Opinionen.se > Opinion

Sunday, 31 May, 10:57

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Saab börjar betala ut lönerSaab har nu börjat betala ut löner till de anställdas konton. Utbetalningarna sker vid olika tidpunkter beroende på vilka banker de anställda har. En del fick pengar under fredagen, andra får vänta tills nästa vecka.- Det känns jättebra att det inte tog längre tid än så, säger Håkan Skött, ordförande för IF Metall-klubben på Saab, till TTELA..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Håkan Skött, IF Metall, Saab, TTELA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabbörjar , betalaut , löner
DN - 24 feb 20 kl. 15:22

Kan inte betala löner eller skatter – sminkföretaget inleder konstruktion

Sminkbolaget Make Up Store inleder en rekonstruktion. Enligt bolaget kan man inte betala löner, skatter och leverantörsskulder i närtid,.

GöteborgsPosten - 23 sep 13 kl. 10:39

Saab skär ner i Göteborg

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab ska minska personalstyrkan med 150-175 anställda inom affärsområde Electronic Defence Systems i Göteborg..

SN - 19 nov 13 kl. 20:57

Saab Aerotech drar ner

Personal i Nyköping drabbas när Saab Aerotech "genomför åtgärder"..

Affärsvärlden - 16 feb 15 kl. 13:07

Saab-bolag drar ner

Orio, som är ett statligt bolag som hanterar reservdelar till Saab-bilar, har beslutat sig för att dra ned på personal..

Nyteknik - 24 nov 16 kl. 16:32

Sista Saab-skylten plockas ner

En karakteristisk del av den klassiska gamla Saab-fabriken i Trollhättan försvinner nu för alltid..

Expressen - 25 apr 13 kl. 18:57

Timrås kris akut - kan inte betala spelarlöner

Ishockeylaget Timrå, som åkte ur elitserien i våras, har ekonomiska problem och på torsdagen kunde inte klubben betala ut spelarnas löner som planerat..

Expressen - 04 maj 16 kl. 17:49

Kaos runt Sauber – kan inte betala löner

Marcus Ericssons F1-stall Sauber brottas med enorma ekonomiska problem. Enligt schweiziska tidningen Blick har stallet inte lyckats betala ut några löner under april månad. – Jag hoppas att pengarna kommer snart, säger teamchefen Monisha Kaltenborn..

Expressen - 20 jan 14 kl. 23:22

Bolag vägrar betala löner till bärplockare

250 thailändska bärplockare, som arbetat i Umeå och i Värmland, trodde att de skulle få sina löner under måndagen. Så blev det inte, rapporterar P4 Västerbotten..

GT - 18 dec 17 kl. 14:02

Vägrar betala löner – svenskarna kan flytta

Svenskklubben Panathinaikos – med spelare som Oscar Hiljemark, Niklas Hult, Mattias Johansson och Guillermo Molins – har det tufft utan skyttekungen Marcus Berg.På fotbollsplanen: fiasko.Vid sidan: ekonomiska bekymmer.

Expressen - 19 feb 20 kl. 22:08

Kommun lånar pengar – för att betala löner

Vilhelmina behöver låna 60 miljoner kronor för att klara av sina kostnader året ut.Dessutom tvingas kommunen att lägga ner skolor för att åter komma på fötter.– Det är en jättestor skam egentligen.

BT - 07 jul 11 kl. 09:57

Regeringen säger ja till Saab

Regeringen har nu formellt gett klartecken till Saabs fastighetsaffär. Beslutet innebär att staten släpper sina panter i fastighetsbolaget, och att den överenskomna försäljningen kan slutföras, skriver näringsdepartementet i ett pressmeddelande. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.