Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 29 May, 20:01

Västerbottens Folkblad - 30 okt 11 kl. 07:32

Lyckselebo greps efter misshandelLYCKSELE Polis fick rycka ut sedan mannen misshandlat sin sambo i deras gemensamma bostad. LYCKSELE Polis fick rycka ut sedan mannen misshandlat sin sambo i deras gemensamma bostad. Vid fyratiden p sndagsmorgonen kom ett larm om en misshandel i en? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyckselebo, grepsefter , misshandel
Västerbottens Folkblad - 22 feb 11 kl. 15:26

Lyckselebo frias i hovrätten

LYCKSELE. Hovrätten för Övre Norrland fastställer Lycksele tingsrätts dom mot en 33-årig Lyckselebo.LYCKSELE Hovrätten för Övre Norrland fastställer Lycksele tingsrätt dom mot en 33-årig Lyckselebo.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 11:31

Lyckselebo döms för misshandel

När han nekades skjuts valde han att sparka på bilen och misshandla föraren. Nu döms en 25-årig Lyckselebo till skyddstillsyn. Det var i november 2015 som en man och hans flickvän satt i en bil och lyssnade på musik på torget i Lycksele.

Västerbottens Folkblad - 20 apr 11 kl. 09:00

Skallade Lyckselebo efter myrbråk

LYCKSELE En 24-årig man döms för misshandel efter ett bråk på Hotell Lappland. LYCKSELE En 24-årig man döms för misshandel av en annan man efter ett bråk på Hotell Lappland. På nationaldagen förra året besökte de två männen hotellet i ?

Västerbottens Folkblad - 08 mar 12 kl. 16:39

Åtalades för misshandel ? frias

LYCKSELE Tumultet i öltältet slutade med att en 25-årig Lyckselebo åtalades för misshandel. Nu frias han. Det hela hände i augusti förra året, enligt åklagaren har 25-åringen skallat en annan man.

Västerbottens Folkblad - 12 feb 14 kl. 16:12

Misshandel med rasistiska inslag

”Samhället är ett helvete och allt är invandrarnas fel”. Åsikter från en 65-årig Lyckselebo som nu döms för misshandel. Straffet blir skyddstillsyn med 60 timmars samhällstjänst.

Västerbottens Folkblad - 25 aug 11 kl. 09:21

Skyddstillsyn för Lyckselebo

LYCKSELE En Lyckselebo i 40-årsåldern har dömts för grovt rattfylleri. LYCKSELE En Lyckselebo i 40-årsåldern har dömts för grovt rattfylleri. Det var i maj som mannen körde personbil på riksväg 92 inom Åsele kommun med 1,52 promille i blodet.

Västerbottens Folkblad - 23 dec 11 kl. 21:57

Lyckselebo fick miljonvinst i julklapp

LYCKSELE En Lyckselebo vann en miljon kronor på Bingolottos uppesittarkväll. LYCKSELE En Lyckselebo vann en miljon kronor på Bingolottos uppesittarkväll. Den lyckliga vinnaren heter Patrick Johansson..

Västerbottens Folkblad - 03 jan 12 kl. 10:28

Använde fel p-plats- Lyckselebo åtalas

LYCKSELE Vid flera tillfällen använde en Lyckselebo i 65-årsåldern en annan persons parkeringsplats. Nu åtalas mannen för egenmäktigt förfarande. LYCKSELE Vid flera tillfällen använde en Lyckselebo i 65-årsåldern en annan persons parkeringsplats.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Larm om misshandel i centrala Jönköping

En anmälan om misshandel har upprättats efter att två män börjat bråka med varandra i Rådhusparken under fredagen.
.

PI - 10 apr 11 kl. 16:35

Black Cobra-ledare greps ? PI listar medlemmar

GROVT KRIMINELLA Genom ett länsöverskridande samarbete mellan polisen i Stockholm och Västmanland greps piketstyrkan två medlemmar i Black Cobra under fredagen i Västerås, 20 och ”27″ år gamla. Det sistnämnde betraktas som en av ledarna i Stockholmstrakten och båda återfinns normalt i bland annat förorten Rågsved. Männen var bara på besök hos en släkting i Västerås.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.