Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 01:48

Västerbottens Folkblad - 30 okt 11 kl. 10:32

Ljusskygg cyklist på E4UMEÅ På lördagskvällen kom telefonsamtal till polisen om en cyklist som cyklade utan lyse och reflexer på E4 söderut vid Sävar. UMEÅ På lördagskvällen kom telefonsamtal till polisen om en cyklist som cyklade utan lyse och reflexer på E4 söderut ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
E4, UMEÅ På, Sävar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ljusskygg, cyklistpå E4
Västerbottens Folkblad - 19 maj 11 kl. 08:18

Cyklist påkörd

SORSELE En cyklist skadades vid en kollision med en bilist.SORSELE En cyklist skadades vid en kollision med en bilist. Vid 07.

Västerbottens Folkblad - 08 okt 11 kl. 09:17

Full cyklist på E4:an

UMEÅ En berusad cyklist blev hänvisad bort från E4:an. UMEÅ En berusad cyklist blev hänvisad bort från E4:an. Det var vid halv tre-tiden på natten som polisen upptäckte en berusad cyklist på E4:an mellan Ersboda och centrum.

Uppsalanyheter.se - 25 mar 14 kl. 22:46

Cyklist påkörd av bil i Dalby

En trafikolycka inträffade på tisdagkvällen mellan en bilist och en cyklist på länsväg 590 vid Dalby.En trafikolycka inträffade på tisdagkvällen mellan en bilist och en cyklist på länsväg 590 vid Dalby.   Det var strax före 18-tiden som räddningstjänsten fick larm om en trafikolycka på länsväg 590 vid Dalby.

YLE - 06 jul 15 kl. 16:53

Cyklist skadades i krock på Alskatvägen

Polisen vill ha upplysningar om en trafikolycka, som skedde på Alskatvägen i Korsholm på söndagen. En cyklist skadades i olyckan. En cyklist blev tvungen att väja för en bil som var på väg att köra om en annan bil, och körde då in i en parkerad bil och skadades.

Uppsalanyheter.se - 18 jul 16 kl. 02:07

Cyklist skadad i Gunsta

En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.   Det var vid 14-tiden som räddningstjänsten kallades till en trafikolycka mellan en bilist och en cyklist i på rv 282 i Gunsta.

Uppsalanyheter.se - 15 nov 19 kl. 02:12

Cyklist misstänkt för vårdslöshet i trafik efter olycka

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte ambulans.

Uppsalanyheter.se - 08 maj 20 kl. 01:09

Cyklist och mopedist i slagsmål om trafikregler

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.   Det var på torsdagseftermiddagen vid halvfyra-tiden som polisen i region Mitt fick in en anmälan från en 35-årig cyklist som blivit misshandlad av en mopedförare.

Västerbottens Folkblad - 05 feb 11 kl. 15:00

Cyklist påkörd i Umeå

UMEÅ En bil och en cyklist har krockat på Ålidhem i Umeå. UMEÅ En bil och en cyklist har krockat på Ålidhem i Umeå. Olyckan inträffade strax före tre på lördagseftermiddagen.

Kristianstadsbladet - 19 feb 11 kl. 01:30

Fängelse för att ha kört på cyklist

Den man som körde genom räcket på Stobyvägen och in i en cyklist har dömts till två månaders fängelse.
Mannen var vid tillfället påverkad av narkotika och utredningen visar att han körde i över 100 kilometer i timmen på 50-vägen.

Det var vid sjutiden på morgonen den 5 oktober som 27-åringen tappade kontrollen över bilen på Stobyvägen i höjd med Jacobsskolan.

Sydsvenskan - 08 mar 11 kl. 12:52

Cyklist påkörd av polis

En cyklist blev påkörd en polisbil på tisdagen.
Olyckan inträffade på Möllevången klockan 12.30.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.