SVT > Videos

Thursday, 28 May, 07:05

SVT - 29 okt 11 kl. 18:39

Personal på akuten måste skydda sig mot föräldrarPå barnakuten i Malmö ska personalen börja ha på sig överfallslarm för att skydda sig mot hotfulla föräldrar som tycker att de fått vänta för länge med sina sjuka barn..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personal, akutenmåste , skyddasig mot , föräldrar
Skånskan - 09 okt 18 kl. 15:00

Kommunens personal ska stötta föräldrar

Skurup Kommunens personal ska utbildas i att stötta vuxna i deras föräldraskap. På så vis ska kontakten inte tappas efter BVC-tiden med samhället och dess stöttande resurser.I höst ska cirka 35 personer utbildas i ICDP, international child development program.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 14:33

Föräldrar skapar farligheter

Alla vill sina barn det allra bästa, att de ska kunna röra sig i trygghet och i en bra miljö. Men tillsammans kan dessa välmenande föräldrar göra så att det blir precis tvärtom.Man skapar en godhetens terrorbalans.

Nyan - 22 jan 16 kl. 15:58

Gnistens skick oroar föräldrar

Pulkbacken Gnisten i Mariehamn är i dåligt skick. Stenar och rör är synliga i backen och ambulans har tillkallats på grund av olyckor som har förekommit i backen i år.

– Gnisten skänker så mycket glädje, men det är inte roligt om barn riskerar att skada sig, säger föräldern Annika Sjölund.

Skånskan - 06 jul 19 kl. 11:38

Protest när personal flyttas om

BARA
Vargens förskola läggs ner, barnen flyttas och omfattande personalomflyttningar har nu avisertas.
Nu protesterar föräldrar i en namninsamling mot britande information och beslut utan barnens bästa för ögongen– Den här förändringen har skett helt utan dialog eller möten med oss föräldrar, säger Annelie Thögersen, mamma med en fyraåring som går på Vargens förskola i Bara,
Som Skånskan berättat tidigare stängs Vargen, som öppnade våren 2017, med hänvisning till att lokalerna inte uppfyller dagens verksamhetskrav. Annelie Thögesen är en av totalt 28 föräldrar som skrivit under en namninsamling angående personalförändringarna på Vargens- men även Rödluvan- och Hattstugans förskolor.

YLE - 24 jan 16 kl. 18:02

Välmenande föräldrar vill med till universitetet

Föräldrarnas kontroll över barnets skolgång sträcker sig allt högre upp i åldern. Det nya är att föräldrar informeras om studierna på högskolenivå. Det börjar igen vara dags för nior att välja skola för fortsatta studier på andra stadiet, snart drar det ihop sig till studentskrivningar, likaså ansökan om studieplats på högskola.

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 07:30

Tvååring nekades åka ambulans till akuten

Foto: Bosse Nilsson
I lördags tillkallades ambulans efter att en flicka skadat foten. Vårdpersonalen tittade snabbt till henne och körde sedan ifrån den gråtande flickan. När mor och dotter tagit sig in till akuten på egen hand var flickan tvungen att få benet gipsat.

Kristianstadsbladet - 19 dec 13 kl. 10:30

Föräldrar vill ha ytterligare en avdelning på naturförskolan

Utöka förskolan i Möllarp så att personalen kan leva upp till naturprofileringen.Förslaget kommer från föräldrar som tror att en avdelning till kan ge verksamhetsfördelar.
Naturförskolan Möllarp i Östanå har fått många föräldrar att välja att placera sina barn där, trots att man inte bor i byn.

Kristianstadsbladet - 30 maj 12 kl. 08:00

Föräldrar kritiska mot utemiljön på Vita skolan

Foto: Tommy Svensson
Trots att över ett år har gått sedan förskolan Vita skolan öppnade i Knislinge består utemiljön mest av grus. Och någon skugga för solen finns inte på hela gården. ?

UNT - 08 dec 18 kl. 06:30

"Föräldrar ska inte skydda utan anmäla till polisen"

Föräldrar ska inte skydda sina barn om de gör något dumt..

BT - 10 jan 15 kl. 12:59

Föräldrar på Viskaforsskolan håller barnen hemma i protest

Föräldrar i en klass på Viskaforsskolan håller sina barn hemma i protest mot att de blir av med sin lärare.
Förflyttningen ses som ett straff för att läraren protesterat mot bristande resurser.
– Inga kommentarer, säger områdeschefen Hayne Hedin om förflyttningen.

YLE - 21 okt 16 kl. 12:08

Micaela Romantschuk: Föräldrar till mobbade barn behöver stöd

När man som förälder får veta att ens barn blir utsatt för mobbning väcker det mycket känslor, man kanske reagerar med stenåldershjärnan och tänker inte rationellt. Det är Micaela Romantschuks reflektion över fallet i en Ekenässkola där en pappa gick till angrepp på en 12-årig skolelev. Micaela Romantschuk är verksamhetsledare på Hem och Skola.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.