Aftonbladet > Nyheter

Monday, 25 May, 09:16

Aftonbladet - 30 okt 11 kl. 09:29

Blev ?mamma? ? till 72 barn...24-riga Emelies volontrjobb blev ett livsprojekt ? nu driver hon barnhem i Ghana?Jag kan inte rdda alla. Men om de jag lyckas hjlpa i sin tur kan hjlpa andra ? d har jag lyckats..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blev mammatill 72 , barn
YLE - 08 jun 19 kl. 09:00

Norrena & Frantz: Mamma, mamma, barn. Regnbågsföräldrarna har ordet!

Reagerar omvärlden fortfarande annorlunda på en familjekonstallation som inte bygger på mamma, pappa, barn? Relationspodden vill höra dina erfarenheter!.

Blekinge Läns tidning - 18 dec 17 kl. 05:00

Mamma mamma barn – den jämställda familjen

De födde var sitt barn, delade lika på föräldraledigheten och turades om att göra karriärer. Anna Olsson och Sandra Åkesson har varit ett par i elva år och för dem är jämställdhet i vardagen ett medvetet val..

Sydsvenskan - 23 jan 18 kl. 15:00

Mamma, mamma, barn – här blir alla föräldrar sedda

Jenny Hindevall: ”När vi kom hit kände vi oss välkomna direkt.”.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 18 kl. 15:00

Mamma, mamma, barn – här blir alla föräldrar sedda

Jenny Hindevall: ”När vi kom hit kände vi oss välkomna direkt.”.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

YLE - 16 jan 17 kl. 06:02

Dubbelt så många blir mamma utan partner - vanligast i Nyland

Antalet barn som föds genom fertilitetsbehandlingar för kvinnor utan partner har fördubblats på tio år. Det har Folkhälsan märkt och ordnar nu föräldrakurs för ensamstående mammor. Nina Nyman blev mamma för ett år sedan och upplever att stödet från rådgivningen och på BB varit bra.

YLE - 18 mar 17 kl. 12:00

Nativiteten fortsätter rasa: Vi har nu bara ett och ett halvt barn

Nativitetssiffrorna lyser röda för sjunde året i följd. Under de senaste åren har det fötts så få bebisar att tusentals moderskapsförpackningar blivit över och skickats till föderskor i världens krishärdar. Trenden med att avsiktligt skaffa endast ett barn - eller inget barn alls - har börjat vinna terräng i Finland i enlighet central- och sydeuropeisk modell.

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 10:30

"Barn har rätt till en bra uppväxt"

Foto: Tommy Svensson
Agnetha Dentback har nyligen gett ut en bok ?Aldrig passat in?, där hon beskriver sin livsbana.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 10:09

Suzanne Ostens idealpublik är vuxna och barn tillsammans

Kultur och Nöje I morgon fredag är det biopremiär för Flickan mamman och demonerna, Suzanne Ostens första film på tio år. Turerna har varit många kring åldersgränsen och nu blir 15-årsgräns på premiären eftersom Statens medieråd bestämt sig för att överklaga Förvaltningsrättens beslut. Men Suzanne Osten är bestämd på vilka hon vill ska se filmen.

SmålandsPosten - 26 nov 13 kl. 07:19

Ingens mamma. Tolv kvinnor om barnfrihet

Man måste inte föda barn bara för att man kan. Men det är tufft för en kvinna­ i Sverige att inte ha barn. Antologin Ingens mamma presenterar texter av tolv kvinnor som diskuterar vad det innebär med barnfrihet utifrån olika perspektiv och erfarenheter.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.