SVT > Videos

Tuesday, 02 June, 18:53

SVT - 29 okt 11 kl. 17:41

(M) ändrar inte kritiserat idéprogramModeraternas felaktiga påstående att partiet kämpade mot Apartheid och att man varit för kvinnlig rösträtt kommer inte att ändras i partiets idéprogram de närmaste två åren. Det meddelar Hans Wallmark från Moderaternas partistyrelse..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Apartheid, Hans Wallmark, Moderaternas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M ändrarinte , kritiserat, idéprogram
Helsingborgs Dagblad - 07 dec 12 kl. 16:35

HSO ändrar söndagens program

Sjukdom gör att Helsingborgs symfoniorkester tvingas ändra i sitt program söndag 9 december, 18.30.Martinssons klarinettkonsert ersätts med Edvard Grieg: Svit ur Peer Gynt, Hugo Alfvén: Vallflickans dans ur Den förlorade sonen samt Lars-Erik Larsson: Romans ur Pastoralsvit..

IDG - 06 feb 15 kl. 14:05

Trots stormen - Nintendo behåller kritiserat Youtube-program


Storföretaget fortsätter med sin ifrågasatta Youtube-satsning..

BT - 02 apr 18 kl. 23:47

Ändrar: TV3 stryker program efter kränkande skämt

Efter hård kritik valde TV3 att ändra om i måndagskvällens tv-tablå och stryka dejtingsåpan "Are you the one", skriver Expressen..

YLE - 21 sep 12 kl. 13:20

Webben ändrar på tv-tittandet

Webben har förändrat finländarnas sätt att titta på tv, och det är 18-24-åringarna som går i täten för förändringen. Var femte ung vuxen ser på tv-program under andra tider än programmens egentliga sändningstid. Det visar en undersökning av Sonera.

BT - 07 feb 14 kl. 08:06

Marks gymnasium ändrar sig om orienteringsprogram

I höstas ansökte Marks gymnasium om att inrätta ett nationellt program för orientering på skolan. Men efter att Svenska orienteringsförbundet sagt ja så drar nu skolans ledning tillbaka ansökan. – Det faller på tajmingen, säger Inger Strömberg, rektor på idrottsgymnasiet.

Expressen - 22 jul 15 kl. 12:12

SVT ändrar hyllningen av Robert Broberg

I går dog Robert Broberg efter en lång tids sjukdom, omgiven av sina döttrar. SVT beslutade under gårdagen att de skulle hylla den folkkära artisten genom att sända två nyinsatta tv-program med Robert Broberg. Nu ändrar sig kanalen – och byter hyllningsprogram..

Expressen - 11 okt 16 kl. 10:35

Kungen ändrar schema – drabbad av diskbråck

Kungen ändrar om i sitt planerade program. Detta efter att han har drabbats av diskbråck och är i behov av rehabilitering, skriver hovet på sin hemsida.– Kungen mår bra.

Dagen - 07 apr 11 kl. 13:06

Glenn Becks program läggs ner efter rasistiska uttalanden

Programledaren Glenn Becks dagliga TV-show har fått massiv kritik efter flera rasistiska och nazistiska uttalanden. Nu får han gå.

Glenn Becks dagliga TV-show, som heter likadant som honom själv, har förlorat en mängd tittare och annonsörer den senaste tiden.

Resume - 26 maj 14 kl. 15:07

Pascalidous program om rasism frias


P1-programmet ”Hur mycket rasism tål Sverige?” har friats av Granskningsnämnden. Programmet granskades för om det var partiskt eller ej.

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 19:53

TV4 försvarar kritiserat artistval

Sylvia Vrethammar och Dani M medverkar i den nya säsongen av "Lyckliga gatan". De tolkar varandra i ett avsnitt som spelas in i Uppsala på måndagskvällen.Nyheten om artistduon har dock mötts av kritik.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.