Sydsvenskan > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:35

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 09:39

Flera rån i Skåne under nattenVid alla tillfällen handlar det om rån av mobiltelefon och/eller plånbok.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne, Malmö, Flodgången, Lugnet, Amiralsgatan, Långgårdsgatan, Cindy Schönström-Larsson, Helsingborg, Kristianstad, Klippan, Cindy, larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera råni , Skåneunder , natten
YLE - 30 mar 15 kl. 17:00

En kväll med Natten är ännu ung

Natten är ännu ung blir musikal. Petter Sandelin fick följa med bakom kulisserna under en hel dag. Han träffade regissören iklädd endast en blöja och pratade småstadsångest med huvudrollsinnehavarna.

YLE - 31 mar 14 kl. 05:18

Finland sover fortfarande om natten

Ett samhälle som aldrig sover, där alla tjänster finns tillgängliga dygnet runt, och där den traditionella dygnsrytmen får ge vika för en otyglad flextid. Det här har länge ingått i våra framtidsvisioner, och är redan verklighet på många håll. Men hur ser det egentligen ut här i Finland?

SmålandsPosten - 06 aug 14 kl. 06:27

?På natten kastar de stenar och smällare på oss?

Mitt i natten vaknar Narcisa av en smäll. Någon har kastat en sten genom fönstret på husvagnen där hon sover. Resten av natten sitter hon uppe och gråter.

YLE - 17 jan 15 kl. 14:03

Musikalen "Natten är ännu ung" är ett fantastiskt initiativ

På lördagen hölls den första genomläsningen inför uppsättningen av musikalen Natten är ännu ung, som bygger på Lars Sunds debutroman. Dramaturg Erik Norberg tror att det här kan bli något riktigt stort. Det är Jakobstadsnejdens musikinstitut som sätter upp musikalen som en del av sitt 40-årsjubileum.

SmålandsPosten - 26 jan 15 kl. 06:21

Sjuksköterskor kräver stopp för ensamarbete på natten

Den ensamma sjuksköterskans bil attackerades av en man mitt i skogen efter mörkrets inbrott. Nu kräver nattsjuksköterskorna inom hemsjukvården att de ska slippa arbeta själva. Smålandsposten berättade i en notis lördagen den 3 januari om en polisanmälan rubricerad som framkallande av fara för annan.

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 14:59

Tidningsbärarna: Värsta natten på tio år

Foto: Tommy Svensson
En av de värsta nätterna på tio år. Så sammanfattar Tidningsbärarna natten till måndag. En del av Kristianstadsbladets abonnenter fick inte tidningen över huvud taget.

YLE - 08 sep 14 kl. 19:00

Vasakillen Jocki spelar med Victor och natten

Jocki Löfmark från Victor och natten pratar om hur det är att spela på hemmaplan och hur han landade giget i bandet. Allt detta iklädd en trendig leopardskjorta. Nästa fredag (19.

Nerikes Allehanda - 03 jul 15 kl. 16:47

Natten kan bli tropisk

Den kommande natten kan bli tropisk i Örebro län.
– Ja, kanske i de mest östra delarna av länet, mot Västmanland, säger Christoffer Hallgren, meteorolog vid Foreca.Varmast i landet blir det i Gävletrakten och i Uppland, enligt Christoffer Hallgren.

YLE - 25 jun 17 kl. 05:31

Returtrafiken igång - natten har förlöpt lugnt

Returtrafiken efter midsommarfirandet kommer igång vid middagstid och är livlig till sent på kvällen, bedömer Vägtrafikverket. Lika svår rusning på vägarna som under turtrafiken blir det som vanligt inte eftersom en hel del finländare inleder sin semester och stannar kvar på stugan. Några av huvudlederna kan dock bli stockade, särskilt kring Tammerfors och i huvudstadsregionen, samt riksväg 4 och 5 norr och öster om Heinola.

Nyan - 20 jul 19 kl. 15:09

Polisen jobbade hårt under första Rockoff-natten

Under natten till lördag har polisen haft fullt upp då det varit mycket folk i farten och många kraftigt berusade sådana. Polisen berättar i ett meddelande att de haft en del att göra under den första Rockoff-natten. Under natten har polisen hämtat två ungdomar från Rockoff-området då personerna var kraftigt berusade.

Dagens PS - 25 nov 19 kl. 09:46

Solens strålar ger energi även på natten

Solcellsparker kan hålla igång energiförsörjningen även på natten. Det visar ett test i Storbritannien. National Grid utförde ett test på en solcellspark i East Sussex, skriver The Guardian.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.