Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 11:12

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 21:30

Veteraner ordnade DjurgårdssegernVeteranerna Jimmie Ölvestad och Marcus Nilsson ordnade två poäng åt Djurgården borta mot Modo. Ölvestad kvitterade till 1?1 sent i tredje perioden och Nilsson skickade in segerpucken med bara sekunder kvar av förlängningen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Djurgårdssegern, Jimmie Ölvestad, Marcus Nilsson, Djurgården, Modo, Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veteraner, ordnade, Djurgårdssegern
SVT - 23 apr 19 kl. 23:19

Jonsson Fjällby om nya Kenta-försöket: ”Halvdan”

Med 30 sekunder kvar i Djurgårdssegern mot Frölunda försökte sig talangen Axel Jonsson Fjällby sig på en ”Kenta” Nilsson-dragning, men talangens försök misslyckades. – Det var en halvdan sådan, säger han till SVT Sport efter matchen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Vändning från botten i brittisk ekonomi

Ekonomin är under hård press i hela Europa men nu kommer signaler på att inbromsningen i maj inte var lika tvär som månaden före. Det märks i såväl Sverige som eurozonens länder. Också Storbritannien följer den utvecklingen.

Helsingborgs Dagblad - just nu

Min mening: Än finns det tid att rädda både Pyttebroområdet och klimatet

Föreningen Rädda Pyttebroområdet – Värna Ängelholms oaser vädjar till politikerna att tänka om..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Långsam uppgång för arbetslösheten

Arbetslösheten i EU klättrar uppåt, men än så länge inte alls så dramatiskt som väntat. Enligt samlade siffror från Eurostat uppgick arbetslösheten i april till 6,6 procent totalt och 7,3 procent i euroländerna. Trots coronakrisen är det fortfarande bar.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

På måndag startar antikroppstester för covid-19 i Skåne

Ett komplement för att diagnostisera de som varit sjuka länge..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Jan Lööf får tecknarstipendium

Konstnären och författaren Jan Lööf tilldelas 2020 års Knut V Pettersson-stipendium. Knut V Petterssons stipendium är en meritutmärkelse som delats ut av intresseorganisationen Svenska Tecknare sedan 1973 till en tecknare som är över 40 år – och årets u.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Så ska samhällsviktiga testas i Stockholm

Nu, efter tre månader med coronasmittan i landet, kan de som har samhällsviktiga funktioner börja testas för covid-19 i Stockholm. Vägen hit har kantats av missförstånd och oklarheter, men nu börjar Region Stockholm att undersöka hur även resten av befo.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Grönt ljus för tyskar att resa från 15 juni

Tyskland lyfter sin reseavrådan för samtliga EU-länder samt Storbritannien, Island, Norge, Liechtenstein och Schweiz från den 15 juni, meddelar utrikesminister Heiko Maas på en presskonferens i Berlin. Precis som Sverige och många andra länder införde T.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Oro för avslappnade turister i Skåne

Det finns risk för att utländska turister slappnar av alltför mycket och struntar i virusrekommendationerna, varnar den skånska länsstyrelsen inför sommaren. Skåne kan locka till sig många danska och tyska turister i sommar, tror Turism Skåne. I en läge.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Låga halter av kemiska stridsmedel i fisken

Halterna av kemiska stridsmedel i fisk och skaldjur i svenska vatten är låga eller mycket låga. Det konstaterar Havs- och vattenmyndigheten (Hav) efter provtagningar vid två platser där mycket stridsmedel dumpades efter andra världskriget, väster om Mås.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ryska flygräder mot nordvästra Syrien

Ryskt stridsflyg har bombat mål i nordvästra Syrien för första gången på tre månader, enligt oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR), som bevakar kriget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.