SvD > Nyheter

Thursday, 28 May, 10:33

SvD - 30 okt 11 kl. 07:12

Hur mycket mer kan SJ-resenärerna tåla?Två år av rekordförseningar. Ny vinter väntar SJ..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
SJ

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur mycket merkan , SJ-resenärerna, tåla
BT - 27 mar 14 kl. 20:48

Västtrafik bedrövliga, säger resenärerna

Bara på Gotland är resenärerna ännu mer missnöjda med kollektivtrafiken än i Västra Götaland. Nästan 60 procent av alla resenärer i Västra Götaland är missnöjda med kollektivtrafiken, baserat på en landsomfattande undersökning som Statens kommuner och landsting (SKL) gjort. I Norrbotten är däremot 60 procent av resenärerna nöjda med kollektivresandet.

Barometern - 16 mar 20 kl. 10:38

Flygplatsen har tappat mer än hälften av resenärerna

SAS ställer in en avgång om dagen från Kalmar Öland Airport. Samtidigt bekräftar flygplatsen ett tapp på över 50 procent av resenärerna..

YLE - 19 jun 17 kl. 06:52

I dag slutar konduktören sälja tågbiljetter - men det drabbar bara en procent av resenärerna

De allra flesta tågresenärerna i lokaltågen åker med resekort, och många har också börjat använda mobilappen för att köpa biljett. Därför är det få som kommer att sakna möjligheten att köpa biljett på tåget. Från och med i dag, måndag, kan du inte längre köpa biljett av konduktören i lokaltåget.

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 06:33

Resenärerna vill ha tydligare och mer information

Foto: Tommy Svensson
På 24 orter runt om i landet var representanter från Trafikverket och aktörer inom tågbranschen, som till exempel Skånetrafiken, i?går ute på stationerna för att informera, hjälpa till, samla in synpunkter och svara på frågor. I Hässleholm fick de mycket att göra när ett signalfel orsakade stopp på södra stambanan.

NT - 28 sep 12 kl. 09:30

Resegaranti gäller för resenärerna

Resenärer som försenade mer än 30 minuter har rätt till ersättning via Östgötatrafikens resegaranti..

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:13

Joe Labero ? en tidig julklapp till resenärerna

Plötsligt stod det där, som en tidig julklapp till alla tågresenärer. Det första nyrenoverade Krösatåget vid namn Joe Labero har börjat rulla i Kronoberg efter mer än sex månaders försening. Fem till sex miljoner kronor kostar varje tågsätt att renovera och nu är det första av sex helt nyrenoverade Krösatåg som ska rulla mellan Växjö och Hässleholm klart.

DI - 19 sep 18 kl. 07:21

Efter fiaskosommaren: SAS skyldiga resenärerna 240 miljoner

Mer än vart fjärde flyg som avgick från eller landade i Sverige under sommaren var försenade, visar ny statistik. En av storsyndarna var SAS, som med 31,2 procent inställda och försenade flyg har dragit på sig en potentiell jätteskuld till sina resenärer..

NSD - 28 apr 13 kl. 20:44

Konst ska möta resenärerna

Den som landar på Kiruna flygplats kommer snart mötas av konst från Norrbotten. Satsningen är ett samarbete mellan Resurscentrum för Konst och Swedavia och förhoppningen är att intresset för den lokala konsten ska öka. - Projektet görs för att konstnärerna ska få fler platser att ställa ut på i länet.

BT - 27 mar 14 kl. 20:48

Västtrafik bedrövligt, enligt resenärerna

Bara på Gotland är allmänheten ännu mer missnöjda med kollektivtrafiken än i Västra Götaland. Nästan 60 procent av alla i Västra Götaland är missnöjda med kollektivtrafiken, baserat på en landsomfattande undersökning som Statens kommuner och landsting (SKL) gjort. I Norrbotten är däremot 60 procent av allmänheten nöjda med kollektivresandet.

Corren - 21 dec 12 kl. 12:47

Hjulklapp till resenärerna

Ni som fortfarande grämer er över kollektivtrafikens förseningar under snöovädret; här kommer en julgåva..

DalaDemokraten - 15 jan 14 kl. 19:39

200 000 till mesta kollektiv- resenärerna

Dalarna Det måste bli mer attraktivt att åka kollektivt. För att öka det kollektiva resandet i länet har Region Dalarna startat.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.