Opinionen.se > Opinion

Friday, 05 June, 14:10

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Vintertid infördes i natt
Natten till söndagen infördes vintertid, eller så kallad normaltid, i Sverige och hela EU-området. Det betyder att klockorna ställdes tillbaka en timme, från 03 till 02. Den 25 mars nästa år är det dags att flytta fram klockorna en timme..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Sverige, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vintertid, infördesi , natt
SR - 02 jan 17 kl. 06:00

Fler museibesök sen fri entré-reformen infördes

Det har snart gått ett år sen den fria entré-reformen infördes på 18 statliga svenska museer. För Världskulturmuseerna har antalet besökare ökat med runt 40 procent sen reformen infördes jämfört med samma period 2015..

Cornucopia - 19 apr 19 kl. 09:09

När infördes alla dessa lov i skolan?

Just nu är det den kristna högtiden påsk och därför är det påsklov denna eller nästa vecka i skolorna runt om i landet. Men när infördes alla dessa lov man numera har i skolan?
Universitetet i Wien från vinterns föreläsning får väl illustrera detta.

Nyhetskanalen - 16 aug 12 kl. 11:33

Få fall efter Ipredlagen infördes

När Ipredlagen infördes 1 april 2009 trodde regeringen att det skulle leda till 400-800 fall per år. En utvärdering visar nu att det endast varit elva ärenden fram till i juni i år.Ipredlagen ger rättighetsinnehavare rätt att begära ut ip-adresser till misstänkta illegala fildelare.

DN - 04 jan 16 kl. 00:51

Ilska och irritation när id-kontrollerna infördes


Securitasvakter i gula västar fotograferade alla passagerares id-kort eller pass med mobiltelefoner när id-kontrollerna mellan Danmark och Sverige infördes vid midnatt, natten mot måndagen. ”Det är fruktansvärt integritetskränkande”, säger Gina Vaagseth som var en av de första resenärer som kontrollerades..

Länstidningen i Jämtland - 21 mar 18 kl. 14:07

Kraftig minskning av paket från Kina sedan momsavgift infördes – och ännu längre leveranstider

Från 150 000 paket kinesiska prylar om dagen till 50 000 paket. Det är resultatet av den momsavgift som infördes i början av mars. Det skriver Dagens Nyheter..

SmålandsPosten - 21 apr 18 kl. 14:59

Kalkning infördes för att rädda fisken

Sjökalkning infördes för att rädda fisken i de svenska sjöarna. Men den tidigare föreställningen att försurningen riskerade att döda våra skogar var en villfarelse..

SR - 14 sep 18 kl. 06:00

Därför infördes det kritiserade betygssystemet

Dagens betygssystem i skolan var kritiserat redan innan det infördes 2011.- Bedömningstekniskt är det hopplöst att försöka åstadkomma en likvärdig bedömning av det, säger professor Anders Jönsson..

Barometern - 06 feb 19 kl. 14:41

Larm från hemtjänstpersonal: För hög stressnivå efter digital planering infördes

Hemtjänstpersonal i Madesjö slår larm om för hög arbetsbelastning. Stressen ska ha ökat sedan det digitala planeringsverktyget Intraphone infördes. Nu ska kommunen utreda situationen..

BT - 16 nov 19 kl. 04:00

Verkligheten en annan nu än när EBO infördes

När EBO-lagen, lagen om eget boende för asylsökande, infördes på 1990-talet presenterades det som en frihetsfråga. 25 år senare kan man konstatera att utfallet blev något annat..

BT - 28 mar 20 kl. 15:00

Tingsholm: Sjukfrånvaron minskade kraftigt när undervisning på distans infördes

Sedan beslutet om distansundervisning infördes förra onsdagen förbättrades sjukfrånvaron på Tingsholmsgymnasiet avsevärt. – Det var exceptionellt höga siffror innan, säger Matthias Nordgren, rektor Tingsholmsgymnasiet. .

UT - 28 mar 20 kl. 15:00

Tingsholm: Sjukfrånvaron minskade kraftigt när undervisning på distans infördes

Sedan beslutet om distansundervisning infördes förra onsdagen förbättrades sjukfrånvaron på Tingsholmsgymnasiet avsevärt. – Det var exceptionellt höga siffror innan, säger Matthias Nordgren, rektor Tingsholmsgymnasiet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.