Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 03:58

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 19:36

Katarina Tampio årets företagareVILHELMINA Katarina Tampio, Bodycenter, blev ikväll utsedd till Årets företagare i Vilhelmina. VILHELMINA Katarina Tampio, Bodycenter, blev ikväll utsedd till Årets företagare i Vilhelmina. - Det var en chock. Nu blir det väl fest hela kvällen. Sedan är det här ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Tampio, VILHELMINA Katarina Tampio, Årets, Vilhelmina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katarina, Tampioårets , företagare
Skånskan - 29 aug 19 kl. 15:06

Bröderna Åkesson utsedda till Årets företagare

SVALÖV
Årets företagare 2018 i Svalövs kommun är brödraparet Peter och Patrik Åkesson. Tillsammans driver de företaget Svalövs Plåt AB och igår eftermiddags överraskades de av representanter från Företagarna Landskrona och Svalöv, Sparbanken i Svalövs och Svalövs kommun. Det är Företagarna Landskrona/Svalöv, i samarbete med Svalövs kommun, som utser vinnaren.

E24 - 19 apr 16 kl. 10:00

Stockholm sämst för småföretagare

Företagare i Stockholm tjänar minst pengar i Sverige. Höga kostnader för personal äter upp vinsten. – Det är tufft att vara småföretagare i Stockholm, säger Katarina Hedström Klarin, vd för LRF Konsult..

Skånskan - 30 apr 18 kl. 14:00

Företagare blev prisade

Mossby/Skurup Flera nya pristagare presenterades under lördagens näringslivsfest på Mossbylund hotell.
Årets företagare blev Ekdahl Miljö.Det blev syskonen Ralf och Ingela Ekdahl som fick komma fram på scenen och ta emot Företagarnas pris, ”Årets företagare” i lördags.

Expressen - 24 jul 19 kl. 09:29

Katarina Wennstam gick back efter Metoo-engagemanget

Nya kriminalromanen ”Vargen” skulle egentligen ha släppts redan i fjol, men Metoo kom emellan och Katarina Wennstam tömde tillgångarna i företaget och gick för första gången som egenföretagare back för att i stället engagera sig i och folkbilda kring rörelsen. Nu laddar hon batterierna efter all tung bokresearch om grov våldsporr och om hur män får straffrabatt när de hävdar att kvinnorna de mördat varit otrogna.– Att sätta mig in i de här rättsfallen har varit som att besöka helvetet på jorden.

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 19:20

Kulturvetaren som sadlade om kan bli Årets Företagare

Katarina Stefaniuk, 35, är kulturvetaren som valde städbranschen. Nu har hon och företaget chansen att vinna utmärkelsen Årets Företagare i Varberg. – Helt otroligt kul, säger hon..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 19:13

Kulturvetaren som sadlade om kan bli Årets Företagare

Katarina Stefaniuk, 35, är kulturvetaren som valde städbranschen. Nu har hon och företaget chansen att vinna utmärkelsen Årets Företagare i Varberg. – Helt otroligt kul, säger hon..

Blekinge Läns tidning - 08 mar 16 kl. 16:52

Småföretagare i Orranäs prisas

Katarina ”Kina” Olsson startade eget efter 27 år på Maxi i Vedeby. I går hyllades hon av Centerkvinnorna i Blekinge för sin insats med Kinas Kakor & Catering i Orranäs..

Sydsvenskan - 28 nov 18 kl. 06:00

Företagare tar få digitala risker

Företag i storstäderna är bättre på att förnya sig digitalt än de på landsbygden – och män driver utvecklingen. Samtidigt tar svenska företag för få risker. – Det måste satsas nu om vi inte ska bli omsprungna, säger docenten Katarina Blomkvist.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 18 kl. 06:00

Företagare tar få digitala risker

Företag i storstäderna är bättre på att förnya sig digitalt än de på landsbygden – och män driver utvecklingen. Samtidigt tar svenska företag för få risker. – Det måste satsas nu om vi inte ska bli omsprungna, säger docenten Katarina Blomkvist.

Nyteknik - 28 nov 18 kl. 09:55

Företagare tar få digitala risker

Företag i storstäderna är bättre på att förnya sig digitalt än de på landsbygden – och män driver utvecklingen. Samtidigt tar svenska företag för få risker. – Det måste satsas nu om vi inte ska bli omsprungna, säger docenten Katarina Blomkvist..

YLE - 28 feb 17 kl. 19:03

Österbottniska kandidater klara för val

Kandidatlistorna inför vårens kommunalval är nu klara och valkampanjen kan köra igång på allvar. Listorna granskas och verifieras under de närmaste dagarna av kommunernas centralvalnämnder, som fastställer dem den 9 mars. Själva valdagen är den 9 april och de nya fullmäktigeledamöterna inleder sitt arbete den 1 juni.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.