BT > Nyheter

Saturday, 06 June, 08:41

BT - 29 okt 11 kl. 16:53

Ingen gemensam alliansbudgetDe fyra allianspartierna i Bors har nu presenterat sina respektive budgetar. ? I alla vra budgetar gr vi strre anpassningar n de rdgrna, sger kommunalrdet Annette Carlson (M).
I r blir det inte en samlad budget frn den politiska oppositionen. Det oklara lget efter frra valet ledde ju till en annorlunda uppgrelse.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen gemensam, alliansbudget
Skånskan - 14 okt 15 kl. 11:36

KD vill ha gemensam alliansbudget

Inrikes Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor säger att hon förespråkar en gemensam Alliansbudget så snart som möjligt.

I höst röstar Kristdemokraterna på sin egna budget, men partiledaren Ebba Busch Thor säger till SVT Nyheter att målet är att så snart som möjligt arbeta fram en gemensam Alliansbudget.
Än så länge finns inget konkret, och Busch Thor vill inte säga när en gemensam budget kan vara verklighet igen.

DN - 14 okt 15 kl. 11:02

KD-ledare vill se gemensam alliansbudget nästa år

KD-ledaren Ebba Busch Thor vill se en gemensam alliansbudget nästa år. Det beskedet gav hon i samband med riksdagens partiledardebatt på onsdagen. ”Det är min uppfattning att vi snarast bör se när vi kan gå fram med en gemensam alliansbudget”, säger hon till DN..

DN - 14 okt 15 kl. 11:02

KD-ledare öppnar för gemensam alliansbudget nästa år

KD-ledaren Ebba Busch Thor vill snarast se en gemensam alliansbudget. Det beskedet gav hon i samband med riksdagens partiledardebatt på onsdagen – utan att i förväg informera oppositionsledaren Anna Kinberg Batra. ”Det är min uppfattning att vi snarast bör se när vi kan gå fram med en gemensam alliansbudget”, säger Busch Thor till DN..

DN - 08 apr 16 kl. 17:40

KD-ledaren vill se gemensam alliansbudget – om regeringen upphör med V-samarbetet

Kristdemokraterna tonar ner sitt krav på en gemensam alliansbudget. Till skillnad från i höstas anser KD-ledaren Ebba Busch Thor nu att en alliansbudget bara kan bli aktuell i år om regeringen avslutar sitt samarbete med Vänsterpartiet. Den nya linjen, som också drivs av Moderaterna, klargjorde hon på en presskonferens på partiets kommundagar i Västerås på fredagen..

DI - 14 okt 15 kl. 11:19

KD vill lägga gemensam alliansbudget 2016

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor vill lägga en gemensam alliansbudget nästa år..

DN - 22 jan 16 kl. 12:33

Muf-ordföranden vill se gemensam alliansbudget i vår

Moderata ungdomsförbundet (Muf) vill se en gemensam alliansbudget redan i vår. En sådan hoppas ordföranden Rasmus Törnblom leder till att den rödgröna regeringen faller, säger han i DN-tv-programmet "Rakt på sak". Han tycker inte att det är något problem att det i så fall skulle ske med stöd från Sverigedemokraterna..

Norrtelje Tidning - 19 okt 16 kl. 14:14

Kjell Jansson (M) vill se gemensam alliansbudget

Flera ledande moderater kräver en gemensam alliansbudget före valet. Kjell Jansson är en av dem..

Affärsvärlden - 25 apr 17 kl. 10:45

Lööf: Uteslutet med gemensam alliansbudget före valet

En gemensam alliansbudget före nästa val är uteslutet för Centerpartiet, de är inte beredda att regera med stöd av Sverigedemokraterna. Det sade Annie Lööf, Centerpartiets ledare, vid en träff med riksdagsjournalisterna på tisdagen..

DI - 24 okt 18 kl. 14:15

L ratar förslag om gemensam alliansbudget

Liberalerna säger i nuläget nej till en gemensam alliansbudget i höst, rapporterar Svenska Dagbladet..

DN - 06 apr 16 kl. 16:28

Moderaten Finn Bengtsson kräver gemensam alliansbudget

Den moderate riksdagsledamoten Finn Bengtsson kräver att de borgerliga partierna lägger fram en gemensam budget redan i vår. Därmed gör han gemensam sak med ungdomsförbunden inom Moderaterna och Kristdemokraterna. Men inom den moderata partiledningen är intresset svalt..

DN - 06 apr 16 kl. 16:28

Moderaten Finn Bengtsson vill se gemensam alliansbudget i vår

Den moderate riksdagsledamoten Finn Bengtsson tycker att de borgerliga partierna ska lägga fram en gemensam budget redan i vår. Därmed gör han gemensam sak med ungdomsförbunden inom Moderaterna och Kristdemokraterna. Men inom den moderata partiledningen är intresset svalt..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

GW och Robyn får medalj av kungen

Politiker, artister och författare finns bland dem som får Konungens medalj..

BT - 45 minuter sedan

En ovanligt ovanlig nationaldag

Firanden som ställs in och ceremonier som inte blir av – nationaldagen blir en nedtonad tillställning i spåren av coronakrisen. Men vi hade i alla fall tur med vädret! Eller?

BT - 45 minuter sedan

Göm er inte bakom tjänstemännen, politiker

Politikerna måste ta sitt ansvar och inte gömma sig bakom tjänstemännen. Då blir det svårt att utkräva ansvar, skriver Ronny L E Larsson..

BT - 1 timme sedan

Skjutsade kvinna hem – gripen för våldtäkt

En kvinna utsattes i natt för en våldtäkt i en bil på Värmdö. Gärningsmannen ska ha varit en person som skjutsade henne till hennes bostad..

BT - 1 timme sedan

Naturskyddsföreningen sprider felaktig bild

Naturskyddsföreningen i Herrljunga torgför en felaktig uppfattning om avverkningarna vid Orraholmen, menar Börje Aronsson..

BT - 1 timme sedan

Oro för smitta på skola i Borås – fackliga krav på åtgärder

Personal på Byttorpskolan vittnar om såväl kolleger som föräldrar till elever med tydliga symptom på covid-19. Lärarförbundets huvudskyddsombud kräver åtgärder från Borås stad..

BT - 1 timme sedan

Århundradets börsflopp firar 20 år

Småsparare lockades med en säker investering som skulle fantastisk avkastning. 20 år senare står facit klart:.

BT - 1 timme sedan

Iva-personal ryter till mot trängseln på stan: ”Skärp er”

Allt fler börjar bete sig som om covidfaran har mattats av, men statistiken visar en annan verklighet: – Skärp er, det här är långt ifrån över, säger iva-sjuksköterskorna Kristin Berg och Marie Movert..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.