationella råd (SNC). SNC håller just nu ett möte i Stockholm.
Syriens utrikesminister Walid Muallem varnar omvärlden för att erkänna det nybildade oppositionsrådet.

DI - 28 aug 13 kl. 15:42

Syrien varnar för kemisk attack i Europa

Syrien anklagar västländer för att ha hjälpt "terrorister" använda kemiska vapen i Syrien och säger att samma vapen snart kommer att användas mot Europa..

DI - 10 maj 18 kl. 14:08

Syrien varnar: "Ny fas i aggressionen"

Det syriska utrikesdepartementet anser att Israels senaste drag i riktning mot "direkt konfrontation" markerar början på "en ny fas i aggressionen" mot Syrien, rapporterar Reuters..

NT - 30 okt 11 kl. 09:02

Syrien varnar väst för inblandning

President Bashar al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i vad han menar är Syriens interna angelägenheter. Han säger att det skulle skapa "ännu ett Afghanistan" och sätta hela Mellanöstern i brand..

SVT - 25 aug 13 kl. 13:08

Syrien varnar USA för militärt ingripande

Den syriska regimen varnar USA för konsekvenserna av ett militärt ingripande i landet..

VBL - 23 jul 12 kl. 13:12

Syrien: Vi svarar på attack med kemiska vapen

Syrien varnar omvärlden för att attackera landet. En informatör på Syriens utrikesministerium sade i en tv-sändning att Syrien kan använda sina kemiska vapen om en främmande makt attackerar landet..

SR - 11 aug 13 kl. 13:30

Kurdisk varning i konflikt mellan rebeller i Syrien

Efter intensiva strider mellan kurdiska och islamistiska rebeller med många döda i norra delarna av Syrien varnar nu presidenten för det Irakiska Kurdistan på andra sidan gränsen för att man kommer att försvara kurderna i området..

SvD - 11 nov 14 kl. 22:54

Svår vinter väntar i Syrien – lokala vapenvilor kan hjälpa

En hotfull vinterkris närmar sig för drygt en miljon flyktingar i norra Irak och Syrien, varnar UNHCR. Samtidigt har en gnutta hopp tänts sedan Syriensändebudet Staffan de Mistura lagt fram ett förslag om ”frysning” av striderna i Aleppo..

Världen Idag - 08 okt 19 kl. 15:02

Trumps reträtt från Syrien kritiseras av kristna ledare

Död och fördrivning av kristna och kurder väntar om president Donald Trump drar tillbaka de amerikanska trupperna från Syrien, varnar flera kristna profiler i USA. Samma alarmerande budskap framträder i ett öppet brev från syriska kristna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Youtube-stjärnan utreds – efter massplundringen

Yotubern Jake Paul, 23, befann sig i en galleria som plundrades i samband med Floyd-protesterna – och misstänks nu för flera brott..

Expressen - 30 minuter sedan

M-ledaren: Slut på ”tramset” om SD

Ulf Kristersson skärper tonläget mot regeringen.Moderatledaren ser ingen ”tydlig strategi” i coronahanteringen och beskriver utfallet som ”en katastrof”.I en stor intervju med Expressen tar han ställning för den laddade las-reformen, talar om ”ett förfärligt tonläge” på Reinfeldts tid – och öppnar för att budgetförhandla med Sverigedemokraterna.

Expressen - 30 minuter sedan

19-åriga kvinnan blev kär –  började råna med pojkvännen

Den 19-åriga kvinnan var helt ostraffad när hon träffade den kriminella 31-åringen.I förhör berättar hon att hon varit rädd för honom.– Det är han som bestämmer och ingen annan, säger hon i förhör..

Expressen - 1 timme sedan

Åklagaren: Hon har gått över gränsen

Anna Lindstedt har agerat i strid med svensk utrikespolitik, hävdar åklagare Henrik Olin.I dag börjar rättegången mot Sveriges tidigare Kinaambassadör..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkte mördaren levde bohemliv i tolv år

I tolv år levde han bohemliv – men kort efter Madeleine McCanns försvinnande 2007 lämnade han Portugal.Nu misstänks tyske Christian Brückner ha mördat flickan..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna försvunnen – polis misstänker ”grovt brott”

Misstänkt människorov i Upplands-Bro • Man anhållen.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna stickskadad i lägenhet

Expressen - 2 timmar sedan

Så många äldre har dött eller smittats av corona där du bor

2036 personer över 70 år som avlidit i covid-19 fram till den 1 juni bodde på äldreboende.1062 avlidna 70-plussare hade hemtjänst.Stockholm, Göteborg, Uppsala och Södertälje är de kommuner som drabbats hårdast sett till antalet dödsfall i åldersgruppen.

Expressen - 8 timmar sedan

Lego agerar efter George Floyds dödsfall

Världens mest kända leksakstillverkare agerar efter afroamerikanens George Floyds dödsfall under ett polisingripande. Lego drar in reklamkampanjer med polisfigurer, brandmansfigurer och en legomodell av Vita huset – för att visa respekt under massdemonstrationerna, rapporterar Fox Business. Under kravaller i New York City plundrades en av Legos butiker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.