Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 31 May, 21:28

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 02:14

Snöstorm i USANära en miljon hushåll blev av med strömmen medan snötäcket växte upp till 30 centimeter. Minst 1 000 flygavgångar ställdes in.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
USA, New Yorks Central Park, Pennsylvania, Massachusetts, Virginia, Maryland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöstormi , USA
BT - 29 okt 12 kl. 19:15

Orkanen Sandy allt närmare USA

Orkanen Sandy, som kan bli det kraftigaste oväder som träffat fastlandet i modern tid, var vid sextiden svensk tid bara 18 mil utanför USA:s Atlantkust. Enligt CNN är över hundra tusen redan utan ström i sju stater.
Sandy befinner sig, enligt det amerikanska orkancentret (NHC), sydöst om spelstaden Atlantic City, New Jersey, som till stor del utrymts.

Nyan - 29 maj 18 kl. 07:30

Åländska kampsportare på äventyr i USA

KAMPSPORT. Mariehamns taekwondoklubb har fått två nya svartbältare av första dan.
Certifikaten fick Julia Johnsson och Per-Owe ”Putte” Yttring på Shosun Taekwondo Academy i New Jersey, USA.

Barometern - 22 jan 16 kl. 01:17

Östra USA bunkrar för snöstorm

Hundratals flyg har ställts in inför en snöstorm som spås lamslå östra USA. Åtminstone 15 stater kommer att drabbas av stormen med tung snö, underkylt regn och översvämningar, enligt väderprognoserna. Stormen har potential att vara "extremt farlig" och drabba över 50 miljoner människor enligt myndigheterna.

BT - 22 dec 13 kl. 21:02

"Galen" storm i USA och Kanada

Omfattande elavbrott, trafikkaos, inställda flyg och glashalka. Nästan 70 miljoner människor riskerar att drabbas av en kraftig storm som drar fram över Nordamerika och har skördat flera dödsoffer. I den amerikanska delstaten Mississippi dog en man sedan hans husvagn välts omkull av vindbyarna och en annan av att ett fallande träd träffade hans bil.

TA - 29 okt 12 kl. 12:24

USA förbereder sig för Sandy i kväll

Arkiv: SCANPIX
Orkanen Sandy växer i styrka och väntas dra in över USA:s atlantkust i kväll, enligt det amerikanska orkancentret. Omkring 50 miljoner människor berörs av ovädret. Orkanen är nu drygt 60 mil från New York.

Sydsvenskan - 17 maj 13 kl. 06:30

Politisk storm hotar Obama

Barack Obama kämpar plötsligt i en kraftfull motvind. Avslöjandet om att USA:s skatteverk medvetet försökt komma åt politiska motståndare riskerar att dra in Vita huset i en skandalhärva som kan försvaga presidenten under hans andra mandatperiod.Ett offer har redan krävts.

Expressen - 15 apr 11 kl. 17:08

Sex döda i USA under kraftig storm

En sexårig pojke dog av ett nedfallande träd och ytterligare fem personer dödades när en kraftig storm drog in över de centrala delarna av USA på fredagen. Den materiella förödelsen blev också stor, rapporterar AP..

Expressen - 15 apr 11 kl. 21:57

Nio döda i USA under kraftig storm

Minst nio personer dödades när en kraftig storm på fredagen drog fram över centrala och södra USA. Hagel, åska, tornadovindar och stora regnmängder orsakade också stor materiell förödelse, rapporterar CNN..

Sydsvenskan - 03 sep 11 kl. 10:39

Tropisk storm hotar New Orleans

Stormen Lee väntas komma in över USA under lördagen.
Stormen har redan drabbat oljeriggar i Mexikanska gulfen som evakuerats på grund av starka vindar och kraftigt regn. Lee är en tropisk storm, och alltså inte en orkan som Katrina som orsakade omfattande förödelse i New Orleans 2005.

BT - 05 nov 12 kl. 09:50

Tiotusentals hemlösa i New York - och nu väntas ny storm och skyfall

Mellan 30 000 och 40 000 hem är obeboeliga i New York efter superstormen Sandy. Stadens borgmästare Michael Bloomberg jämför situationen med krisen i New Orleans efter orkanen Katrina 2005.. Sandy drog fram över 15 delstater och minst 109 människor omkom i USA och Kanada.

Expressen - 17 nov 13 kl. 23:49

Storm orsakar död och förödelse i USA

En livsfarlig storm har dragit in över USA:s inland. Cirka tio delstater är nu hotade av de kraftiga vindarna - som befaras bli tornados. I Illinois har stormen redan orsakat död och förödelse.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Experten: Fästingarna extra aktiva

Med värmen kommer sommarplågorna och skadedjuren. Experter spår nu en getingsommar på flera håll i landet och dessutom har fästingarna redan vaknat till liv. Vartannat år brukar vara ett getingår, och i år spår Anticimex att vi kommer att få se fler av.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Andersson målskytt till ingen nytta

Sebastian Andersson hittade nätet igen. Men svenskens tolfte ligamål för säsongen hjälpte föga. Union Berlin förlorade med 1–4 borta mot Borussia Mönchengladbach i tyska Bundesliga.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Europeiska protester mot polisvåld i USA

Tusentals demonstranter samlades i Storbritannien, Tyskland och i Danmark på söndagen för att protestera mot det amerikanska polisingripandet mot den svarte mannen George Floyd. Floyd avled då en polis satt med knät på hans nacke. Händelsen i Minneapoli.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Lunds internationella körfestival görs om

Höstens festival blir en mindre version, på grund av coronapandemin..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

V: Låt LKF:s hyresgäster slippa hyreshöjningar

Partiet befarar att pandemin ger svåra ekonomiska efterdyningar för många hyresgäster..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Många pensionärer är ensamma under pandemin

Ensamheten bland Sveriges pensionärer är stor under pandemin. Det visar en undersökning från pensionärsorganisationen PRO som skickades ut till 100 000 av dess medlemmar, rapporterar Svenska Dagbladet. Av de 23 000 personer som svarade på enkäten säger.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Netflix tar ställning för Black lives matters

Efter helgens protester och upplopp i USA har flera stora amerikanska film-, tv- och sociala medier-bolag valt att ta ställning för Black lives matters-rörelsen. Strömningsjättarna Netflix, Amazon, Hulu, HBO och Starz är några exempel på företag som har.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Känslosam Elon Musk när rymdskeppet lyft

Det statliga monopolet på rymdresor är brutet. Vid 16.30-tiden i dag väntas sonden från uppstickaren Space X docka med Internationella rymdstationen (ISS).

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Demonstrant: Polisen måste sluta döda oss

Som på många andra håll i USA har demonstranter samlats på Los Angeles gator för att protestera mot polisbrutalitet. Men redan i dagsljus urartade protesterna i våldsamheter, polisbilar sattes i brand och polisen svarade med tårgas och gummiklädda kulor.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Skicka din hälsning till mor här!

Nu firar vi alla mammor tillsammans – skicka en hälsning till en mamma i vårt liveflöde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.