DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 19:21

DI - 30 okt 11 kl. 07:52

Intrum Justitia: Handelsbanken höjer riktkursenHandelsbanken Capital Markets har höjt riktkursen för kredithanteringsbolaget Intrum Justitia till 120 kronor, från tidigare 115..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Justitia, Capital Markets, Intrum Justitia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrum, Justitia, Handelsbanken, höjer, riktkursen
DI - 11 jul 13 kl. 18:44

Intrum Justitia: Handelsbanken höjer riktkursen

Kredithanteringsföretaget Intrum Justitia har fått en höjd riktkurs av Handelsbanken i en färsk analys. Ny kurs är satt till 152 kronor, från tidigare 143 kronor..

DI - 24 jul 13 kl. 10:45

Intrum Justitia: SHB höjer riktkursen

Handelsbanken har höjt riktkursen för kredithanteringsföretaget Intrum Justitia till 180 kronor, från tidigare 153 med bibehållen öka-rekommendation..

DI - 28 jun 13 kl. 07:29

Intrum Justitia: SEB höjer rekommendation

SEB Enskilda höjer rekommendationen för kredithanteringsföretaget Intrum Justitia till köp från tidigare behåll. Riktkursen skruvas samtidigt upp till 149 kronor (140). Det framgår av en analys..

DI - 12 sep 13 kl. 18:27

Intrum Justitia: SEB höjer riktkursen

SEB Equity Research höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 165 till 171 kronor. Rekommendationen är kvar på behåll..

DI - 26 jun 14 kl. 10:43

Intrum Justitia: SEB höjer riktkurs

SEB Equity Research höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 189 till 200 kronor. Rekommendationen är kvar på behåll. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen.

DI - 30 maj 14 kl. 09:50

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 210 till 225 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

DI - 23 jan 14 kl. 10:29

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkursen

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 185 till 200 kronor. Rekommendationen är kvar på avvakta..

DI - 17 jul 14 kl. 14:46

Intrum Justitia: SEB Equity Research höjer riktkurs

SEB Equity Research höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 200 till 210 kronor med bibehållen rekommendation behåll. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen..

DI - 07 sep 17 kl. 19:44

SEB höjer Intrum Justitia

SEB höjer sin rekommendation för kredithanteringsbolaget Intrum Justitia till behåll från tidigare sälj. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 08 sep 17 kl. 07:39

SEB höjer Intrum Justitia

 SEB höjer sin rekommendation för kredithanteringsbolaget Intrum Justitia till behåll från tidigare sälj..

DI - 08 sep 17 kl. 11:53

Danske Bank höjer Intrum Justitia

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Intrum Justitia till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 265 från 260 kronor. Det skriver Bloomberg First Word..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Göran Persson sågar Riksgäldens villkor – varnar för ny krisvåg

Swedbanks ordförande Göran Persson kritiserar Riksgäldens företagsakut, där staten erbjuder lånegarantier för att hjälpa krisdrabbade….

DI - 45 minuter sedan

SEB föreslår ingen utdelning för 2019

Som en konsekvens av coronaviruspandemin har SEB:s styrelse beslutat sig för att föreslå att ingen utdelning ska lämnas för räkenskapsåret….

DI - 1 timme sedan

Hallengren om testningsbråket: ”Missförstånd”

Statsminister Stefan Löfven (S) är frustrerad över att inte fler svenskar testas för covid-19..

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot i IAR Systems har sålt aktier för 1,1 miljoner

Programvarubolaget IAR Systems styrelseledamot Fred Wikström har sålt 9.362 aktier till ett värde av cirka 1,1 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

TF Bank erbjuder återköp av teckningsoptioner

Styrelsen i nischbanken TF Bank har beslutat att lämna ett erbjudande om återköp till innehavarna av teckningsoptioner av serie 2018:1..

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Europabörserna men Rolls-Royce rasade i London

Europabörserna handlades åter upp under torsdagen. Några av de europeiska flygbolagen fortsatte veckans positiva utveckling. .

DI - 1 timme sedan

Bakslag för Volvo Cars – förseningar i lyxmärkets leveranser

Den första elbilen i Volvofamiljen, Polestar 2, blir försenad. Svenska kunder har fått besked i veckan om att leveranserna från Kina dröjer….

DI - 1 timme sedan

Danska läkemedelsjättar tog revansch på börsen – Norwegian föll

De nordiska börserna utvecklades huvudsakligen uppåt på torsdagen och hakade därmed på den optimism som återgavs i Europas ledande börser. .

DI - 1 timme sedan

Capacent avvecklar sin isländska verksamhet

Managementkonsultbolaget Capacent har beslutat att avveckla sin isländska verksamhet som har haft strukturella lönsamhetsproblem före….

DI - 1 timme sedan

De amerikanska råoljelagren steg mer än väntat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja steg med 7,9 miljoner fat under förra veckan. Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Dow….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.