SVT > Videos

Saturday, 04 July, 04:16

SVT - 30 okt 11 kl. 10:40

Assad varnar för oro i Syrien
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Assad, varnarför , oroi , Syrien
BT - 26 aug 13 kl. 08:56

Assad varnar USA för att ingripa

Syriens president Bashar al-Assad varnar USA för att en eventuell militär intervention kommer att misslyckas. - Misslyckande väntar USA som i alla tidigare krig det gett sig in i, från Vietnam till i dag, säger han till den ryska dagstidningen Izvestija.al-Assad avfärdar anklagelserna om att regimen utfört en kemvapenattack med argumentet att det går emot sunt förnuft då det finns risk att de egna styrkorna stryker med.

SVT - 12 apr 18 kl. 13:22

Al-Assad varnar väst: ”Attack kommer leda till ytterligare instabilitet”

Den syriske presidenten Bashar al-Assad varnar ledare i väst för att ta till militära insatser som svar på den misstänkta kemvapenattacken i Douma. – Det kommer bara att leda till ytterligare instabilitet, säger al-Assad enligt Reuters..

NSD - 30 okt 11 kl. 02:23

al-Assad varnar väst för inblandning

President Bashar al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i vad han menar är Syriens interna angelägenheter. Han säger att det skulle skapa "ännu ett Afghanistan" och sätta hela Mellanöstern i brand..

UNT - 26 aug 13 kl. 08:54

Assad varnar USA för att ingripa

Syriens president Bashar al-Assad varnar USA för att en eventuell militär intervention kommer att misslyckas.-Misslyckande väntar USA som i alla tidigare krig det gett sig in i, från Vietnam till i dag, säger han till den ryska dagstidningen Izvestija..

GöteborgsPosten - 26 aug 13 kl. 05:06

Assad varnar USA för att ingripa

Syriens president Bashar al-Assad varnar USA för att en eventuell militär intervention kommer att misslyckas. -Misslyckande väntar USA som i alla tidigare krig det gett sig in i, från Vietnam till i dag, säger han till den ryska dagstidningen Izvestija..

SvD - 26 aug 13 kl. 08:54

Assad varnar USA för att ingripa

Syriens president Bashar al-Assad varnar USA för att en eventuell militär intervention kommer att misslyckas..

Sydsvenskan - 17 maj 12 kl. 16:24

Syriens Assad varnar för kaos

Syriens president Bashar al-Assad anklagade i en rysk tv-intervju väst för att ligga bakom upproret i hans land och varnade för att oron i Syrien kan slå tillbaka mot andra..

NT - 22 mar 13 kl. 10:46

al-Assad lovar "rensa" Syrien

Syriens president Bashar al-Assad fördömde på fredagen den dödliga bombattacken mot en moské som i torsdags dödade över 40 människor i Damaskus, inklusive en högt uppsatt skriftlärd som stött al-Assad. al-Assad lovade att "rensa" Syrien från extremism..

Expressen - 09 sep 13 kl. 14:57

Syriens Assad varnar: "Ni ska räkna med allt"

NEW YORK. Nu börjar delar av intervjun med Syriens Bashar al-Assad sändas. ?

UNT - 06 apr 13 kl. 03:49

Assad varnar för dominoeffekt

Om den syriska regimen faller kommer det att leda till en dominoeffekt som kan destabilisera regionen och sprida sig till resten av Mellanöstern, varnar president Bashar al-Assad.(TT).

DN - 01 sep 13 kl. 19:03

al-Assad i tv: Syrien står emot all utländsk aggression

President Bashar al-Assad sade i ett uttalande på söndagen i statlig tv att ?Syrien är kapabelt att stå emot vilken utländsk aggression som helst?, rapporterar franska nyhets-tv-kanalen France 24..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.