Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 07 June, 01:30

Expressen Dina Pengar - 24 okt 11 kl. 13:46

Prisfall trots kärnkraftsproblemTrots nya problem med den svenska kärnkraften har veckan inletts med breda nedgångar i elterminspriserna, enligt konsultföretaget Sweco. Terminspriserna ligger till grund för de fasta elprisavtalen. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Sweco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prisfalltrots , kärnkraftsproblem

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 7 timmar sedan

Kungen mitt i storbråk om Gröna Lunds utbyggnad

En middag med vårkyckling och färskpotatis på menyn kan få en avgörande betydelse när den stora striden om nöjesfältet Gröna Lunds utbyggnad ska prövas i domstol.Kungens egen slottsfogde och flera av Stockholms lokala toppolitiker anklagas för jäv när detaljplanen för en utbyggnad av nöjesfältet fick sitt godkännande.Nyckelpersonerna har låtit sig bjudas på middag och karuseller på Gröna Lunds bekostnad.

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:44

Sensationell start vid Falcon-rättegången

Den amerikanske affärsmannen Mark Bishop, 63, hade inget att förlora på rättegången i hovrätten.Men domstolsprocessen mot de inblandande i Falcon Fundshärvan tog en sensationell start.– Min klient återkallar överklagandet, sa Bishops försvarare, advokat Henrik Ohlsson Lilja nästan viskande i rättssalen..

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:38

Efter sexköpet: Roberto slipper advokatkostnad

Paolo Robert anlitade Thomas Martinson som sin försvarsadvokat. Nu får han advokaten som offentlig försvarare – vilket innebär att han inte behöver betala själv. .

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:22

En procent av Norwegians kapacitet användes i maj

De nordiska flygbolagen fortsatte att påverkas kraftigt av det nästintill obefintliga resandet i maj, på grund av coronarelaterade restriktioner.Det framgår av Norwegians och Finnairs trafiksiffror.Klockan 11 redovisar SAS sina..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:52

Elon Musks hårda kritik mot Amazon: ”Helt sjukt, Bezos”

Teslamiljardären Elon Musk tog upp debatten om techmonopol på Twitter under torsdagskvällen. Han hävdade bland annat att det är dags att bryta upp Amazon..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Så här mycket tjänar de folkkära nyhetsankarna

Coronakrisen har inneburit ett uppsving för den linjära tv:n.Suget efter nyheter är större än på länge.Nu har nyhetsankarna har tagit över huvudrollerna i våra tv-apparater.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Psykologen: Nätbedragarnas metoder som du bör veta om

De internetrelaterade bedrägerierna ökar lavinartat och är nu vanligare än inbrott. De drabbade är ofta äldre som inte är så vana vid tekniken och som litar på sina medmänniskor. – De var vänliga och väluppfostrade, säger Anneli, som lurades på 200 000 kronor.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 22:54

Ökad trafik hos SJ efter slopade reserestriktioner

Besöksnäringen välkomnar slopade reserestriktioner inom Sverige.Bara minuter efter regeringens och Folkhälsomyndighetens besked ökade trafiken på SJ:s sajt, skriver DN.Det kan nu vara hög tid att boka resan till midsommar..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 19:04

Lotta Lyrå lämnar Clas Ohlson

Clas Ohlsons vd Lotta Lyrå slutar.Hon säger till nyhetsbyrån Direkt att hon har fått erbjudande om ett annat uppdrag..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:33

Fråga experten om aktier och sparande

Börsen åker jojo under våren och många har sett sina sparpengar minskas efter kraschen i slutet av februari.Hur sparar man bäst på sikt?När ska man kliva in på aktiemarknaden?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.