Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 05 June, 08:37

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 21:21

Mubaraks rättegång läggs på isRättegången mot Egyptens störtade president Hosni Mubarak, som skulle ha fortsatt på söndagen, skjuts upp, sade advokater på lördagen. Flera av advokaterna som företräder anhöriga till de som dödades under upproret har krävt att domarna ska bytas ut. De anser att de inte fått nog med tid att förhöra fältmarsalken Tantawi, ordförande i militärrådet som sedan Mubaraks fall styr Egypten..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Egyptens, Hosni Mubarak, Tantawi, Mubaraks, Egypten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mubaraks, rättegång, läggspå is
Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 18:02

Nya brottsmisstankar mot Mubarak


Nu läggs ytterligare brottsmisstankar till den redan digra listan mot Egyptens tidigare president Hosni Mubarak. Den 19 februari ska en rättegång om förskingring inledas mot honom, uppger egyptiska åklagare.Rättegången rör förskingring av motsvarande drygt 117 miljoner kronor, öronmärkta för olika presidentpalats.

BT - 06 feb 14 kl. 18:04

Nya brottsmisstankar mot Mubarak

Nu läggs ytterligare brottsmisstankar till den redan digra listan mot Egyptens tidigare president Hosni Mubarak. Den 19 februari ska en rättegång om förskingring inledas mot honom, uppger egyptiska åklagare. Rättegången rör förskingring av motsvarande drygt 117 miljoner kronor, öronmärkta för olika presidentpalats.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Svenskens ekonomi tog mer stryk än danskens

Danmark stängde ned helt, medan Sverige valde en mer öppen väg i coronakrisen. Ändå upplever svenskarna att deras ekonomi påverkats mer negativt, enligt en ny undersökning. – Vi ser att krisen drabbar hushållens ekonomier på bred front, säger Tove Gerdi.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Norwegians passagerarsiffror ner 97 procent

Blott 73 401 passagerare gör att Norwegians passagerarsiffror föll med 97,8 procent i maj jämfört med samma period 2019. Det norska lågprisbolaget har varit hårt ansatt precis som övriga flygbolag av coronapandemin och har i nuläget enbart inrikesresor.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

26 700 flög med Finnair i maj

Finnairs passagerartrafik var fortsatt väldigt påverkad av coronapandemins effekter i maj. Totalt flög 26 700 passagerare med Finnair under maj, 97,9 procent färre än under motsvarande månad 2019. Jämfört med april i år ökade dock antalet passagerare me.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Oprah gör två tv-kvällar om vägen framåt

Tv-stjärnan Oprah Winfrey ska leda diskussioner med profilerade svarta debattörer, aktivister och konstnärer i satsningen "Where do we go from here", som ska sändas simultant på Oprah Winfrey Network och amerikanska Discoverys alla kanaler och plattform.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Rekordras i tyska industriorder

Den tyska industrins orderingång rasade till en rekordlåg nivå i april. Orderingången minskade med 25,8 procent i april jämfört med månaden före, enligt officiell statistik. Utfallet var värre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Två spelare skadade i bussattack

Först fick de bara 0–0 mot Tondela i omstarten av den portugisiska fotbollsligan, och lyckades inte dra ifrån i tabelltoppen. På vägen hem stenades Benficas buss. Två spelare, den tyske mittfältaren Julian Weigl och den serbiske yttern Andrija Zivkovic,.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Australien kan stoppa Black lives matter-demo

Australiens folkrikaste delstat New South Wales (NSW) går till domstol för att försöka stoppa en Black lives matter-demonstration i Sydney i helgen, enligt delstatens premiärminister Gladys Berejiklian. Tusentals människor har anmält intresse för att de.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lufthansas aktie kastas ut från DAX-index

Lufthansas aktie faller 3,9 procent i förhandeln på handelsplatsen Lang & Schwartz, rapporterar Reuters. Det efter att Frankfurtbörsen sent på torsdagen meddelade att Lufthansas aktie kastas ut från det ledande indexet DAX30. Under coronakrisen har en s.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Varför inte en ny nationalsång med framåtblick i Helsingborgsmelodi?

Gemenskap är väl aldrig fel, om den syftar till att inkludera och inte exkludera. Till och med för familjen Sverige är det åter accepterat att litet trevande visa sin sammanhållning den 6 juni..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Höganäs bryggeri satsar på leverans med lådcykel

Höganäs bryggeri kämpar mot minskad försäljning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.