Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 29 May, 19:09

Nyhetskanalen - 29 okt 11 kl. 21:23

Rättegången mot Mubarak läggs på isRättegången mot Egyptens störtade president Hosni Mubarak, som skulle ha fortsatt på söndagen, skjuts upp, sade advokater på lördagen..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Mubarak, Egyptens, Hosni Mubarak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , Mubarak, läggspå is
YLE - 04 aug 15 kl. 03:50

Talvivaararättegången börjar – Vem hade ansvaret?

Vem fattade besluten, vem bär ansvaret – och vem borde ha slagit larm om åtgärder tidigare? Det här är några centrala frågor som professor Jussi Tapani ställer inför Talvivaararättegången som inleds på tisdagen. Fyra chefer, bland dem bolagets tidigare verkställande direktör Pekka Perä åtalas för grov miljöförstöring.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 17:50

I dag startade rättegången efter Möllanattacken

Malmö Nu inleds rättegången mot Andreas Carlsson och den 29-årige man som åtalas för den uppmärksammade misshandeln av Showan Shattak 2014. Nätverket Skåne mot rasism kommer att manifestera utanför Rättscentrum i Malmö under de fem dagar som rättegången väntas pågå. Samma nätverk arrangerade en demonstration under parollerna ”Antifascism är självförsvar” och ”Kämpa Malmö”  veckan efter attackerna i mars för två år sedan.

Nyan - 17 nov 16 kl. 05:47

Läkare hördes i mordförsöksrättegången

Både åklagare Henrik Lindeman och den knivhuggna kvinnans jurist Johanna Nyman anser att åtalet om försök till mord styrktes under rättegången.

Domen ges tisdagen den 29 november.
Under mordförsöksrättegångens fjärde och sista dag i går vittnade dels de båda läkarna som tog emot den svårt skadade kvinnan, dels kirurgen som gjorde den livräddande operationen på ÅHS och kirurgen som tog över på Åbo universitets centralsjukhus.

Nyan - 16 mar 16 kl. 15:53

Tre dagar reserveras för Budd-rättegången i Åbo

Rättegången där tidigare landskapsåklagare Jens-Erik Budd är en av de åtalade hålls den 31 maj och 1 juni i Åbo. Följande dag viks som reservdag.

Ett tiotal vittnen ska höras under huvudförhandlingen.

Västerbottens Folkblad - 05 okt 16 kl. 08:26

Offret knivhöggs fyra gånger – i dag inleds rättegången

En 26-årig man knivhöggs fyra gånger i bröstet – varav ett stick träffade hjärtat – efter ett bråk om en påse med hamburgare på Skogsbrynet i Umeå i slutet av augusti. I dag inleds rättegången mot 18-åringen som står åtalad misstänkt för mordförsök. Det misstänkta mordförsöket ägde rum natten mot söndagen den 28 augusti.

ÖstersundsPosten - 24 okt 16 kl. 16:26

Hämnd kan ligga bakom knivdådet i Valla – i dag började rättegången

I mitten av februari knivhöggs en ung man upprepade gånger utanför ICA Vallhalla på Frösön. Den 17-åring som är åtalad för försök till mord har tidigare blivit misshandlad av mannen som knivhöggs. På måndagen började rättegången..

Skånskan - 13 mar 19 kl. 07:51

Lade ner åtalet under rättegången

höör En man i 20-årsåldern som stod åtalad för två fall av hemfridsbrott mot en Höörskvinna frias av Lunds tingsrätt sedan åklagaren plötsligt lagt ner åtalet under rättegången.Enligt åkagarens stämningsansökan hade mannen olovligen trängt sig in i kvinnans bostad i Höör när hon inte var hemma genom att klättra in genom ett fönster en eftermiddag i höstas. Några timmar senare på kvällen kom han tillbaka när hon var hemma och stannade då kvar i bostaden upp emot en timme.

DN - 25 apr 17 kl. 16:51

Rättegången mot Kaj Linna senareläggs

Den planerade nya mordrättegången mot Kaj Linna har flyttats fram en vecka. Det beslutade Hovrätten för övre Norrland på tisdagen. Mycket talar för att rättegången kommer att senareläggas ytterligare..

DN - 15 nov 17 kl. 10:10

Rättegången har inletts mot Kent Ekeroth

När rättegången i Svea hovrätt mot Sverigesdemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth inleddes på onsdagsmorgonen fördes han in omgiven av flera livvakter. Under rättegången läggs nya bevis fram. Ekeroths försvarsadvokat Johan Eriksson ska försöka övertyga de tre domarna om att negativa synpunkter om SD som kan ha påverkat den målsägandes och vittnes upplevelse av händelsen..

BT - 02 maj 18 kl. 14:55

Man höggs med machete – rättegången ställdes in

Mannen som var internationellt efterlyst för mordförsöket på Vegby camping greps till slut och sitter nu häktad. Men rättegången ställdes in – målsäganden kom inte. Och nu är det osäkert om det alls kan bli någon rättegång.

SR - 05 aug 14 kl. 15:13

Ecclestone köpte sig ur rättegången

Muträttegången mot Formel 1-chefen Bernie Ecclestone läggs ner. Ecclestone erbjöd 100 miljoner dollar, nästan 700 miljoner kronor, i utbyte mot att fallet skulle läggas ner. Något domstolen gick med på..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.