Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 31 May, 05:08

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 20:14

Reklamkampanj utlöste grannbråkI helgen fick tusentals hushåll i Malmö, Göteborg och Stockholm en till synes handskriven lapp i brevlådan med texten "Det är inget större fel på din musiksmak, men ÄRLIGT, KLOCKAN 03.00 PÅ NATTEN föredrar vi att sova!!". Men det var radiokanalen Rix FM som stod bakom, inte grannen.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Malmö, Stockholm, Det, ÄRLIGT, Klockan, PÅ NATTEN, Rix FM, Gp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reklamkampanj, utlöste, grannbråk
Nyan - 07 aug 14 kl. 11:02

Hushållssysslor utlöste alarm

Idag utlöste en öppen ugn på ett daghem i Mariehamn automatalarmet. Klockan 10.15 hade man ugnen igång på daghemmet Blåbäret i södra Mariehamn.

Nyan - 27 sep 16 kl. 06:58

Diskmaskin utlöste automatalarm

Ett automatalarm utlöstes vid Ålands centralsjukhus i går kvart före fyra igår på eftermiddagen. – Det var vattenånga från en diskmaskin som hade påverkat en detektor som utlöste larmet, säger brandmästare Yngve Landström. Räddningsverket återställde larmet.

Nyan - 18 feb 18 kl. 17:56

Torrkok utlöste automatlarm

Ett torrkok utlöste ett automatlarm i Briljanten i Mariehamn under söndagseftermiddagen. Enligt brandchef Lennart Johansson var det ingen fara för varken människor eller lösöre. Larmet kom vid 17.

BT - 01 okt 12 kl. 19:09

Oklart vad som utlöste vargattack

Det finns mycket som tyder på att vargarna vållade djurskötarens död på Kolmårdens djurpark i juni i år. Det enligt djurparkens egen rapport till Arbetsmiljöverket, som TT har tagit del av. Förundersökningen pågår fortfarande och vad som utlöste olyckan är fortfarande oklart.

BT - 15 okt 12 kl. 10:12

Berusad utlöste larm i sitt eget hus - då hittade polisen cannabisodling

Mannen var inte helt nykter och utlöste av misstag inbrottslarmet i sin egen villa. Då ryckte polisen ryckte ut och hittade en narkotikaodling i hans hus i Boråsområdet. Mannen i 40-årsåldern greps som misstänkt för ringa narkotikabrott och lades in för tillnyktring.

BT - 23 okt 12 kl. 21:02

Radioaktiv medicin utlöste larm

Behandlingen med radioaktivt jod av en 72-årig kvinna från Blekinge gjorde hennes bussresa i Ryssland till en mardröm. Det radioaktiva ämnet i kroppen utlöste larm vid säkerhetskontroller. I ett brev till Centralsjukhuset i Växjö där hon fick sin medicin, förklarar hon att detektorer ljöd när säkerhetsvakter närmade sig henne.

SN - 28 maj 13 kl. 11:13

Chipsåpse utlöste bomblarm på Skavsta

En dator och chipspåse utlöste ett bomblarm på Skavsta flyglats på tisdag förmiddag..

Kristianstadsbladet - 04 aug 13 kl. 00:42

Chatt på nätet utlöste terrorlarm


Uppsnappade chatt mellan al-Qaidaledare röjde långt gångna planer på att angripa USA-ambassader och andra västerländska mål på Arabiska halvön, uppger regeringskällor i Washington för CNN.USA utlöste ett världsomspännande larm efter rapporter om attentatsplanerna. Det startade en febril aktivitet i väst och resulterade i besluten att inte öppna en rad ambassader och konsulat i muslimska länder under söndagen.

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 13 kl. 00:44

Chatt på nätet utlöste terrorlarm

Uppsnappade chatt mellan al-Qaidaledare röjde långt gångna planer på att angripa USA-ambassader och andra västerländska mål på Arabiska halvön, uppger regeringskällor i Washington för CNN. USA utlöste ett världsomspännande larm efter rapporter om attentatsplanerna. Det startade en febril aktivitet i väst och resulterade i besluten att inte öppna en rad ambassader och konsulat i muslimska länder under söndagen..

UNT - 04 aug 13 kl. 00:42

Chatt på nätet utlöste terrorlarm

Uppsnappade chatt mellan al-Qaidaledare röjde långt gångna planer på att angripa USA-ambassader och andra västerländska mål på Arabiska halvön, uppger CNN. Rapporterna utlöste världsomfattande terrorlarm.(TT).

BT - 04 aug 13 kl. 00:44

Chatt på nätet utlöste terrorlarm

Uppsnappade chatt mellan al-Qaidaledare röjde långt gångna planer på att angripa USA-ambassader och andra västerländska mål på Arabiska halvön, uppger regeringskällor i Washington för CNN. USA utlöste ett världsomspännande larm efter rapporter om attentatsplanerna. Det startade en febril aktivitet i väst och resulterade i besluten att inte öppna en rad ambassader och konsulat i muslimska länder under söndagen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bulgarisk minister gripen för skräpimport

Bulgariens biträdande miljöminister har gripits anklagad för illegal import av skadliga sopor från Italien. Minister Krassimir Zhivkov påstås vara delaktig i hanteringen av soporna som bränts i Bulgarien enligt åklagare. Italienska och bulgariska myndig.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nu spricker drömmen om juni.

Förhoppningarna inför sommaren kom på skam..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Åtal för yxattack mot festande grannar

En 57-årig man åtals för att ha slagit en annan man i huvudet med en yxa, skriver Motala Vadstena Tidning. Det var i april som yxmannen ska ha gått till attack mot festdeltagare i en bostad i Motala. Enligt den misstänkte ska det ofta ha förekommit fest.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tyvärr Trump, medier är inte maktens megafoner.

Den amerikanske presidenten Donald Trump hotar stänga sociala medier..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ordbråk efter miljardbeslag av libyska dinarer

Malta har beslagtagit en stor mängd libyska dinarer, närmare bestämt sedlar till ett värde av motsvarande nära 10,4 miljarder kronor. USA och Ryssland bråkar nu om pengarnas legitima status. USA:s utrikesdepartement berömmer på sin hemsida de maltesiska.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Trump skjuter upp G7-möte

Donald Trump skjuter upp sommarens G7-möte i Washington, från sent i juni till preliminärt i september. USA:s president säger vidare att de nuvarande medlemmarna USA, Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan och Storbritannien är en omodern samling o.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Bil i lågor på Elineberg

Oklart hur omfattande branden är..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Ivo kritiserar psykmottagning efter självmord

En person som hade vårdats för självmordstankar kontaktade en psykiatrimottagning i Västernorrland men sattes upp på återbudslistan eftersom det inte fanns några läkartider. Kort därpå tog personen sitt liv – och nu får kliniken kritik av Inspektionen f.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Torrkokning orsakade utryckning till flerfamiljshus

Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till en lägenhet på Industrigatan i Helsingborg under natten mot söndag. Larmet orsakades av en torrkokning..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Utegångsförbud i flera städer i USA

Ett stort antal städer runt om i USA följde på lördagen efter Minneapolis och St Paul och införde utegångsförbud under kväll och nattetid. I bland annat Louisville, Cincinnati, Denver, Atlanta, Milwaukee och Portland får invånarna inte vara ute under dy.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.