Aftonbladet > Sport

Saturday, 11 July, 18:49

Aftonbladet - 30 okt 11 kl. 07:37

Sida vid sida med dödenFamiljetragedier, fängelsestraff och dödsmisshandel och ? Joey Barton har levt ett liv kantat av svarta rubriker.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Barton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sidavid , sidamed , döden
Nyheter 24 - 10 feb 14 kl. 10:13

"Det är en fin balansgång att arbeta med jämställdhet och kvinnors rättigheter"Svar påOm Sida

 att det trots kunskap om kvinnors rättigheter inom biståndsvärlden inte görs någonting. Det är både underligt och tråkigt att Qaraee tycker att det saknas engagemang i frågan – när Afghanistan är det samarbetsland där Sveriges bistånd kanske har allra starkast fokus på kvinnors och flickors rättigheter.
Det finns ingen möjlighet till långvarig eller fredlig utveckling i Afghanistan om inte både kvinnor och män blir delaktiga i samhällsutvecklingen.

BT - 23 sep 14 kl. 13:50

Svidande kritik mot UD och Sida

Sida och UD får kritik från Riksrevisionen för bristande kompetens gällande valutor. Enligt Svenska Dagbladet ska sex miljoner kronor av Sidas pengar förlorats på grund av dåliga växelkurser och ytterligare 33 miljoner då projekt inte valutasäkrats över tid. Pengarna har hamnat hos banken i stället för hos mottagarländerna.

Kristianstadsbladet - 23 nov 12 kl. 10:00

Sida ger mer stöd till palestinier


Sida bidrar med ytterligare 15 miljoner kronor till Unwra, det FN-organ som arbetar med palestinska flyktingar i bland annat Gaza. Anledningen är det akuta humanitära läget i Gaza, skriver Sida i ett pressmeddelande."Med tanke på att 70 procent av befolkningen i Gaza redan sedan tidigare lever utsatta liv i flyktingläger så har den senaste tidens kris givetvis förvärrat den humanitära situationen," säger Peter Lundberg, chef för Sidas bistånd till de palestinska områdena.

SvD - 18 feb 14 kl. 14:30

Sida: Vi är bättre rustade än UD

Sida välkomnar en granskning av biståndshanteringen och anser att den borde skötas sammanhållet i stället för uppdelat mellan UD och Sida. Och generaldirektören anser att Sida skulle klara det bättre än UD..

SmålandsPosten - 13 feb 14 kl. 08:17

Ett önsketänkande från Bertil Olssons sida

Lars-Olof Franzén (A-A) skriver på dagens debatt en kommentar till insändare med påhopp på honom och de senaste turerna i kommunalpolitiken i Alvesta. Med anledning av Bertil Olssons (S) insändare den 6 februari om att Alvesta­ kommun skulle kunna liknas vid ett förlist skepp är detta nog bara ett önske­tänkande från Bertil Olssons sida. Faktum är att det kaos Bertil och hans partikolleger beskriver i press och radio bara existera där och inte i Alvesta kommun.

SmålandsPosten - 10 dec 13 kl. 00:30

Moderaterna och Metall på samma sida

Moderaterna ska be om ursäkt för sin hållning till Sydafrika och apartheidsystemet. Det anser en rad vänsterdebattörer inför dagens minnesceremoni för Nelson Mandela där statsminister Fredrik Reinfeldt M) deltar. Rimligen borde då också S-ledaren Stefan Löfven, även han på plats i Johannesburg, avkrävas en offentlig ursäkt.

BT - 20 mar 12 kl. 09:27

Sida inför visselblåsarknapp

Biståndsorganet Sida blir den första svenska myndigheten som förser hemsidan med en särskild knapplänk för den som vill tipsa om oegentligheter och korruption.
- Genom att göra det lättillgängligt hoppas vi få in fler tips från allmänheten och även i ett tidigt skede, så att vi snabbt kan komma i gång med våra utredningar. Vi vet, genom andra som gjort det här, att det också verkar avskräckande, säger säger Sidas generaldirektör Charlotte Petri Gornitzka.

Nyhetskanalen - 20 mar 12 kl. 09:28

Sida inför tipsarknapp mot korruption på hemsidan

Biståndsorganet Sida blir den första svenska myndigheten som förser hemsidan med en särskild knapplänk för den som vill tipsa om oegentligheter och korruption..

DI - 25 aug 19 kl. 22:08

Sida: Valutakursen inte den största risken

Biståndsmyndigheten Sida har tidigare fått kritik för att inte arbeta tillräckligt aktivt med valutasäkringar..

Politologerna - 22 maj 18 kl. 18:17

Den ideologiska spelplanen inför höstens riksdagsval

Detta inlägg är författat av gästpolitologen PER OLESKOG TRYGGVASON. Idag släpper Valforskningsprogrammet rapporten Utvärdering av Sveriges Televisions valkompassfrågor 2018. I rapporten har vi på uppdrag av SVT analyserat ett stort antal politiska sak- och prioriteringsfrågor med syftet att ge ett underlag till vilka frågor som bäst särskiljer valmanskåren som helhet, samt vilka frågor som är bäst på att separera sympatisörer till ideologiskt närliggande partier.

Kristianstadsbladet - 19 nov 11 kl. 06:30

Världen och den egna journalen

Medan Håkan Juholt för sin kamp fortsätter troget utgivningen av Tage Erlanders dagböcker. Nu är man framme vid 1960-talets första år som spänner från stort till smått, från det viktiga Metalltalet till diverse småsaker i egna familjen. Anders Bojs har läst.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 15 minuter sedan

Supersviten sedan januari 2019 över

▸ Satte stopp för mästarna ✓ Tappade ledning.

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Stenhårda kritiken: ”Jag blev varnad”

▸ Stjärnan tvingas be om ursäkt: ”Inte meningen”.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Räddade straff i den 98:e minuten

▸ Säkrade allra första poängen.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Fixade ny seger – och brast ut i tårar

▸ Matchhjälten känslosam ✓ Tredje raka segern.

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Redan klart: Åker ur Premier League

▸ Sänkta av fyramålsskytt ✓ Dramatik i botten.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Stjärnan får nobben – kan tvingas lägga av

▸ Team efter team tackar nej: ”Ingen hemlighet”.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Men är det inte...?

▸ Vann med sparkade tränaren ✓ På läktarplats.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Strömavbrott och 11 minuters tillägg

▸ Nya poängtappet för Hammarby.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Sälj Hammarby – köp Sirius, Zlatan

LAUL: Sorgligt att se Bajen den här säsongen.

Aftonbladet - 2 timmar sedan

JUST NU: Hallenius tillbaka i allsvenskan

▸ 31-åringen återvänder till Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.