Sydsvenskan > Nyheter

Friday, 05 June, 16:53

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 07:01

Kändisar lyft för UniversitetetFör sju år sedan var Lunds universitet sämst i landet på att ta hand om före detta studenter. Nu är läget det motsatta. 23 500 personer har anmält sig till universitetets alumnnätverk.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Universitetet, GowScanpix Har, Lunds, Volvo, Magnus Lindqvist, LTH, Richard Stenelo, Shanghai, Lund, Universitetets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kändisar, lyftför , Universitetet
Barometern - 04 sep 17 kl. 10:01

Naturbutik får ett lyft av kändisar på fågeläventyr

Svt:s tävlingsreality Det stora fågeläventyret,blev en tittarsuccé och bidrog till ett uppsving för fågelskådning i hela landet. Det märks på Naturbokhandeln på Öland som fått ett stort lyft..

Posh24 - 09 dec 17 kl. 11:14

10 Hollywoodkändisar med förvånansvärt högt IQ

Vi förknippar ofta skådisen James Franco med Seth Rogen och roller där han är hög. Men även om han har gjort en hel del dumroliga filmer så är han ett geni. Sajten Hollywood skriver att han har ett IQ på 130 och har en massa högskolepoäng.

SmålandsPosten - 05 dec 13 kl. 06:48

Växjös kraftcentra? idrotten, universitetet och nu kulturen

Professionell idrott syns lika riskfylld som någonsin företagande. Linnéuniversitetet matchar med en rejäl satsning på forskning och utbildning kring just idrott medan man på andra forskningsområden finns i seriens mitt. Och idrott förknippas sällan med kultur i Växjö.

SmålandsPosten - 17 nov 14 kl. 06:16

Universitetet gjorde rätt att inte återbetala studieavgift

Linnéuniversitetet vägrade återbetala studieavgiften till en kvinnlig utbytesstudent.
Och det var rätt. Det har Universitetskanslerämbetet, UKÄ, slagit fast.

SmålandsPosten - 21 jan 15 kl. 06:21

Linnéuniversitetet lockar fler utländska studenter

Antalet ansökningar från internationella studenter till Linnéuniversitetet ökar med en femtedel. Det står klart efter att ansökningstiden för internationella studenter gått ut. - Utbildningar inom ekonomi och teknik lockar flest, men internationella studenter finns överallt nuförtiden, säger Ingrid Persson, kommunikationschef på Linnéuniversitetet i Växjö.

Barometern - 05 jun 13 kl. 08:19

Kraftsamla kring Linnéuniversitetet

Debatten om Linnéuniversitetets kommande lokaler rullar vidare. Nu meddelar Linnéakademin att den står bakom planerna på ett sammanhållet universitet i hamnen. Linnéakademin ?

SmålandsPosten - 05 dec 13 kl. 06:48

Växjös kraftcentra???idrotten, universitetet och nu kulturen

2013 hamnade Växjö på tio-i-topplistan över Sveriges idrottsstäder. Fattas bara annat med tanke på de enorma investeringarna i Arenastaden. Ändå har Öster inte motsvarat förväntningarna, något som nu uppvägs av Lakers framgångar.

Sydsvenskan - 25 jan 14 kl. 15:42

Universitetet hoppas få in tre miljarder

Pengarna ska komma från privatpersoner, stiftelser och företag. 21 olika projekt har valts ut. Historiska museet, Botan och Skissernas museum kan alla få ett lyft..

Barometern - 30 jun 14 kl. 06:05

Läkarlinje ett lyft för Kalmar

I morgon, den 1 juli, börjar de två avtalen om läkar­utbildning och ökat forskningssamarbete mellan Kalmar och Linköping att gälla. Länssjukhuset och Linnéuniversitetet har tre och ett halvt år på sig att forma en praktisk verklighet. ”Det är lite som att få barn.

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 12:14

Storstadslivet lyft för spindelart


Australiens spindlar må leva i högsta välmåga i naturen, men en ny studie visar att för åtminstone en spindelart är livet i storstaden ännu bättre. Enligt forskare på universitetet i Sydney blir spindlar av arten Nephila plumipes som lever i staden större än sina lantliga artfränder, rapporterar AFP. Ju mer betong, vägar och byggnader, desto fetare spindlar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.