Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 30 May, 23:45

Aftonbladet - 29 okt 11 kl. 21:58

Giftleksaker vanliga i svenska butiker
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Giftleksaker, vanligai svenska , butiker
SmålandsPosten - 20 okt 19 kl. 08:59

Moderaterna vill köpa öl och vin i vanliga butiker

Moderaterna ska driva på för att starköl och vin ska kunna säljas i vanliga butiker, inte bara på Systembolaget. Och bolaget bör ha söndagsöppet, enligt beslut på Moderaternas partistämma..

Dagensanalys.se - 04 jul 17 kl. 13:31

Internethandelns jättar slår ut vanliga butiker

Sportjätten Nike meddelade nyligen att de inleder ett samarbete med Amazon för att sälja sina produkter direkt till konsumenterna, något som fått sportaffärernas aktier av falla som stenar. Enligt Nike är samarbetet med Amazon ett sätt att få bukt med försäljningen av piratkopior och hindra icke-licensierade försäljare av Nike-produkter. Samtidigt innebär det att Nike får en mer direkt kontakt med sina kunder, och rundar de fysiska sportbutikerna.

SN - 29 apr 15 kl. 07:05

Stopp för Alvedon i vanliga butiker

Från och med november kommer det inte längre gå att köpa vanliga värktabletter som Alvedon och Panodil i mataffären. Läkemedelsverket har fattat beslut om försäljningsstopp för paracetamol i tablettform i detaljhandeln. Orsaken är att allt fler förgiftats av värktabletter sedan försäljning tilläts utanför apotek för snart sex år sedan – framför allt unga kvinnor som medvetet försöker skada sig själva..

Dagens PS - 23 feb 18 kl. 08:08

Oops! Outlet-butiker ska rädda H&M

Klädjätten har smygöppnat tre outlet-butiker i Sverige. Det här uppger DN och enligt tidningen har H&M köpt konceptet från Tyskland och Storbritannien. Som Dagens PS berättat i flera artiklar tyngs H&M av en haltande online-affär och vikande försäljning, vilket satt avtryck i resultatet och fått aktien att rasa ned i källaren.

Affärsvärlden - 04 maj 16 kl. 11:13

Klarna intar fysiska butiker

Klarna planerar att expandera sitt erbjudande till handlare i vanliga butiker, säger vd Sebastian Siemiatkowski till Wall Street Journal..

YLE - 28 maj 19 kl. 05:02

Finns det produktförfalskningar i finska butiker?

Produktförfalskningen ökar och alla möjliga produkter förfalskas. I Finland är det ändå inte troligt att förfalskningar säljs i vanliga butiker. Däremot kan det på loppmarknader säljas vad som helst, även om produktförfalskningar också är förbjudna där..

GöteborgsPosten - 25 dec 15 kl. 18:43

Knark-te såldes i vanliga butiker

Italienska myndigheter har upptäckt att ett särskilt örtte som sålts i Italien under flera år visat sig innehålla kokakin. Detta efter en undersökning som inleddes efter att en busschaufför hamnat i blåsväder för att ha druckit tesorten..

Aftonbladet - 12 jul 19 kl. 10:28

Ny rapport: Taxfree är dyrare än vanliga butiker

Dagensanalys.se - 21 apr 17 kl. 12:30

Native-annonser 300 procent effektivare än vanliga annonser

I en studie gjord av Sharethrough tillsammans med Placed visar det sig att native-annonsering drev markant mer trafik till fysiska butiker än vanliga annonser. Sharethrough är en plattform för native-annonser och Placed jobbar med att analysera platsdata för individer. Tillsammans ville de undersöka hur stor effekt native-annonser har på butiksbesök jämfört med vanliga annonser.

YLE - 19 mar 14 kl. 17:21

Skymfer vanliga bland butiksanställda

I en undersökning som Arbetshälsoinstitutet Esika gjort uppger 70 procent av de tillfrågade butiksanställda att de har utsatts för verbalt våld under det senaste året. Unga personer samt anställda i små butiker är de mest utsatta. Undersökningen genomfördes för att kartlägga förekomsten av hot och våld i arbetet bland anställda inom handel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.