Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 03 July, 14:48

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 10:12

Två anhållna för spritsmugglingTvå män från Mellansverige anhölls på lördagsmorgonen för spritsmuggling. Tullen stoppade männen i färjeläget vid 09-tiden, och påträffade 46 liter sprit, 246 liter vin och 1 203 liter öl..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Mellansverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, anhållnaför , spritsmuggling
BT - 19 feb 13 kl. 17:00

Sex anhållna i spritsmugglarhärva

Sex män har gripits i samband med en stor tull- och polisrazzia i Dalarna. De är nu anhållna misstänkta för spritsmuggling.
- Det handlar om smuggling i stor skala och även försäljning som pågått under lång tid.

Magazin24 - 25 maj 16 kl. 10:46

19 anhållna efter gigantisk spritrazzia

Ekobrottsmyndigheten slog till mot ”spritbuss” i Köping. Ekobrottsmyndigheten har tillsammans med Skatteverket och Tullen slog på måndagen till mot storskalig spritsmuggling från Tyskland till Sverige via bussar. Tillslaget gjordes vid fyra platser i Sverige, bland annat Köping.

SmålandsPosten - 09 dec 13 kl. 06:23

Två män sitter anhållna misstänkta för mord

Två män sitter anhållna misstänkta för att ha dödat en 65-årig man i Lagan under ett bråk på lördagskvällen.
De misstänkta männen är 41 respektive 50 år gamla och kända i missbrukarkretsar. – Båda männen är anhållna för mord som inträffat i Lagan.

Skånskan - 01 feb 19 kl. 11:42

Tre anhållna för sprängplaner

Malmö Tre män sitter just nu anhållna, misstänkta för att ha planerat någon typ av sprängdåd i Malmö.
– De sitter anhållna och en är begärd häktad, berättar åklagare Christoffer Östlind på åklagarområde Syd.De många sprängdåden i Malmö, där flera av dem misstänks höra samman, utlöste i december en så kallad ”särskild händelse”.

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 14:29

Nio anhållna för skott i Karlstad

Nio personer sitter anhållna hos Karlstadspolisen efter skottlossningen i bostadsområdet Rud. På sjukhus ligger en man svårt skottskadad i bröstet. Hans skada bedöms som allvarlig.

BT - 09 maj 13 kl. 08:58

Misstäkta inte längre anhållna

De två män som anhölls efter ett tillslag mot en föreningslokal på Norrby, är inte längre anhållna. Det var när polisen slog till mot föreningslokalen på tisdagskvällen som de hittade alkohol, cigaretter och en spelautomat. Tillslaget var det andra på kort tid.

BT - 09 maj 13 kl. 08:58

Misstänkta inte längre anhållna

De två män som anhölls efter ett tillslag mot en föreningslokal på Norrby, är inte längre anhållna. Det var när polisen slog till mot föreningslokalen på tisdagskvällen som de hittade alkohol, cigaretter och en spelautomat. Tillslaget var det andra på kort tid.

BT - 21 jul 13 kl. 12:11

Två män anhållna för Umeåmord

Polisen har gripit två män misstänkta för dödsskjutningen vid centralstationen i Umeå. De är anhållna misstänkta för mord alternativt delaktighet i mord, säger Magnus Eklund, jourhavande förundersökningsledare vid Umeåpolisen, till TT. - De anhölls efter förhör med åklagaren, säger han.

BT - 18 okt 13 kl. 17:50

Sju anhållna efter skottlossning

Sju unga män sitter anhållna efter skottdramat på Hisingen i går. De ingår enligt polisen i grupper som funnits med i utredningarna kring de många skjutningarna i Göteborg. Mitt på eftermiddagen, på Friskväderstorget i Biskopsgården, sköts en 18-åring.

Barometern - 21 jun 14 kl. 14:55

Två anhållna för försvinnandet på Göran Lundbladh

En ung man och kvinna sitter anhållna som misstänka i försvinnandet av Göran Lundbladh. För drygt 1,5 år sedan försvann Göran Lundbladh spårlöst - nu sitter en man och en kvinna, båda i 25-årsåldern, anhållna som misstänkt delaktiga i hans försvinnande.
- Det lämnas troligtvis in en häktningsframställan i morgon och då blir det också förhandlingar, säger Robin Simonsson på åklagarmyndighetens presstjänst.

Barometern - 21 jun 14 kl. 14:55

Två anhållna för mord på Göran Lundbladh

En ung man och kvinna sitter anhållna som misstänka för mord på Göran Lundbladh. För drygt 1,5 år sedan försvann Göran Lundbladh spårlöst - nu sitter en man och en kvinna, båda i 25-årsåldern, anhållna som misstänkta för mord.
- Det lämnas troligtvis in en häktningsframställan i morgon och då blir det också förhandlingar, säger Robin Simonsson på åklagarmyndighetens presstjänst.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

VC-tävlingen i Ulricehamn flyttas

Internationella skidförbundet (Fis) har flyttat världscuptävlingen i sprint i Ulricehamn till 16-17 januari 2021, i stället för 6-7 februari som först var tanken. Därmed krockar den inte med SM-veckan i Borås 3-7 februari. Ulricehamn har tidigare gett k.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Brevduvor flyger mystiskt vilse

Tusentals brevduvor har flugit vilse på senare tid. Varför duvorna plötsligt flyger fel och tycks ha tappat sin navigationsförmåga är oklart. Ordföranden i Svenska brevduveförbundet har aldrig varit med om något liknande.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vattenläcka i Bårslöv – vattnet stängs av

Flera fastigheter på Anemongatan drabbade..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Räddningstjänsten varnar för falska sotare

Misstänkta bedrägeriförsök i Landskrona och Svalöv..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lilla sjöjungfrun rasistfisk enligt vandaler

Den lilla sjöjungfrun i Köpenhamn har blivit vandaliserad. Under natten eller morgonen har någon skrivit orden "racist fish" (rasistisk fisk) med stora svarta bokstäver på stenen som den ikoniska statyn sitter på. Vad som motiverat attacken är oklart.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Minst 19 från samma släkt dödade i olycka

Minst 19 sikhiska pilgrimer, alla från samma släkt, dödades när det fordon de färdades i blev påkört av ett tåg i östra Pakistan. – Järnvägsövergången var obemannad och föraren av fordonet tog ett förhastat beslut genom att köra upp på spåret, säger Qur.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sagnia tillbaka med besked: ”Jobbat mycket”

Khaddi Sagnia fick hela fjolåret förstört av en korsbandsskada. Nu är hon tillbaka, med besked. – Jag har väntat på det länge, säger längdhopparen som kommer till lördagens tävling på Ullevi med ett purfärskt personbästa.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ytterligare minst 30 dödade i attacker i Mali

Minst 30 människor har dödats i attacker mot avlägset belägna byar i Mali. Uniformerade män i pick up-fordon dök upp i fyra byar som i huvudsak befolkas av den etniska gruppen dogon, säger en lokal tjänsteman under löfte om anonymitet. Attackerna i Bank.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nya hyror snart färdigförhandlade

Precis som i fjol landar året hyreshöjningar på cirka två procent..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tjuv i munskydd stal medicin i Höganäs

Stal medicin när radhusägaren var hemma..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.