Eurosport > Sport

Saturday, 11 July, 19:51

Eurosport - 29 okt 11 kl. 22:05

Fotboll - Serie A - Zlatan illamående efter matchenEfter stormatchen mot AS Roma där Zlatan Ibrahimovic blev tvåmålsskytt sågs svensken bli rejält illamående. Men han kommer med lugnande besked. "Jag mår bra", säger han till Gazzetta dello Sport..
Läs mer på Eurosport
Läs mer om:
AS Roma, Zlatan Ibrahimovic, Gazzetta, Sport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotboll, SerieA , Zlatan, illamåendeefter , matchen
Cornucopia - 16 jul 15 kl. 12:27

Löfven "illamående" - ambulans till akut utan köer

Statsminister Löfven ska ha drabbats av "illamående" vid landning på Arlanda flygplats och burits ut på bår från flygplanet och åkt ambulans till akuten, där han skyndsamt och mirakulöst träffade läkare utan väntetider, och nu ska vara på väg hem. Det här väcker en lång rad frågor att spekulera om.
Det finns ingen anledning att ifrågasätta att Löfven blivit akut sjuk, även om man kan misstänka att det hela handlar om att slippa åka den nyliberala konstruktionen Arlanda Express, sedan Fridolins Brommagate kanske satt stopp för att regeringen ska flyga Arlanda-Bromma istället för att ta det miljövändliga tåget.

YLE - 24 apr 16 kl. 19:12

"Illamående unga borde fångas upp på samma ställe"

Ungas psykiska hälsa är en högaktuell folkhälsofråga. Samtidigt som majoriteten av finländska unga mår bra är psykisk ohälsa det vanligaste hälsoproblemet bland skolelever och studerande. Enligt FN drabbas årligen var femte av världens 14-24-åringar av psykisk ohälsa.

Skånskan - 05 nov 15 kl. 13:23

Forskare får inte framkalla illamående

LUND Region Skåne får inte framkalla illamående, inte ens om det handlar om ett forskningsprojekt.Det är Regionala etikprövningsnämnden i Lund som nekar Region Skåne att genomföra ett forskningsprojekt där syftet är att inhämta kunskap om visuella reaktioner hos personer som utsätts för smärta och illamående.
Studien skulle genomföras på friska försökspersoner.

YLE - 13 jan 17 kl. 12:44

Kiira Korpi talar ut om sitt psykiska illamående: ”Mådde riktigt dåligt under tävlingarna”

En normal människa skulle förstå att man ska ta det lugnare om man börjar må sämre. Det gjorde inte jag. Det skriver Kiira Korpi i ett långt personligt inlägg i Centralförbundet för Mental Hälsas tidning Tunne & Mieli.

SVT Debatt - 28 jan 14 kl. 14:20

Paradise Hotels tjatsex gör mig illamående

PARADISE HOTEL Efter ett avsnitt av TV3:s dokusåpa Paradise Hotel förra måndagen kunde jag inte få bort den där obehagliga känslan i magen. Att visa sexscener i gråzonen, i ett tv-program riktat mot unga, är inte okej.  Paradise Hotel är stundtals ett roligt program.

SR - 28 sep 16 kl. 06:00

Illamående hos gravida kopplas till färre missfall

Kan kräkningar och illamående vara ett gott tecken? Ja, för vissa, tycks det. I en ny studie kopplas illamående i tidig graviditet till färre missfall..

SVT - 07 dec 12 kl. 16:28

Gulldén illamående - förd till sjukhus

Isabelle Gulldén, en av landslagets nyckelspelare, blev illamående inför dagens träning och riskerar att missa morgondagens EM-match mot Frankrike..

Trelleborgs Allehanda - 07 dec 12 kl. 16:32

Illamående Gulldén missade träning


Spelmotorn Isabelle Gulldén tränade inte med handbollslandslaget på fredagseftermiddagen. - "Bella" blev illamående när hon kom till hallen. Då vill jag inte ha henne med på träningen, säger landslagsläkaren Michael Svensson.

Eurosport - 07 dec 12 kl. 16:30

Handboll - Illamående Gulldén till sjukhus

Isabella Gulldén blev illamående inför dagens träning och fördes till sjukhus. "Förhoppningsvis är det bara tillfälligt", säger landslagsläkaren Michael Svensson..

Expressen - 07 dec 12 kl. 16:37

Illamående Gulldén stod över träningen

NIS, SERBIEN. Spelmotorn Isabelle Gulldén tränade inte med handbollslandslaget på fredagseftermiddagen. ?

Eurosport - 07 dec 12 kl. 16:30

Handboll - Europamästerskapet (D) - Illamående Gulldén lämnade träning - kan missa nästa match

Spelmotorn Isabelle Gulldén tränade inte med handbollslandslaget på fredagseftermiddagen. "Hon blev illamående när hon kom till hallen. Då vill jag inte ha henne med på träningen", säger läkaren Michael Svensson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.