SvD > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:20

SvD - 29 okt 11 kl. 21:54

Nu får du en timme tillgodoFördriv tiden med SvD.se..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu får du en timme, tillgodo
LV - 13 dec 13 kl. 09:02

Tillgodo för oss alla

Tack Maria och Magnus, för museum och lekland tillgodo för oss Vimmerbybor och hitresta..

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 16 kl. 03:00

Vi har sex års extra tömningar tillgodo!

Enligt kommunens egna föreskrifter har vi sex års extra tömningar tillgodo!! Det vill kommunen nu ändra på..

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 12 kl. 18:10

En timme för Trelleborg kan bli en bra affär

Foto: Claes Nyberg
Ge en timme av din tid. Idén bygger på att företag ska ta ett större socialt ansvar.
Kraftsamling Trelleborg bildades 2009 och är ett samarbete mellan Trelleborgs kommun och de olika företagarorganisationerna i Trelleborg.?

Uppsalanyheter.se - 13 apr 15 kl. 03:12

Fyra fall av grov misshandel inom en timme

Polisen fick in larm om minst fyra fall av grov misshandel under en timme i centrala Uppsala, det första larmet kom klockan 02:38.Polisen fick in larm om minst fyra fall av grov misshandel under en timme i centrala Uppsala, det första larmet kom klockan 02:38.   Inom loppet av en timme fick polisen larm om fyra olika misshandelsfall i centrala Uppsala, det första skedde på Gamla Torget vid halvtretiden.

Nyhetskanalen - 02 mar 11 kl. 06:15

Förvärras timme för timme

Situationen för flyktingarna från Libyen förvärras timme för timme vid gränsen mot Tunisien och omvärlden måste ta hand om uppemot 100 000 flyktingar. Det säger FN:s flyktingorgan UNHCR och FN:s migrationsorgan IOM..

Nyhetskanalen - 02 mar 11 kl. 06:15

Läget förvärras - timme för timme

Situationen för flyktingarna från Libyen förvärras timme för timme vid gränsen mot Tunisien och omvärlden måste ta hand om uppemot 100 000 flyktingar. Det säger FN:s flyktingorgan UNHCR och FN:s migrationsorgan IOM.
Samtidigt har Libyen uteslutits ur FN:s råd för mänskliga rättigheter..

Sydsvenskan - 24 jul 11 kl. 06:30

Massakern pågick i över en timme

Anders Behring Breivik sköt mot ungdomarna i en och en halv timme. Men när polisen kom till ön gav han upp frivilligt. - Han har bekräftat en del av händelseförloppet, sade Oslos polischef Sveinung Sponheim igår.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 00:30

Dyrare parkering timme för timme

Parkering Malmö vill att gatuparkeringsavgifter i centrala Malmö ska bli progressiva, alltså dyrare och dyrare timme för timme.
- Gatumarksparkering i city ska främst vara till för korta ärenden, säger Parkering Malmös vd Tomas Strandberg. Gatukontoret har skickat ut ett förslag på trafikmiljöprogram för Malmö 2012-17 på remiss till en rad förvaltningar och organisationer.

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 13 kl. 14:46

En timme Hellström efter "Allsången"


Nu kommer räddningen för alla Håkan Hellström-hungriga tv-tittare. Göteborgstjärnan uppträder först som gäst i tisdagens "Allsång på Skansen". Efter den sändningen tar han sedan, tillsammans med ett gäng gästartister, över Sollidenscenen i en timme.

Kristianstadsbladet - 28 dec 13 kl. 16:26

Skadad blev liggande en timme

Foto: Bosse Nilsson
Lars Wemming på Allögården föll omkull i badrummet och fick vänta en timme innan han fick hjälp av hemtjänsten.– Om det här ska kallas för trygghetsboende tycker jag att man ska få hjälp tidigare, säger han.
Ena knät värker fortfarande efter elva dagar och det blev blåmärken på ett par ställen på kroppen, men 83-årige Lars Wemming tycker att han har haft tur.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.