NSD > Nyheter

Friday, 05 June, 12:25

NSD - 29 okt 11 kl. 19:16

Vinterns första snöoväder i USAOvanligt tidigt vinterväder i nordöstra USA hade på lördagen gjort 44 000 elkunder strömlösa i delstaterna Pennsylvania, Maryland och West Virginia. Flyget drogs med förseningar bland annat i Philadelphia..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
USA, Pennsylvania, West Virginia, Philadelphia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinternsförsta , snöoväderi , USA
NT - 29 okt 11 kl. 19:16

Vinterns första snöoväder i USA

Ovanligt tidigt vinterväder i nordöstra USA hade på lördagen gjort 44 000 elkunder strömlösa i delstaterna Pennsylvania, Maryland och West Virginia. Flyget drogs med förseningar bland annat i Philadelphia..

Dagens PS - 16 nov 16 kl. 14:15

Här är vinterns weekend-raket

Prag i Tjeckien är den tredje mest bokade weekendresan i vinter efter London och New York, konstaterar Ticket. Även andra städer i forna östblocket går starkt framåt. ”För de som rest mycket till klassiska storstäder som London eller New York känns städerna österut som fräscha alternativ med hög mysfaktor och bra prisnivåer”, säger Karin Starkman Ahlstedt, pr- och kommunikationsansvarig på Ticket Privatresor.

Expressen - 24 jan 19 kl. 20:27

Vinterns hittills värsta snöoväder slår till

Ska du ut och resa i södra Sverige i slutet av helgen är det bäst att kolla vädervarningarna ordentligt.Flera lågtryck med snö och hårda vindar är på väg, enligt prognoserna.– Det ser ut som vinterns första riktiga snöoväder över Götaland, och det kan bli problematiskt i trafiken, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm..

Blekinge Läns tidning - 17 jan 18 kl. 16:45

Trafikverket nöjda efter vinterns första snökaos

Flera trafikolyckor, avåkningar och förseningar i kollektivtrafiken. Det är resultatet av tisdagens snöoväder. Trots klagomål på snöröjningen är Trafikverket nöjda efter vinterns första prövning..

HBL - 28 dec 12 kl. 05:29

Snöras och istappar är redan vinterns gissel

Rikligt med snö följt av töväder gör gatorna i Helsingfors farliga. Snöras från taken och fallande istappar hotar fotgängarna på trottoarer och gator. I går hade ett stort fallande isblock sönder ett skyltfönster vid Tölö sporthall.

BT - 20 nov 14 kl. 14:30

USA laddar upp för Polar Vortex II

USA:s storföretag har byggt upp varulager och nya ledningsfunktioner för att hantera ännu en vargavinter. Miljardbelopp satsas i förberedelser för vad som kallas Polar Vortex II. Det handlar i första hand om att säkra tillgången på insatsvaror om transportsystemet fallerar.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 09:33

Årets första snöoväder väntar

Regn, blåst och dessutom rejält med snö i vissa delar av landet.På torsdag förväntas stora delar av landet drabbas av ett rejält busväder.
Ett djupt lågtryck drar in över Götaland och Svealand.

BT - 03 dec 13 kl. 09:34

Årets första snöoväder väntar

Regn, blåst och dessutom rejält med snö i vissa delar av landet. På torsdag förväntas stora delar av landet drabbas av ett rejält busväder.Ett djupt lågtryck drar in över Götaland och Svealand.

BT - 03 dec 13 kl. 17:34

Årets första snöoväder väntar

Regn, blåst och dessutom rejält med snö i vissa delar av landet. På torsdag förväntas stora delar av landet drabbas av ett rejält busväder. Ett djupt lågtryck drar in över Götaland och Svealand.

SVT - 03 nov 17 kl. 08:37

Vinterns väder – mildare i norr och kallare i söder

SVT:s meteorolog Nitzan Cohen har grottat ned sig i forskning och studerat höstens vädermönster för att kunna ställa en säsongprognos för vintern. – Det kan bli lite kallare än vanligt i söder och större områden kommer troligtvis att bli snötäckta, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.