Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 05 June, 11:39

Västerbottens Folkblad - 30 okt 11 kl. 08:16

Polislarm efter kallbadLYCKSELE Kraftigt berusad man badade i lven. LYCKSELE Kraftigt berusad man badade i lven. Vid femtiden larmades en polispatrull i Lycksele till en plats vid lven. Anledningen var att en berusad man hade tagit sig ett kallt hstbad i lven.?
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polislarmefter , kallbad
NSD - 29 okt 19 kl. 18:42

Idén: Ett kallbad på Strandängarna

Styrande politiker i Kalix har en idé om ett kallbad på Strandängarna i Kalix..

Vagabond - 02 dec 19 kl. 06:00

5 nordiska kallbad, källor och heta bastubad

Vad är speciellt med nordiska bad och var finns de mest spektakulära? I boken Nordiska bad besöker Ulrica Nordström svenska kallbad, finska bastubad och isländska källor för att ta reda på mer om traditioner, attityder och livsstilar..

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 11 kl. 12:33

Utklädd vållade polislarm

En elev i Skurup som klätt sig i grönt och försett sig med gasmask och vad som liknade ett automatvapen orsakade ett stort polislarm i dag. Polisen fick flera larm om att en beväpnad man gick omkring på orten. En polispatrull som lokaliserade pojken kunde dock snart konstatera att det var en niondeklassare som klätt ut sig inför en klassfotografering och att hans vapen var av plast..

Hela Gotland - 01 mar 12 kl. 04:00

Kallbad- huset kan byggas om

Kallbadhuset i Visby ska få ett ansiktslyftning..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 14 kl. 09:57

Kallbad för att rädda gräsand

När en and fastnade i en fiskekrok tvekade inte Kenth Rehn — han kastade kläderna och dök i vattnet för att rädda fågeln. — Det var jättejättekallt. Men jag ville inte att anden skulle simma iväg med draget i sig, säger han till Norrköpings-Tidningar.

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 09:55

Kallbad för att rädda gräsand


När en and fastnade i en fiskekrok tvekade inte Kenth Rehn - han kastade kläderna och dök i vattnet för att rädda fågeln. - Det var jättejättekallt. Men jag ville inte att anden skulle simma iväg med draget i sig, säger han till Norrköpings-Tidningar.

NT - 25 feb 14 kl. 09:55

Kallbad för att rädda gräsand

När en gräsand fastnade i en fiskekrok tvekade inte Kenth Rehn i Norrköping - han kastade kläderna och dök i vattnet för att rädda fågeln. "Det var jättejättekallt", säger han. Fågeln ser verkar ha klarat sig bra.

BT - 25 feb 14 kl. 09:56

Kallbad för att rädda gräsand

När en and fastnade i en fiskekrok tvekade inte Kenth Rehn - han kastade kläderna och dök i vattnet för att rädda fågeln. - Det var jättejättekallt. Men jag ville inte att anden skulle simma iväg med draget i sig, säger han till Norrköpings-Tidningar.

UNT - 25 feb 14 kl. 10:00

Kallbad för att rädda gräsand

När en gräsand fastnade i en fiskekrok tvekade inte Kenth Rehn i Norrköping - han kastade kläderna och dök i vattnet för att rädda fågeln. "Det var jättejättekallt", säger han. Fågeln verkar ha klarat sig bra.

SvD - 25 feb 14 kl. 10:00

Kallbad för att rädda gräsand

När en and fastnade i en fiskekrok tvekade inte Kenth Rehn - han kastade kläderna och dök i vattnet för att rädda fågeln..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.