NT > Nyheter

Monday, 25 May, 09:23

NT - 29 okt 11 kl. 17:49

"Vi blev paffa och lama"-Vi mste tuffa till oss. Vi var alldeles fr snlla och vi r ett snllt lag, sa Sylvias trnare Tor-Arne Fredheim efter kvalfrlusten hemma mot Brage, 1-3..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi blev paffaoch , lama
Dagens PS - 24 nov 16 kl. 08:37

Dalai Lama välsignar Trump

Den i dag 81-årige buddhistiska munken från Tibet, som lever i exil i norra Indien sedan 1959, har varit på ett fyra dagar långt besök i Mongoliet. På onsdagen kommenterade han republikanen Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet inför journalister i den mongoliska huvudstaden Ulan Bator, rapporterar Associated Press i en artikel som publiceras på Boston Heralds hemsida. Dalai Lama, som fick Nobels fredspris 1989, sade bland annat att han ser fram mot att träffa Trump någon gång efter den 20 januari när Trump installerats som USA:s president och tagit plats i Vita huset i Washington.

BT - 21 feb 14 kl. 18:05

Dalai lama-besök väcker Peking-ilska

Två fredspristagare möttes på fredagen, då USA:s president Barack Obama tog emot den tibetanske andlige ledaren Dalai lama i Vita huset. Besöket väcker stark irritation i Peking. Obama och Dalai lama har träffats vid två tillfällen tidigare, i februari 2010 och i juli 2011.

Kristianstadsbladet - 07 maj 14 kl. 10:22

Dalai lama har landat i Norge

Tibets andlige ledare Dalai lama landade i Norge vid 10-tiden för ett kort men mycket omstritt besök. Den högerborgerliga norska regeringen har deklarerat att man inte kommer att träffa honom, uppenbarligen av hänsyn till Kina.
- Mitt budskap handlar om kärlek och förlåtelse och mina besök är alltid opolitiska, sade Dalai lama när han landade.

BT - 07 maj 14 kl. 10:22

Dalai lama har landat i Norge

Tibets andlige ledare Dalai lama landade i Norge vid 10-tiden för ett kort men mycket omstritt besök. Den högerborgerliga norska regeringen har deklarerat att man inte kommer att träffa honom, uppenbarligen av hänsyn till Kina. - Mitt budskap handlar om kärlek och förlåtelse och mina besök är alltid opolitiska, sade Dalai lama när han landade.

Nyheter 24 - 13 maj 12 kl. 13:33

Dalai Lama: "Kina planerar att giftmörda mig"


Dalai Lama är satt under sträng säkerhetsbevakning. Nobelpristagaren menar att kinesiska agenter tränar kvinnor för att giftmörda honom. Relationen mellan Kina och Tibet har varit ansträngd en längre tid.

SR - 12 maj 15 kl. 21:51

Smederna rasade ihop: ”Vi är rätt paffa”

Smederna tappade ledningen och föll hemma mot Indianerna i speedwayens elitserie. Gästerna vann med 49-41 efter en extrem slutforcering. – Vi är rätt paffa, säger Smedernas lagledare Jimmy Jansson till Radiosporten..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 22:04

Kvinnlig Dalai lama måste vara snygg

Ett kontroversiellt uttalande av Dalai lama har uppmärksammats i utländska medier."Om det blir en kvinnlig Dalai Lama så måste hon ha ett väldigt vackert ansikte, annars är hon inte till mycket nytta" säger Tibets religiöse och politiske överhuvud i en intervju med BBC som gjordes i veckan.Reportern, som tycks bli överrumplad över svaret, börjar skratta och ställer sedan frågan: "Du skojar, eller inte?

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 22:04

Kvinnlig Dalai lama måste vara snygg

Ett kontroversiellt uttalande av Dalai lama har uppmärksammats i utländska medier."Om det blir en kvinnlig Dalai Lama så måste hon ha ett väldigt vackert ansikte, annars är hon inte till mycket nytta" säger Tibets religiöse och politiske överhuvud i en intervju med BBC som gjordes i veckan.Reportern, som tycks bli överrumplad över svaret, börjar skratta och ställer sedan frågan: "Du skojar, eller inte?

YLE - 10 feb 16 kl. 17:05

”Vi blev väldigt paffa” – fin gest av världsstjärnan till nioåriga Hannes

Hannes Heyne, 9, skrev ett brev till en av världens bästa golfare Henrik Stenson och bad om hans autograf. Men Hannes glömde att skriva in sin adress – vilket fick Stenson att göra ett upprop på Facebook. Ett brev av golfvännen Hannes väntade Henrik Stenson i hemmet i Orlando när han återvände från en turné i Mellanöstern.

BT - 14 apr 11 kl. 21:12

Dalai lama i Sverige igen

För tionde gången besöker Dalia lama Sverige. "Hans helighet" landade på Bromma flygplats på torsdagskvällen kraftigt förenad.
Den tibetanska buddhismens högsta religiösa och politiska ledare åtföljs som vanligt av en stor stab av munkar och andra.

Dagen - 20 apr 11 kl. 03:00

Dalai lama har bättre koll på religionens gränser

Om den mässa jag precis firat i Lunds domkyrka med en viss buddhistisk ledare närvarande vill jag nu skriva några rader. Det är palmsöndag, tiden då kyrkan hela världen över tar del i lovsången av Jesus Kristus. Vi får hälsa honom som vår Kung, ja som alla konungars Konung och herrars Herre där han i ödmjukhet rider fram på åsnan, med en härlighet som inte syns utanpå men som kan anas i hjärtat på var och en som tar del av hosiannaropet: "Herre, fräls!

Fler nyheter från NT

NT - 06 apr 20 kl. 10:00

Planen: Då tros bygget av husen starta

I sommar ska byggandet av lägenheterna i Söderport vara igång..

NT - 06 apr 20 kl. 09:43

Buss utsattes för stenkastning

På söndagskvällen utsattes en buss för stenkastning i Jursla..

NT - 06 apr 20 kl. 09:00

Planen ska ge nya bostäder vid vattnet

Detaljplaner ska tas fram för att kunna bygga bostäder vid gamla lasarettet och äldreboende på stationsområdet..

NT - 06 apr 20 kl. 08:00

Titta här, IFK-fans - ni hade vunnit mot Malmö

IFK Norrköping hade vunnit den allsvenska premiären mot Malmö FF..

NT - 06 apr 20 kl. 08:00

Kyrkans nya besked: Max tio får delta på begravningar

Norrköpings pastorat inför en riktlinje på tio deltagare på begravningar på grund av risken för smittspridning..

NT - 06 apr 20 kl. 08:00

Gamla byggnaden görs om till kylrum för avlidna

Svenska kyrkan siktar på att öppna ett provisoriskt kylrum med plats för 80 avlidna..

NT - 06 apr 20 kl. 08:00

Simon bär skyddsdräkt - för att ta hand om de döda

Tidigare bar Simon Acer på Fonus i Norrköping kostym, skjorta och slips när han hämtade de avlidna..

NT - 06 apr 20 kl. 06:11

I NATT: Det hände medan du sov

Här är några av nattens rubriker.

NT - 06 apr 20 kl. 06:00

Krogen ger inte upp trots rättens besked

Bolaget bakom restaurangen ansökte om rekonstruktion i tingsrätten för att kunna betala sina skulder..

NT - 06 apr 20 kl. 06:00

Nu blir nt.se snabbare, bättre och vassare

Måndagen är en rolig dag för oss..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.