SvD > Ekonomi

Friday, 03 July, 15:41

SvD - 30 okt 11 kl. 09:26

Tränat minne får fart på mingletDet finns knep som får dig att lyckas..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tränat, minnefår , fart, minglet
Skånskan - 11 maj 16 kl. 14:00

”Nu är det full fart framåt”

sydost Kultur, natur och mat och dryck. Det är sydosts starka kort. De ska kombineras med varandra i olika paket för att locka fler turister till Ystad, Tomelilla, Simrishamn och Sjöbo.

Dagens PS - 15 nov 17 kl. 12:22

”De som rullat tummarna har tjänat mest”

ARTIKEL I SAMARBETE MED STANDARD BTCX: Som de flesta människor vet: ”what goes up, must come down”… Eller? Bitcoin har egentligen haft tre stora rusher uppåt. Den första skedde våren 2013 då värdet gick från cirka 20 dollar till över 250 dollar på två månader (låt oss analysera bitcoin i dollar eftersom valutan man väljer påverkar jämna tal och psykologiska gränser).

Magazin24 - 24 jul 12 kl. 17:17

Full fart på Korslöt

Under tisdagen pågår tävlingen Yvonnes Minne ute på Korslöt. Det är den första tävlingen i årets Golfvecka. Varje år arrangerar Köpings GK Golfveckan under vecka 30.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 13:00

Full fart igen i gam­la Glass­fa­briken

MAL­MÖ Nu är det full fart igen i Glass­fa­brikens ti­digare lo­kaler på Kristianstadsgatan.
Allt från teaterverksamhet, kafé och re­stau­rang till kon­serter och de­batt­kvällar står på pro­grammet.Bak­om pro­jektet står Södra Com­mu­ni­ty café och scen.

BT - 18 aug 11 kl. 08:25

Med högre fart mot play off?

Nya Borås Hockey på gång. Med framtidstro. Med högre fart.

YLE - 18 okt 16 kl. 07:40

Roya i Åbo har tränat från rejält överviktig till bikinifitness

Roya Chatran trivs på sitt gym i Åbo. Hon har förvandlat 30 kg fett till tajta muskler! Det är fart och fläkt, svett och stön, i det gym där Roya Chatran tränar i Åbo.

Västerbottens Folkblad - 12 dec 14 kl. 14:04

Solbackens trafikproblem blir ett minne blott

På lördag invigs den nya lösningen som ska ge ett bättre flöde.   Det har länge varit en stor snackis – men inte på något positivt sätt. Ända sedan verksamheterna tog fart ute på handelsområdet Solbacken i Skellefteå har trafiksituationen fått berättigad kritik.

YLE - 08 maj 15 kl. 07:33

Högerregering fick fart på svenska.yle.fi-läsarna

Läsarna på svenska.yle.fi har kommenterat flitigt nyheten om att Finland får en borgerlig regering och att Svenska Folkpartiet inte är med i den kommande regeringen.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 12 kl. 19:28

Här är minglet från HD-galan

Idrottsstjärnorna och publiken är på plats på Sundspärlan. Och festkvällen som hyllar idrottsåret 2011 i nordvästra Skåne är i full gång. Här har du minglet från den pågående HD-galan..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 13 kl. 17:49

HD-galan i bilder - minglet har börjat

Nu börjar gästerna så smått dyka upp på Sundspärlan. HD:s fotograf Britt-Mari Olsson är på plats mitt i minglet. Här är hennes bilder från årets HD-gala.

SVT - 02 jul 13 kl. 21:43

Minglet i Almedalen ? nytta eller nöje?

Karin Hübinette undersöker minglet under politikerveckan på Gotland..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.