Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 27 May, 08:35

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 06:30

Poetry slam efter misslyckad tv-debattDUBLIN/STOCKHOLM. Valet r en triumf fr hans parti Labour och i synnerhet, skriver tidningen The Irish Times, fr hans personliga framtoning som en man med socialt samvete som ocks hyllar kulturvrden..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poetry, slamefter , misslyckad, tv-debatt
SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 07:00

Rebecka Le Moine: ”Dikter och Poetry slam tog mig in i riksdagen!”

Rebecka Le Moine blev personkryssad in i riksdagen för miljöpartiet i Östergötland. Detta trots att hon varken synts i TV och radio eller knackat dörr under hela valrörelsen. Här berättar hon om vad hon tror har bidragit till framgången..

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 23:49

Poetry slam ?efter kass tv-debatt

Foto: Peter Morrison, AP, Scanpix
Så blev poeten Higgins Irlands president.
Valet är en triumf för hans parti Labour och i synnerhet, skriver tidningen The Irish Times, för hans personliga framtoning som en man med socialt samvete som också hyllar kulturvärden. Redan i fredags, när den komplicerade rösträkningen hunnit ett gott stycke på väg, stod det klart vartåt det lutade och de sex motkandidaterna gratulerade.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Partiledarna möttes i debatt

På söndagskvällen möttes samtliga åtta riksdagspartiers partiledare i debatt i SVT. Det blev en infekterad debatt om arbetslöshet, vapenexport, skolan, vården och ekonomin.Regeringspartierna anklagade gång på gång oppositionen för ekonomisk lössläppthet.

Dagen - 14 dec 17 kl. 14:00

Debatt om Jesus är Guds son eller inte

Är Jesus Guds son eller en misslyckad profet? Det är frågan i en debatt på Kulturhuset i Stockholm på tisdag som Dagen är med och arrangerar. – Jag kommer att utgå från två olika synsätt så att alternativen blir tydliga, säger teologen Eskil Franck som är moderator..

Dagen - 14 dec 17 kl. 14:00

Debatt i Kulturhuset: Är Jesus Guds son eller inte?

Är Jesus Guds son eller en misslyckad profet? Det är frågan i en debatt på Kulturhuset i Stockholm på tisdag som Dagen är med och arrangerar. – Jag kommer att utgå från två olika synsätt så att alternativen blir tydliga, säger teologen Eskil Franck som är moderator..

Kristianstadsbladet - 16 jun 11 kl. 23:15

Misslyckad marknadsföring hotar utbildning

Foto: Scanpix
Förödande för näringslivet om industri- och hantverksutbildningen försvinner.
Rolf Rantzow är helt överens med Jacobsskolans rektor Uno Nilsson att marknadsföringen inte varit lyckosam när det bara var en sökande till intagning på industriprogrammet med start till hösten. - Ingen skam över någon men vi har båda ett ansvar för att det blivit så.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Regeringens barnpolitik misslyckad"

Regeringens egen utredningsgrupp dömer nu ut alliansens arbete för att inga barn ska vräkas från sina hem. Trots att vräkningarna inte minskat sedan alliansen 2007 formulerade sin nollvision - och dessutom kan vara större än känt, på grund av at många familjer flyr sina hem innan de vräks - har ingenting gjorts för att förbättra läget för barnen, skriver en av utredarna på DN Debatt.Utredningsgruppen har bland annat kommit fram till att lagstiftningen är otillräcklig, att hyresvärdarna saknar skyldighet att varna socialtjänsten när en familj är på väg att vräkas och att socialtjänstens tolkning av socialtjänstlagen kan leda till en vräkning..

YA - 11 feb 14 kl. 04:00

Misslyckad kommunalisering

Foto: Vilhelm Stokstad
En statlig skola löser inte alla problem. Men för att säkerställa likvärdigheten behöver staten ta ett större ansvar.
”Fan, min tvättmaskin behöver förstatligas också.

SR - 30 apr 14 kl. 06:51

Dödsdömd i USA dog av hjärtattack efter misslyckad giftinjektion

Ny debatt väntar om avrätningar med giftinjektioner i USA, efter en utdragen avrättning i Oklahoma igår..

P3 - 30 apr 14 kl. 06:51

Dödsdömd i USA dog av hjärtattack efter misslyckad giftinjektion

Ny debatt väntar om avrätningar med giftinjektioner i USA, efter en utdragen avrättning i Oklahoma i natt..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Fransk BNP rasar 20 procent

Den franska ekonomin har påverkats stenhårt av coronapandemin när landet stängt ned för att stoppa smittan. Landets bruttonationalprodukt, BNP, bedöms rasa med 20 procent under andra kvartalet jämfört med föregående tre månader, enligt den nationella st.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vädret kan hejda USA:s återkomst i rymden

Efter nio långa år tar USA i dag åter steget ut i rymden. Om inte lynnigt väder över Atlanten ställer till det. Sedan rymdfärjorna flög för sista gången 2011 har USA saknat egen möjlighet att skicka människor till och från jorden.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Allt pekar nedåt för exportföretagen

Framtidstron är på rekordlåg nivå bland exportföretagen, visar Exportkreditbarometern från statliga Svensk exportkredit (SEK). – Nu går alla parametrar nedåt, säger SEK:s vd Catrin Fransson. Exportkreditbarometern, som mäter exportföretagens framtidstro.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sandberg säger sanningen – men inte hela sanningen

Satsar eller sparar Lunds styre? Båda påståendena är sanna – men ett av dem mörkar halva bilden..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tusentals poliser vakar över Hongkongs gator

Kravallutrustad polis har under onsdagen omringat Hongkongs parlamentsbyggnad. Åtgärderna ses som ett sätt att stävja väntade demonstrationer mot de aviserade hårdare säkerhetslagarna. Gatubilden i centrala Hongkong präglades under onsdagsförmiddagen av.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Little nightmares” når två miljoner

"Little nightmares", som skapats av Malmöutvecklaren Tarsier, har sålts i två miljoner exemplar. Det meddelar utgivaren Bandai Namco i ett pressmeddelande. Det kusliga men gulliga spelet från 2017 finns till Xbox One, Playstation 4, pc och Switch, och s.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lisbeth Salander mot ny Amazonserie

Amazon håller på att utveckla en ny tv-serie som följer Lisbeth Salander från Millenniumböckerna, uppger Variety. Projektet kallas “The girl with the dragon tattoo" – vilket även var den amerikanska titeln på boken och filmen "Män som hatar kvinnor" – o.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Poliser sparkas efter misshandel

En film som visar hur poliser i den amerikanska delstaten Minnesota misshandlar en obeväpnad svart man har spridits på internet och väckt fördömanden och avsky. Under tisdagen demonstrerade flera tusen människor i Minneapolis och krävde rättvisa. Nu har.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Avfallshantering i centrala Eslöv kan flyttas

”Det öppnar nya möjligheter för oss att utveckla Eslöv”..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Så ska samarbetet mellan kommunen och Lunds studenter stärkas

Fler studenter ska få praktik och jobb inom kommun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.