SvD > Nyheter

Saturday, 30 May, 23:41

SvD - 29 okt 11 kl. 22:16

Flera olösta frågor efter terrordådenI Norge blir frågorna om hur det kunde gå så illa allt fler..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera olösta, frågorefter , terrordåden
SR - 15 nov 15 kl. 22:55

Säpo hjälper fransk polis efter terrordåden

Trots en av Europas bästa säkerhetstjänster kunde terrordåden i Paris inträffa, konstaterar Säpochefen Anders Thornberg. Han berättar att svensk polis nu hjälper till i Frankrike..

News55 - 14 nov 15 kl. 14:12

”Restaurangägaren låste plötsligt dörren och drog för gardinerna” – David befann sig precis mitt emellan två av terrordåden

PARIS. – Jag och min fru Mikaela satt på en restaurang, La Chateaubriand, och käkade middag. Runt klockan 22 märkte vi hur det började åka förbi ambulanser på gatan, flera stycken efter varandra.

BT - 17 jan 15 kl. 11:11

Efter terrordåden i Frankrike: Nu registreras dina flygresor

Efter terrorattentatet i Paris höjs kraven om ett utökat utbyte av passagerarregister vid flygresor. Enligt inrikesminister Anders Ygeman (S) kan det omdebatterade förslaget snart vara verklighet. – Jag hoppas att vi ska ha den rättsliga delen på plats under det här året, säger Anders Ygeman.

DN - 22 aug 14 kl. 15:24

”Sjösteds plan väcker mer frågor än den ger svar”

”Välfärden är inte till salu”. Så låter det när Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt går till val med hopp om att få ingå i nästa regering. Exakt vad ”inte till salu” innebär utvecklar han på DN Debatt den 22/8.

Världen Idag - 24 apr 19 kl. 00:00

Terrordåden del av globalt krig mot kristna

Historiens slut är titeln på Francis Fukuyamas uppmärksammade bok från 1992. I boken hävdade han att historien i och med västvärldens seger i det kalla kriget faktiskt nått sitt slut. Inte i betydelsen att händelser inte längre skulle äga rum, men på så sätt att de ideologiska konflikterna nu var förbi.

TA - 13 mar 13 kl. 22:04

Olösta frågor i Greklandsavtal


Grekland har skjutit upp en överenskommelse om reformer med sina internationella långivare, eftersom en rad frågor fortfarande återstår att lösa, uppger finansminister Yannis Stournaras.Företrädare för EU, Internationella valutafonden (IMF) och europeiska centralbanken (ECB) har sedan början av mars regelbundet granskat Greklands åtstramningsåtgärder.Enligt den överenskommelse som slöts i fjol måste Grekland öka privatiseringstakten och rekapitaliseringen av de fyra största bankerna..

SR - 06 dec 15 kl. 05:00

Vind i seglen för Nationella Fronten efter terrordåden

En av tre röstberättigade fransmän ser ut att vilja rösta på högerextrema Nationella Fronten i den första omgången i regionalvalen som hålls på söndag..

YLE - 22 mar 16 kl. 11:13

“Fotboll är inte viktigt i dag” – Belgiens landslag reagerade på terrordåden

Belgiens fotbollslandslag är samlat, och reagerade snabbt på attentaten i Bryssel. Dagens träningspass ställdes in och många av spelarna har redan uttryckt sitt stöd för offren. Belgien hör till huvudfavoriterna inför sommarens EM-slutspel, och skulle som en del av uppladdningen ägna den kommande veckan åt gemensam träning inför landskampen mot Portugal nästa tisdag.

YLE - 12 aug 19 kl. 17:15

Vasa lämnar in utlåtande om omfattande jour - akuttandvård och finansiering är olösta frågor

Vasa lämnar nu in sitt utlåtande om omfattande jour. Prislappen ligger på en miljon euro. Neurologin måste stärkas och hur den akuta tandvården ska ordnas är ännu olöst.

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 15 kl. 19:41

Hollande populärare efter terrordåd

Förtroendet i Frankrike för president François Hollande har mer än fördubblats efter terrordåden i Paris som tog 130 liv. I november, före attackerna, hade 15 procent i opinionsinstitutet TNS-Sofres månatliga undersökning förtroende för Hollande, vilket nu har stigit till 35 procent. Det är de bästa siffrorna för presidenten, som valdes i maj 2012, sedan december det året.

Sydsvenskan - 01 dec 15 kl. 19:41

Hollande populärare efter terrordåd

Förtroendet i Frankrike för president François Hollande har mer än fördubblats efter terrordåden i Paris som tog 130 liv. I november, före attackerna, hade 15 procent i opinionsinstitutet TNS-Sofres månatliga undersökning förtroende för Hollande, vilket nu har stigit till 35 procent. Det är de bästa siffrorna för presidenten, som valdes i maj 2012, sedan december det året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.