Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 14:11

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 20:35

Prestigeladdat möte för EVSSegern mot Falköping gav den start på säsongen som Engelholm ville ha. På söndagen väntar ett prestigeladdat revanschmöte när svenska mästarna Katrineholm gästar Kungsgårdshallen. Att SM-finalreprisen kommer redan i första hemmamatchen är inget som stör EVS-tränaren Tina Celinder-Nygren.? Det ska bli oerhört skönt att komma igång..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
EVS, Falköping, Engelholm, Katrineholm, Kungsgårdshallen, SM, Tina Celinder-Nygren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prestigeladdat, möteför , EVS

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

46 nya rapporterade dödsfall i covid-19

Dödssiffran stiger därmed till 4 266 personer i Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Malenbadet öppnar med coronaanpassningar

Fredagen den 29 maj slår Malenbadet upp portarna för säsongen. Den här gången görs förändringar och anpassningar med anledning av covid-19..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så gör andra idrotter om fotbollen får starta

Elitfotbollen tror och hoppas på lättade restriktioner när Folkhälsomyndigheten i morgon uppdaterar riktlinjerna för senioridrotten. Andra idrotter är inte lika förhoppningsfulla. – Det finns ett sug efter att få tävla på alla nivåer, men sedan tror jag.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stänger Barcelonafabrik – miljarder upp i rök

Japanska Nissan stänger sin fabrik i Barcelona, Spanien där cirka 3 000 jobbar i dag. Samtidigt meddelar biljätten att det blev en förlust för det gångna helåret, vars räkenskapsår avslutades i mars, på motsvarande 60 miljarder kronor, den första förlus.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stort varsel drabbar statliga museer

Regeringens krisstöd räckte inte – nu varslar Statens maritima och transporthistoriska museer, där det intäktsfinansierade Vasamuseet ingår. Vasamuseet är ett av de museer som fick ta del av det krisstöd på totalt 319 miljoner kronor som offentliggjorde.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Björklund blir ambassadör i Italien

Liberalernas förre partiledare Jan Björklund blir ambassadör i Rom, har regeringen beslutat. Björklund får därmed lämna Stockholm lagom till hösten, då han tillträder som ambassadör den 1 september. Björklund var skolborgarråd i Stockholm från 1994 till.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny attack efter slutet på afghansk vapenvila

Under tre dagar kunde ett krigssargat Afghanistan andas ut. Men nu är eldupphöret över och på torsdagen skedde ännu en attack som talibanerna sägs ligga bakom. Men förhoppningarna är ännu att regeringen och talibanerna närmar sig fredsförhandlingar.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tio nya dödsfall har rapporterats i Skåne senaste dygnet

Fler yrkeskategorier ska testas – kommer synas i statistiken med fler covid-19-smittade..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Världens bästa lämnar Mora för Stockholm

Efter tio år i Kais Mora är det dags för nya äventyr för innebandyveteranen Anna Wijk. 28-åringen, som i februari utsågs till världens bästa spelare för fjärde gången, skriver på Instagram att hon lämnar klubben för "nya utmaningar". Tidigare har hon an.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tegnell utlovar ingen konsertljusning i höst

Livekulturen kämpar och sommarens stora festivaler och spelningar har ställts in eller skjutits upp. Hur blir det i höst? Stadsepidemiolog Anders Tegnell har inga särskilt positiva besked att ge gällande livekonserter, rapporterar Dagens Nyheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.