NSD > Nyheter

Thursday, 28 May, 02:04

NSD - 30 okt 11 kl. 02:23

al-Assad varnar väst för inblandningPresident Bashar al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i vad han menar är Syriens interna angelägenheter. Han säger att det skulle skapa "ännu ett Afghanistan" och sätta hela Mellanöstern i brand..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
assad, Bashar, Syriens, Afghanistan, Mellanöstern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: al-Assad, varnar, västför , inblandning
NT - 30 okt 11 kl. 09:02

Syrien varnar väst för inblandning

President Bashar al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i vad han menar är Syriens interna angelägenheter. Han säger att det skulle skapa "ännu ett Afghanistan" och sätta hela Mellanöstern i brand..

BT - 30 okt 11 kl. 12:17

Arabförbundet varnar al-Assad

Syriens president Bashar al-Assad måste få ett slut på våldet och inleda reformer, kräver Arabförbundet som varnar för en intervention. Men al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i.
Representanterna från Arabförbundet sade i veckan till presidenten en internationell intervention kommer att inledas, om inte våldsamheterna får ett slut, skriver en kuwaitisk tidning.

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 10:34

Syrien varnar väst

President Bashar al-Assad varnar andra länder för att blanda sig i vad han menar är Syriens interna angelägenheter. Han säger att det skulle skapa "ännu ett Afghanistan" och sätta hela Mellanöstern i brand.
STOCKHOLM.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

al-Assad förnekar massaker

På söndagen höll Syriens president Bashar al-Assad tal i det syriska parlamentet och han varnade för ett fullskaligt inbördeskrig, uppger Ekot.al-Assad sade att man tvingats försvara sitt land. Talet är det första som presidenten håller efter massakern i Houla i förra veckan, där flera hundra människor dog, däribland många barn.

BT - 06 jan 13 kl. 11:59

al-Assad föreslår dialog och amnesti

Med applåder ekande i bakgrunden höll Syriens president Bashar al-Assad tal och kallade bland annat oppositionen för Guds fiender. Samtidigt efterlyste han dialog.
Dagens tal är det första större offentliga uttalande som al-Assad gör på flera veckor om inbördeskriget i Syrien.

SvD - 30 okt 11 kl. 09:02

?Bara terrorister som är måltavlor?

al-Assad varnar väst för inblandning..

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 12 kl. 03:58

Syrien avvisar avgångskrav på Assad

Flagrant inblandning, säger Syrien och avvisar Arabförbundets krav på president Bashar al-Assad att överlåta makt till vicepresidenten. ? Syrien uppfattar detta som ett angrepp på sin nationella suveränitet, säger en regeringstjänsteman till landets tv.

Sydsvenskan - 15 sep 15 kl. 18:19

Putin vill att fler stöder al-Assad

Trots upprepade varningar från USA försvarar Vladimir Putin beslutet att skicka militär hjälp till Syriens president Bashar al-Assad.Vid ett säkerhetsmöte med flera statschefer för tidigare Sovjetstater uppmanade Putin fler länder att följa Rysslands exempel.— Vi stöder Syriens regering i kampen mot terroristernas angrepp.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 15 kl. 18:19

Putin vill att fler stöder al-Assad

Trots upprepade varningar från USA försvarar Vladimir Putin beslutet att skicka militär hjälp till Syriens president Bashar al-Assad.Vid ett säkerhetsmöte med flera statschefer för tidigare Sovjetstater uppmanade Putin fler länder att följa Rysslands exempel.— Vi stöder Syriens regering i kampen mot terroristernas angrepp.

Sydsvenskan - 22 dec 15 kl. 08:40

Allt mer iransk inblandning i Syrien

Sedan början av oktober har nästan 100 soldater och rådgivare ur det iranska revolutionsgardet stupat i Syrien, enligt sammanställningar på iranska webbsajter. Experter tror att Teheran kan ha 3 000 militärer i Syrien för att stödja president Bashar al-Assad i inbördeskriget.— Iranierna har ökat omfattningen av deras direkta militära inblandning i konflikten, främst för att kompensera för den minskade effektiviteten hos syriska arméförband, säger Hilal Khashan, professor i statsvetenskap på American University i Beirut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.