Expressen > Nyheter

Saturday, 06 June, 08:52

Expressen - 29 okt 11 kl. 20:14

Premiär för nya HögskoleprovetI dag var det premiär för det nya Högskoleprovet - med färre ord. I runda svängar provade 47 000 svenskar lyckan. - Det var något färre anmälda i år, säger Linnea Bolter, pressekretare vid Högskoleverket. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Högskoleprovet, Linnea Bolter, Högskoleverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Premiärför nya , Högskoleprovet
Dagensanalys.se - 16 apr 18 kl. 09:25

Förra veckans mest lästa artiklar – på Sveriges största nyhetssajter

Om du undrar vilka artiklar på nätet som är de mest lästa bland svenskarna så har vi nu fått tag på den statistiken från analysföretaget Webmie. Här är de mest lästa artiklarna på nyhetssajter som Aftonbladet, Expressen, SVD och DN. Vilka artiklar missade du att läsa?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Politikerna har slutat vara politiker under pandemin

Oppositionen gav Stefan Löfven möjilghet att utse Anders Tegnell till sin ställföreträdare. Expressens Torbjörn Nilsson ser politiker som upphört att vara politiker och ställer frågan:Var den största missbedömningen under pandemin att utlysa borgfred?.

Expressen - 1 timme sedan

57 poliser slutar i protest mot avstängda kolleger

I Buffalo i New York slutar nu 57 poliser i protest – efter att två poliser blivit avstängda i samband med demonstrationerna..

Expressen - 45 minuter sedan

Här är morgonens nyheter

En man har gripits misstänkt för en våldtäkt i Värmdö kommun utanför Stockholm.■■■Två poliser stängdes av i samband med en incident under Floyd-demonstrationerna i USA – nu slutar 57 kolleger i protest.■■■Hillary Clinton går till nytt angrepp mot president Trump efter de senaste månadernas kriser.

Expressen - 1 timme sedan

Våldtäkt på Värmdö

En person misstänkts ha våldtagit en kvinna i en bil på Värmdö utanför Stockholm. Kvinnan är förd till sjukhus.En person är gripen, skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Viruskriget i hemmen

En son eller dotter insjuknar efter att ha hjälpt sina föräldrar till ett värdigt liv i coronatider. En mor eller mormor biter ihop för att se sina barnbarn innan allt är över.Sjukvårdspersonal ger sig in i virushärdar för att hjälpa äldre – långt ifrån sjukhusens coronasalar.

Expressen - 2 timmar sedan

Vilhelmina: VMA utfärdat efter villabrand

Det brinner kraftigt i en villa i Vilhelmina och räddningsledaren uppmanar allmänheten att gå inomhus och stänga dörrar och fönster.– Vår personal jobbar på för fullt, det har spridit sig till väggar och tak, säger Jonas Hallin, yttre chef vid räddningstjänsten i Vilhelmina..

Expressen - 3 timmar sedan

Svenska hoppen i kampen mot corona

I kampen mot coronaviruset arbetar vårdpersonal, forskare och läkemedelsbolag för att rädda de patienter som blivit svårt sjuka.Och flera initiativ och studier kommer från Sverige..

Expressen - 4 timmar sedan

Biden om Trumps tal om George Floyd: ”Avskyvärt”

När Donald Trump pratade om USA:s goda ekonomi använde han George Floyds namn och sade att ”det är en bra dag för honom”.Det tycker Joe Biden, Trumps motståndare i det kommande presidentvalet, var ”avskyvärt” enligt BBC.– Det säger allt man behöver veta om den mannen, sade Biden under ett kampanjtal..

Expressen - 4 timmar sedan

Fem döda i flygkrasch – två av dem barn

Fem personer dog när ett mindre flygplan kraschade i delstaten Georgia i USA, rapporterar AP.Fyra av dödsoffren, däribland en fyraåring och en sexåring, tillhörde en familj som var på väg till en begravning i Indiana. .

Expressen - 5 timmar sedan

Brand i flerfamiljshus – evakuering övervägs

Det brinner i en källare i ett flerfamiljshus i Karlskoga.Det råder kraftig rökutveckling och räddningstjänsten överväger evakuering enligt polisens hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.