Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 27 May, 07:49

Västerbottens Folkblad - 30 okt 11 kl. 12:03

Misshandlades utanför FrassesSKELLEFTEÅ Blev slagen av gärningsmannen flera gånger. SKELLEFTEÅ Blev slagen av gärningsmannen flera gånger. En man i 20-årsåldern misshandlades sent på natten mot söndagen av en jämnårig. Händelsen inträffade vid Frasses hamburgerrestaurang på Kanalgatan. Enligt anmälaren antastades han först av ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Frasses, SKELLEFTEÅ Blev, Kanalgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandladesutanför , Frasses
Västerbottens Folkblad - 03 feb 11 kl. 15:58

Frasses öppnar en till restaurang i Umeå

UMEÅ Matkvarteret vid järnvägstorget kantas inom kort av en ny hamburgerrestaurang. Frasses öppnar i Mias gamla lokaler. UMEÅ Matkvarteret vid järnvägstorget kantas inom kort av en ny hamburgerrestaurang.

Västerbottens Folkblad - 31 okt 11 kl. 09:41

Frasses i viloläge

UMEÅ Frasses anläggning vid Järnvägstorget i Umeå läggs i malpåse. UMEÅ Frasses anläggning vid Järnvägstorget i Umeå läggs i malpåse. Orsaken till åtgärden är enligt uppgift det omfattande ombyggnadsarbete av gångstråk och vägar som pågår runt Frasses anläggning vid Järnvägstorget.

Vimmerby Tidning - 05 dec 17 kl. 09:30

KLART: Vimmerbybo tar över Frasses

Hamburgerrestaurangen Frasses i Vimmerby har varit stängd sedan slutet på september - men nu ska den öppna igen. Med nytt koncept. - Jag tar över själv 1 januari och kommer att driva det som franchiseföretagare för Frasses.

Västerbottens Folkblad - 16 jan 11 kl. 12:06

Brand i köket på Frasses

NORDMALING En mindre brand utbröt i köket i Frasses restaurang i Nordmaling vid 11.15-tiden på söndagen. NORDMALING En mindre brand utbröt i köket i Frasses restaurang i Nordmaling vid 11.

Västerbottens Folkblad - 23 okt 12 kl. 22:46

Torrkokning på Frasses

Räddningstjänsten ryckte ut till Frasses i Vilhelmina i kväll. Klockan 22.25 gick brandlarmet på Frasses i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 13 feb 14 kl. 09:45

Frasses på plats i Skellefteå

Frasses hamburgerrestaurang har etablerats sig i centrala Skellefteå. Platsen är i direkt anslutning till busstorget, lokalen var tidigare en mataffär. Frasses  öppnade sin första restaurang i Luleå redan 1975 och har nu ett 40-tal restauranger över hela Sverige.

Västerbottens Folkblad - 09 maj 14 kl. 04:53

Inbrott på Frasses i Lycksele

Ett inbrottslarm utlöstes på Frasses i Lycksele strax innan 03.30-tiden på fredagsmorgonen. När väktare anlände till platsen så kunde denne konstatera att det varit inbrott och att en man befann sig uppe på taket till Frasses.

Västerbottens Folkblad - 07 mar 17 kl. 08:02

Frasses öppnar nytt på Teg

Frasses öppnar under våren en ny restaurang på Teg i Umeå. Det skriver hamburgerkedjan i ett pressmeddelande. Sedan tidigare finns Frasses på Ersboda och på Grisbacka i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 11 kl. 06:51

Brand på Frasses i Vännäs

Tidigt på söndagsmorgonen fick räddningstjänst släcka en brand på hamburgerrestaurangen Frasses i Vännäs. Enligt SOS Alarm var branden som startade i källaren av mindre omfattning. Vad som orsakade branden är i nuläget oklart..

Västerbottens Folkblad - 03 sep 11 kl. 06:21

Skellefteå: Större bråk på Frasses

Under natten utbröt ett större slagsmål inne på Frasses i Skellefteå och flera polispatruller har varit på plats. Detta resulterade i flertalet anmälningar om misshandel. Polisen uppger dock att de inblandade har ådragit sig lindriga skador men ingen är ännu ?

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.