SvD > Nyheter

Saturday, 06 June, 18:46

SvD - 29 okt 11 kl. 22:07

Ta tillvara på hela HalloweenpumpanRosta kärnorna till tilltugg, koka köttet till pasta och använd skalet som skål till soppan..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Halloweenpumpan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ta tillvarapå hela , Halloweenpumpan
Dagens PS - 11 nov 19 kl. 15:55

Ta tillvara kompetensen – för överlevnad och utveckling

Frågan är vad som verkligen krävs för att komma åt den kollektiva intelligensen i ett team eller en organisation? Om du missade den förra krönikan, finns den att läsa här. Fördjupar vi oss lite inom forskningen runt kollektiv intelligens finner vi snabbt slutsatser vi kan se paralleller till de slutsatser som presenterades gällande lean i den förra krönikan: ”I verkligheten är de största begränsningarna inom de flesta företag och organisationer de mentala modellerna och beslutsstrukturerna som styr chefernas beteenden”.

News55 - 19 feb 20 kl. 16:30

Därför tas äldres kompetens inte tillvara på arbetsmarknaden

Regeringens delegation för senior arbetskraft visar i en färsk delrapport att chefens attityd är den största orsaken till att svenska arbetsplatser inte tar tillvara äldres kompetens. De som är över 60 år ses som ofta förändringsobenägna, långsamma eller teknikfientliga. Få åtgärder görs för att komma tillrätta med attityden.

Expressen - 24 dec 12 kl. 21:28

Så tar du tillvara på julmatresterna

Halvan skinkan står kvar på julbordet, och den dyra laxen är fortfarande inte uppäten. Sveriges mästerkock-Sigrid hjälper dig att ta tillvara på resterna från julbordet..

Eurosport - 27 jan 13 kl. 16:35

Tennis - Australian Open - Murray: "Besviken att jag inte tog tillvara på chanserna"

Chanser saknades inte, men Andy Murray lyckades inte bryta en storspelande Novak Djokovic en enda gång i söndagens final i Australian Open. Det var skillnaden, menar skotten. "Jag kunde inte ta tillvara på chanserna.

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 13 kl. 07:30

Ta tillvara kompetensen hos utrikes födda

För att upprätthålla en god välfärd i framtiden måste vårt land ta tillvara den potentialen och kompetens som utrikes födda besitter, skriver Nina Larsson, Jasenko Selimovic och Niklas Wikström..

Barometern - 30 okt 13 kl. 07:24

Ta tillvara kompetens ? låt familjeterapin vara kvar

i debatt om Kalmar kommuns beslut att avveckla psykoterapiverksamheten
Socialchef Cecilia Frid och socialnämndens ordförande Roger Holmberg (S) skriver att det inte är socialtjänsten utan landstinget som ska bedriva psykoterapi. De menar att det inte är möjligt att bedriva psykoterapi eftersom det inte finns någon uppbyggd vård­organisation inom individ- och familjeomsorgen. Det stämmer, men en sådan organisation finns redan i dag för legitimerade sjuksköterskor verksamma inom Kalmar kommun.

Västerbottens Folkblad - 30 jun 14 kl. 15:04

M vill se Skellefteå ta tillvara mångfalden

Idag presenterade Moderaterna i Skellefteå rapporten ”Ny integrationspolitik för ett växande Skellefteå”. I rapporten lyfter Moderaterna fram att det är invandringen som idag gör att Skellefteås befolkning växer och att kommunen måste skapa bättre förutsättningar för att dessa människors kraft ska tas tillvara. De presenterar 14 förslag till förbättrad integration med jobb, utbildning och språkinlärning […].

Nya Wermlands Tidningen - 19 aug 14 kl. 16:59

"Vi behöver ta tillvara kompetensen"

Värmland behöver bli bättre på att ta tillvara den potential och kompetens som finns i länet när det handlar om EU-frågor. Det menar regionrådet Catarina Segersten Larsson (M): – Dessutom krävs det attitydförändringar..

Expressen - 01 feb 15 kl. 13:19

Ralf Edström: "Ta tillvara på varje dag"

För två år sedan kom beskedet som skakade om Ralf Edströms hela tillvaro: "Du har cancer". I en intervju med GT berättar fotbollslegendaren och radioprofilen om det tuffa beskedet, behandlingarna och om vägen tillbaka till vardagen. - Man måste försöka ta tillvara på varje dag, man vet aldrig vad som händer i livet, säger han..

Västerbottens Folkblad - 23 jul 15 kl. 22:11

Varför tas inte skogen tillvara?

Hösten 2013 drog en orkanliknande storm fram över Malåbygden med mycket stormfälld skog som följd. Sveaskog, som stor markägare i kommunen drabbades hårt av stormen inom ett område öster om samhället. Jag körde bil genom området för några dagar sedan och ser till min bestörtning att inte en enda omkullblåst fura är tagen tillvara.

Dalarnas tidningar - 12 nov 15 kl. 13:00

Rusning till julöppning hos Ta tillvara-butiken

Ta tillvara-butiken i Åselby har haft sin årliga julöppning. Kunderna köade för att komma in..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.