Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 01 June, 14:10

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 22:05

Personal larmade om vårdbristerSocialstyrelsen anser att enskildas individuella behov inte tillgodoses på Österbo ? vilket inte är förenligt med gällande lagstiftning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Österbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personal, larmadeom , vårdbrister
News55 - 03 feb 17 kl. 14:43

Anställd på boende gav dement örfil

Det var när den dementa vårdtagaren skulle få assistans inför natten som den boende blev utåtagerande och började slå mot personalen. Personen var sedan tidigare känd för att vara utåtagerande och den anställda försökte vid flera tillfällen lugna den boende.       LÄS MER: Stora vårdbrister upptäckta på demensboende Fick ta emot flera slag från den boende Trots att situationen började gå över styr kallade inte den anställda på förstärkning som rutinerna säger, utan försökte hantera situationen på egen hand.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Hon blir ny konstnärlig ledare för Båstad kammarmusikfestival

Norsk dirigent tar över som konstnärlig ledare för festivalerna 2021-2023..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Eskilscupen ställs in: "En allvarlig ekonomisk situation"

Eskilsminnes chefer om föreningens ekonomi, besöket i rådhuset och cupens framtid..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Klart: Spelschemat för damallsvenskan spikat

Den 28 juni startar damallsvenskan och nu är spelschemat för säsongen publicerat. Serien inleds bland annat med ett Skånederby mellan regerande mästarna Rosengård och Vittsjö. Uppsala, en av årets nykomlingar, möter Djurgården på hemmaplan.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

8 nya rapporterade dödsfall i covid-19

Ytterligare 8 personer som smittats av coronaviruset har rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Dödssiffran stiger därmed till 4 403 personer. Sedan utbrottet startade har totalt 37 814 personer bekräftats smittade.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Förslag: Kontantkort måste registreras

En skyldighet att registrera kontantkort bör införas. Det föreslår en statlig utredning. Syftet är att underlätta polisens brottsbekämpande arbete.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Polisen stoppar vaka för massakerns offer

Polisen i Hongkong ger inte tillstånd till årets stora vaka för att högtidlighålla årsdagen av massakern på Himmelska fridens torg 1989. Det är första gången på 30 år som arrangemanget stoppas. År efter år har människor samlats i Hongkong den 4 juni för.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Livet återvänder till Filippinernas huvudstad

Miljontals människor har återvänt till sina arbeten i Filippinernas huvudstad Manila där några av världens mest strikta och långvariga coronarestriktioner lättas från och med måndagen. Offentliga transportmedel som tåg och pendelbussar har fått återuppt.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tjuv plundrade olåst bil och byggnader

Cyklar och motorsågar stals..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Vandalisering, misshandel och smitning under stökig helg i Helsingborg

Sammanlagt 197 polisanmälningar under helgen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Covid-app: Smittspridningen i Sverige minskar

Smittspridningen i Sverige är fortsatt hög men har generellt minskat senaste veckorna, enligt appen Covid Symptom Study som samlar in data om svenskars hälsa. – Andelen smittade har minskat i de flesta regioner, säger Paul Franks, ansvarig för forskning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.