Opinionen.se > Opinion

Saturday, 30 May, 03:31

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Elev blev tvångsduschad och smiskad
Två män, tidigare anställda på en skola i Kristianstad, har åtalats för ofredande och olaga tvång sedan de mobbat en 20-årig elev i över ett år.Eleven har tvångsduschats med kläderna på, tvingats ner i en tvättränna, mulats med snö, fått tvål och sand hällt över sig, pressats ner i en soptunna, blivit nerklottrad i ansiktet med filtpenna, utsatts för hotfulla och förnedrande sms och piskats i rumpan.Männen, 43 respektive 44 år, har tvingats sluta på skolan, skriver KvP. - Jag önskar jag hade fått veta vad som pågick ännu tidigare. Man blir bedrövad över att något sådant här kan hända inom skolan, säger rektorn till tidningen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kristianstad, KvP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elevblev , tvångsduschadoch , smiskad
Helsingborgs Dagblad - 15 dec 12 kl. 01:36

Höjt skadestånd för elev i soptunna

En gymnasieelev från Kristianstadstrakten får skadeståndet höjt till 40 000 kronor för kränkningar som hon utsattes för under två terminer, skriver Metro. Flickans lärare stoppade ned en henne i en soptunna med huvudet före varpå en vaktmästare stängde locket och rullade iväg tunnan. Hon blev också tvångsduschad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.