Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 26 May, 01:24

Nya Wermlands Tidningen - 30 okt 11 kl. 08:48

Många ringer och klagar på hastighetenEtt par mobila chikaner har placerats på Hertig Carls allé för att dämpa farten. Men varför just på den gatan och inte på Gösta Berlings väg undrar en läsare och trafikingenjör Agnetha Köhler kan berätta att boende vid så gott som varenda en av Karlskogas gator vill ha farthinder. Mätningar visade dock att 100 procent av dem som åkte på Hertig Carls allé körde för fort och därför står chikanerna för tillfället där..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Hertig Carls, Gösta Berlings, Agnetha Köhler, Karlskogas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många ringeroch , klagar, hastigheten
Dagensanalys.se - 11 maj 17 kl. 13:12

Olle F. förklarar: När kunden klagar får säljaren chansen

En god vän till mig har en liten agenturfirma för förpackningsmaskiner. Han säljer ganska stora och komplicerade anläggningar – och det händer att de går sönder och måste repareras eller justeras. Då ringer kunderna till honom själv, framför allt på kvällar och i veckosluten.

Skånskan - 22 sep 19 kl. 16:00

Boende klagar på väsen vid aktivitetsparken

Sjöbo
Fastighetsbolaget Leny har fått in klagomål från boende i närheten av aktivitetsparken i Sjöbo.
I en skrivelse till kommunen slår bolaget fast att när belysningens släcks ner, blir det oväsen och mörkret drar till sig ”många konstiga typer”. Aktivitetsparken är tänkt att användas fram till 22.

Skånskan - 09 aug 13 kl. 14:00

Klagar på hastighetshöjning

Hastigheten ökade efter 40-beslutet ..

GöteborgsPosten - 07 mar 15 kl. 23:41

Nya farthinder får ner hastigheten

Kritiken mot fartgupp i asfalt eller betong blir allt hårdare. Ambulansförare och busschaufförer klagar, patienter och passagerare drabbas..

Skånskan - 14 jun 19 kl. 15:56

Byalag klagar en fjärde gång

vallkärra För fjärde gången kräver Vallkärra byalag åtgärder för korsningen mellan väg 108 och väg 921.
Byalaget uppger att Trafikverkets handläggare har medgett att korsningen är olycksdrabbad, men än så länge har inga förbättringar gjorts.Under fyra år i rad har byalaget uppvaktat Trafikverket för att få till stånd en förbättring av trafiksäkerheten.

SmålandsPosten - 14 jun 13 kl. 06:21

Eftersöksjägare klagar på bilisterna vid viltolyckor

När polisen ringer är de beredda att åka ut och ge det trafikskadade djuret ett nådaskott. Men eftersöksjägarna Johan Ström och Fille Jonsson är missnöjda med bilisters oförmåga att märka ut olycksplatser korrekt. Mellan 100 och 150 gånger om året rycker de ut för att avliva trafikskadat vilt.

ÖstersundsPosten - 28 maj 16 kl. 19:22

Mikaela Munck af Rosenschöld: Nu ringer det ut. Tid finns att lära om

Sommarlovet närmar sig. Gissa om de längtat, lärarna. Den tappra yrkeskåren, som trots liten uppskattning, dålig lön och små karriärmöjligheter, tar hand om våra skolbarn på dagarna.

YLE - 27 feb 17 kl. 17:08

Suomen Kuvalehti: Åklagarämbeten köpte utbildning av riksåklagarens bror

Riksåklagare Matti Nissinen medger att han varit delaktig då beslut om att köpa utbildning för de anställda vid åklagarämbetena av företaget Deep Lead Oy, där Nissinens bror Vesa Nissinen är styrelseordförande. Det rapporterar Suomen Kuvalehti. Nissinen har varit delaktig i beslutet för åklagarämbetet i Östra Finland, samt i diskussioner vid riksåklagarämbetet.

PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 13:00

Rekordmånga klagar på finansbluffar

De som drabbas av finansbluffare har ofta en viss erfarenhet av att investera i värdepapper, enligt Jolanda Girzl, chef för Konsument Europa. – Bedragarna hittar ganska lätt sina kunder i svenska offentliga register, eller så kan det vara personer som fått kapital över, till exempel småföretagare. Det kan även vara pensionärer som ärvt större belopp eller fått pengar tillbaka på skatten, säger hon.

YLE - 20 aug 13 kl. 08:49

Folket klagar på polisen

Medborgarna brottsanmäler polisen cirka 800 gånger per år. Bara en bråkdel av fallen leder till att en polisman fälls. De vanligaste anmälningarna rör gripanden och användning av tvångsmedel, osakligt beteende och att polisen inte inlett förundersökning i något ärende, uppger man på riksåklagarämbetet.

Dagensanalys.se - 18 jul 16 kl. 08:59

Hastigheten för mobilsurf fortsätter uppåt i hela landet

På sex år har hastigheten för mobilsurf mer än tiodubblats. Bara i år har den genomsnittliga hastigheten i landet ökat med över 20 procent och ligger nu på 23,7 Mbit/s. Men fortfarande är skillnaderna stora beroende på var i landet man bor.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Lundkvist har stallformen på topp

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Bättre betyg för Karlstads gator

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Betaltjänsten Swish nere – ingen prognos

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Avtalen är uppsagda - i juni stänger Iris café

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Värmlänning i spel med Keanu ReevesOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.